Jag är upprörd på att

* Stockholm live var avskyvärt, varför ta ett fungerande koncept och förstöra det helt. Fast finnen var rolig.
* blogg.se är helt wierd och inte fungerar. Tog mig fyrtio minuter att komma hit!
* jag måste ställa klockan på 05.54!

---

  Så sjukt trött, fast ändå inte.

Stockholm Live?!

  Jag förstår inte? Det skulle ju inte vara något Stockholm Live i år, ändå så står det att det är seriestart ikväll klockan nio. Är det repriser? Hoppas att det är sant och inte någon felskrift i alla fall - har verkligen saknat det! Är så roligt!

Ett bevis på min obeskrivliga tekniska kompetens:

"Va * fungerar inte det * ljudet för?! Jag blir så * irriterad! Okej då får jag väl slänga det då * * *!"
[Objektet dras till papperskorgen. Och försöker med en annan, ljudet fungerar inte nu heller!]
" * * * * * *... Hm... vänta lite nu..." [Kollar på huvudljudsgrejen.] "Just det, jag stängde ju av ljudet förut för att slippa msnplinget utan att behöva avaktivera det..."

Ugly Parcel.

  Fick världens fulaste paket på posten idag. Föremålen låg i en H&M-kasse och runt det var det lindat med ungefär en halv maskeringstejpsrulle. Sedan var ett randigt A4-ark påtejpat där [min] adress stod skriven samt att det där trängdes inte mindre än åtta frimärken. De var lite som en ram runt adressen. Tyvärr så hann jag öppna det innan jag kom på tanken att fotografera det! Det roligaste med det hela är att avsändaren sedan en tid tillbaka jobbar som brevbärare...

---

  Totalt värdelös dag idag. Fick dock tillbaka provet från förra veckan -> 40 / 41 poäng. Tycker att jag borde ha fått 41 poäng för det jag hade skrivit var exakt det som sades på genomgången, men man ska inte gnälla - bor ju faktiskt i Sverige.

Man behövde visst inte skriva så mycket som jag trodde för att få två poäng på orden. "Prisökning" hade räckt.

---

Ledig imorgon!

Duktig Flicka (nästan helt och hållet).

Okej, nu har jag i alla fall fått något vettigt gjort. Jag gjorde läxan från igår. Är nog klar. Ska kanske lägga till lite sedan - men jag är väldigt stolt över mig själv. Dessutom så har jag spelat massor av MaxiYatzy! - Det är jag kanske inte precis lika stolt över.
Läraren fick ett litet miniutbrott, jag undrar varför. Kan det ha berott på att ingen jobbade? Nej, förmodligen inte.

Nu väntar jag tålmodigt på nästa lektion. Den börjar klockan två...

"Sovmorgon" och sen buss.

Det blev en liten sovmorgon i morse. Batteriet på mobilen la av igår, jag satte igång laddaren och glömde helt bort den där detaljen om att sätta alarmet. Väl här så inser jag att jag lika gärna kunde ha stannat hemma för jag har ingenting att göra. Vi ska jobba självständigt, men är klar med frågorna och har ingen aning om vem vi ska intervjua! Så kunde stannat kvar i sängen. Jag skulle ha stannat hemma en buss som jag hade tänkt.
På tal om bussen så var den jag valde att åka med en kvart försenad...

---

Jag såg på I En Annan Del Av Köping igår. Avsnitt ett till och med tre. Det var riktigt bra faktiskt. Och killen från kamerateamet som dansade var ju inte jätteful direkt.

---

Ska kanske jobba lite på läxan jag fick igår nu, passa på medan jag har en massa dötid! Eftersom att läraren sitter här inne så kan jag ju inte spela
jesperspel menar jag.

Galen kanin och ändlösa lektioner.

  Vaknade i morse med ett ryck vilket resulterade i att jag hamnade sittande. Ännu en mardröm. Denna gång så var stjärnan - bortsett från mig då - min kanin Niniz. Han var en ljusbrun/orange samt svart kanin som jag hade äran att äga under några år under mellanstadiet. Hans karriär som dvärgvädur gick över ganska snabbt eftersom att han uppenbarligen var en korsning och därmed blev ganska så stor, i alla fall för en dvärgart. Därefter så visade det sig att han hade någon slags psykisk störning vilken gjorde honom aggressiv. Faktum är att det blev så illa att det till slut inte ens gick att städa hans bur för att han då morrade hotfullt och attackerade borsten, handen eller vad det nu var som var närmast honom. När man skulle ta ut honom i kopplet så var man tvungen att vara två. En som höll fast honom och en som riskerade fingrarna för att knäppa fast selen - jag var den sistnämnda.
Hans kaninkarriär lades på hyllan då han var omkring två år för att han helt enkelt inte gick att hanteras med. De sista månaderna var förfärliga och han kunde snarast betitlas som en köttätande anfallsvarelse än som kanin. Dock så lyckades han aldrig skada mig värre än med rivsår. Jag behöver väl knapopast nämna hur "roligt"det var att klippa hans klor?
I natt så kom han alltså tillbaka för att jaga mig. Detaljerna är väldigt dimmiga och okronologiska men kort sagt så var han en galen blandning av kanin, katt och minimänniska. Det som fick mig att sätta mig upp i ren skräck var slutscenen i drömmen då han var på väg att slingra sig in genom dörren jag förtvivlat försökte stänga för att låsa honom ute. Det var inte trevligt alls.

---

  Efter detta så lyckades jag, om än i sista sekunden, komma iväg till bussen. Den var sen på grund av vädret så kastade mig uppjagad in i klassrummet rädd att komma för sent och kliva in efter att läraren börjat prata - hon är lite känslig för sådant. Märkte till min förvåning att jag var den enda där. Förutom läraren då. Det visade sig att jag hade missat att det var allmänna droppainfem-tiominuterförsentdagen. När alla var på plats gick dock allt som på en dans. Om man bortser från att jag inte var ett dugg fokuserad och mest kollade ut genom fönstret på snön som föll och polissirenerna på andra sidan vägen, att jag inte riktigt med mitt kroppsspråk kan förmedla mod och att jag till nästa vecka måste komma på något att demonstrera/instruera de övriga i klassrummet i.

Lektionen var till slut över och jag gick för att leta upp läraren jag hade i en kurs förra året. När jag väl hittat rätt så var hon ju såklart inte där. Better luck next week.
Då bar det av till kafeterian för den obligatoriska tvåtimmarochenkvart-lunchrasten. Efter att mot slutet tittat förbi matsalen så var det raka vägen till nästa lektionssal. Eftersom att det är måndag så betydde det Pojken med Blecktrumman - se tidigare inlägg. Som tur var så hann vi se klart filmen idag så nu är allt över, om man bortser från läxan om den vi fick...

---

Efter att ha tagit skolbussen ner till stan där även andra kändisar sprang omkring, bland annat J och T från klassen, så blev slutstationen till slut Ringduvan för en "snabbfika" på en och en halv timme. Lommade sedan till bussen, klev på, åkte - halvsovandes - hem, klev av och gick hem där jag bytte fiskpinnarna mot tacorester från gårdagen.

Msn, Into the Blue, Silent Hill och funderingar över tidigare inlägg.

  Jag har inte gjort något vettigt idag, och till råga för allt så vinner Sverige det alpina den här helgen bara för att jag inte såg  på det! Det enda värdiga jag gjort idag är att jag vek och hängde in tvätten. Det plus att jag lagade mat.

  Känner verkligen att jag inte har tagit tillvara på den här sista lediga dagen. Det började med msn, vilket var väldigt trevligt, om än lite... avslöjande.
Därefter övergick jag till att studera torkande färg. Ja, inte bokstavligt talat men jag kunde lika gärna gjort det. Har haft väldigt ont i halsen den här helgen så känt mig hängig. Såg på Into the Blue idag. Den var varken eller. Det är tufft att det är riktiga hajar och visst drogs jag med av filmen, men jag vet inte... Jag var nog inte på filmhumör.

  Sedan så såg jag lite på Let's Dance - jag förstår inte hur de kunde rösta ut Mårten, han är ju så sexig. Under middagen så såg vi på Sing a Long där Tomas Järvheden var med; men hjälp så ful han var? Börjar undra om jag inte skulle behöva göra en pudel angående
tidigare inlägg? Han kanske bara hade en dålig dag, hoppas det.

  Har alltså blivit en del TV idag. Men det går ju på ett ut eftersom att jag inte såg något igår, förutom att jag såg film på kvällen. Först så såg jag på Silent Hill. Ja, jag var rädd, men jag hängde inte alltid med. Speciellt inte i början. var lite virrig där ett tag. Man förstår den säkert mycket bättre om man har spelat spelet. Något som jag, nu efter att ha sett filmen, aldrig skulle våga! Men det absolut bästa med den filmen var extramaterialet där man fick se hur den gjordes. Är så obeskrivligt imponerad. Vad de la ner energi på kulisserna, sminkningen, dräkterna, rörelserna; ja allt! Ifall ni inte vill se filmen, så måste ni i alla fall se extramaterialet!

Därefter så såg jag på Hot Chick med F. Den var väldigt flamsig, men det var längesedan jag skrattade så åt en film! Den är verkligen sevärd. Han som spelar tjejen är så duktig och framförallt modig! Eloge till den för att de hade med en del moralfrågor som annars är väldigt ovanligt i dagens samhälle. Jag säger inte att jag håller med, eller att jag gör det - men det är skönt med en film som går emot strömmen!

.

Fast jag vill inte ha en rea-förlovningsring...

Den privata T.

  På allmän begäran så ska jag här och nu tillmötesgå alla tjatares önskan om att få se hur jag ser ut på den privata fritiden hemma i huset, i trädgården, på väg till postlådan och så vidare. Så varsågoda.
95957-65
Till er som vill se mig i underkläder/utan några kläder alls; tyvärr men ni kan tjata tills ni dör. Det kommer inte att ske, förutsatt att det inte inbeblandas intima känslor och så vidare förstås.

  Anledningen till att jag la bilden här var så att jag skulle slippa msnskicka den till er alla. Men som ni ser så kan även jag vara downdressad - även om att just denna outfit inte är det värsta jag kan åstakomma eftersom att jag, rent tekniskt, skulle kunna gå sådär i den offentliga världen också om det exempelvis bara var en soft NP dag.. Jag skulle inte känna mig så bekväm som annars eftersom att jag skulle känna mig som en slusk, men det kan och har nog till och med hänt.
Jag går alltså inte runt i klackar och pressvecksbyxor på min privata fritid. Jag har heller inte smycken, smink, jeans eller "fina  toppar, klänningar och kjolar" och allt vad det är ni hittar på. Mina privata kläder har endast ett motto, nämligen: Bekvämt. Tro det eller ej, jag äger till och med mjukisbyxor och det händer då och då att jag drar på mig någon gammal stor skjorta jag hittat i garderoben.

- Nu när vi har rett ut det här kanske vi kan gå vidare i våra liv?

Jag är så arg!

  Ljud och bild synkar inte - någonstans! Nördhjälp tack.

---

  Jag har varit jätteduktig och städat idag! Eller alltså... jag har i alla fall kommit halvvägs. Blev lite distraherad så kom in på fel spår och nu... ja, dammsugaren står i alla fall där inne. Får försöka svepa över rummet med den senast i morgon...
Aj då, man får inte påbörja något utan att avsluta det ordentligt. Det gäller alltid oavsett i vilket sammanhang.
  Tvätten är i alla fall klar, ja om man inte tar hänsyn till den lilla detaljen att det inte är vikt och inlagt i garderoben alltså!

---

 - Varför kan inte min cd-spelare spela mp3? Just det den är gammal!

"Jag önskar att jag var kär."

  En sådan tanke låg framme i pannloben och cirkulerade då jag gick hem från bussen idag. Var nämligen mörk, med stora snövallar, snötäckta träd och sådan där vacker snö som man inte känner men som man ser när man tittar upp mot gatulampan. Mysväder helt enkelt; då man skulle vilja vara kär och att personen i fråga var det tillbaka - förstås. Jag vet inte, är kanske bara jag som reagerar så på den sortens snö det var ikväll men i så fall så tycker jag bara synd om er som inte får den känslan.
Nu när jag inte längre är ute i det så har väl dock kärlekslängtan sinat; men tar alltid in ansökningar man vet ju aldrig..., haha.

---

  Totalt värdelös skoldag idag. Som så många brukar vara. Gick dit och hade en genomgång i ungefär femtio minuter - därefter: ingenting. Bara en massa
jesper.nu-filmer. Den "roligaste" var denna: (varning för känsliga läsare).

---

 
Försöker komma på musik som jag vill ha, men det är totalt stopp. Kommer inte på någonting.

---

  Jag såg på Så Ska Det Låta. Tvillingarna var verkligen helt otroliga! Varför har jag aldrig sett dem förut? Peter Settman var såklart bäst, med de var absoluta tvåor. Resten var vekligen kass, förutom Putte såklart!

---

  Min bror är bara några ynka centimetrar ifrån att växa om mig! Vi talar om dagar här. Innan vi åkte till fjällen så var han åtta centimeter kortare, idag så är det kanske tre. Panik! Han är ju fortfarande liten och jag är ju faktiskt inte kort om man jämför med många andra tjejer här på ön - killar också för den delen {168 cm}. Vilken tur att vi inte bråkar något för då hade man väl åkt dit ordentligt. Är ju inte riktigt samma sak nu som när han var yttepytteliten och man kunde hålla honom i från sig med en arm. Nu så skulle jag ju behöva båda, och ge det en tid så skulle inte ens det räcka. Börjar känna mig som en tjej, haha.

---

  Jag har en alldeles ny favorit blogg. Varenda gång hitintills som jag läst den så har jag inte kunnat låta bli att bli glad. Är så snyggt och muntert skrivet. Även bloggarens vänner besitter denna utståeende kreativitet. Dock några snäpp längre ner på rangordningen, men ändå. Hoppas att den aldrig kommer att göra mig besviken! Underhåller verkligen! Tyvärr så kan jag inte dela med mig av vem han/hon är eftersom att jag inte vill att han/hon eventuellt ska få reda på att jag läser, haha.

Bored.

  Jag gör absolut ingenting. Produktiv skoldag som vanligt. Men tydligen så säger Britneys stylist att det inte är hon som klär på henne. Så vad får hon i så fall betalt för?

Snö, kyla och halka.

  Snö, snö, snö. Det jag tänkte när jag gick från bussen till skolan idag var "tänk på att det var mycket värre igår när du gick till bussen". Tyvärr så fungerade det inte. Det var ju igår, och i morse så var det ju i morse och det var ju då jag var ute och spatserade!

  På tal om det så hjälp så kallt det var igår när jag gick hem. Var -12o C! Man är absolut inte van så var till och med svårt att andas. Och halt var det också! Jag som hade mina ohalkiga skor som aldrig är hala. Igår så var de dock det. De hade skrapat värre och det blir ju värre än glansis då. Jag över levde dock, som tur är annars hade denna text varit lite äcklig.

---

  Hoppas att den här skoldagen går fort. Jag orkar inte.

Morgonbesvikelser och urtidslustar.

 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva...
Det första jag tänkte i morse när jag vaknade var "jag vill hem", med det menade jag alltså att jag ville hem från skolan. Jag hade redan kommit så långt i tankarna. Ironiskt nog så kom jag hem med en sen buss. Och visst: rent tekniskt så var min absoluta första tanke "vad är klockan" följt av "hoppas att det är mitt i natten så att jag kan somna om; nej, det är bara fem minuter kvar tills väckarklockan ringer".

---

  Idag så väcktes några urtidslustar till liv. Och då menar jag det både bokstavligt samt bildligt. Detta på grund av att det var lääänge sedan det var så och dels på grund av att jag återknöt lite till det [tydligen]återkommande nämnandet av urtidsflirtandet.
De har dock i princip redan gått över, så jag är inte orolig. Var bara en kort flashback. Men hjälp så {Censur}! Bara jag slipper springa på människan fler gånger.

Så här ser urtidsflirtning ut:

95957-64

Blå små moln.

  Eller något åt det hållet. Har alltså konverterat från rosa till blått - and I like it!

God (kall) Morgon!

  17.6o C var det i morse  när jag vaknade i mitt rum. Tur det förresten, att det var i mitt rum jag vaknade menar jag. Varit lite läskigt att gå och lägga sig i sin egna säng och vakna upp i en annan. I alla fall eftersom jag inte dricker. Annars så hade det ju varit logskt.

---

  Det vräkte verkligen ner snö i morse när jag gick till bussen. Det tog ungefär hundra meter sedan kunde jag lätt ha blivit tagen för en väldigt människoliknande snögubbe - fast gumma. Så fort jag kom fram och ställde migi busskuren så slutade det dock...

  Bussen tog ungefär tio minuter längre tid på sig än vanligt idag och då vi stannade för att plocka upp någon så gled vi mot antingen diket eller andra sidan av vägen. Varje gång var lite som ole dole doff för att se om man stannade kvar på vägen eller ej. Det gjorde vi dock och jag kom säkert, om är lite frusen, till skolan.

---

  Någon har förstört min stol. Så irriterande!

---

Ska ha föreläsning/genomgång nu, eller snart så fort teknikgenierna får ihop datorn och tv:n. Aptråkigt.


Min Blogg

Är Inte Rosa Längre!
Äntligen så tog jag mig själv i kragen och skrev in ffffff och 000000 istället!
Jag är så glad!

Det är så vackert

när Joey blir kär i Rachel!

Väder, klockor samt långsamma veckor med Emilia.

  Fick en väderstation idag, det var en premie för en IllVet prenumeration. Kan stolt(?) meddela att det är 18.6o C i mitt rum.

---

  Jag förstår verkligen inte varför det tar så lång tid för veckorna att passera. Det borde vara tvärtom eftersom att man hela tiden har fullt upp, men icke. Det segar sig sakta framåt. Det är bara onsdag idag! Jag blir så deprimerad.

---

  Vaknade i morse av att urmakaren var här. Klockan sju. Inte för att jag någonsin skulle tycka att det var underhållande att han var här, men jag uppskattar det definitivt inte en morgon då jag inte ska till skolan. Det sorgliga är att klockan gick i ungefär tre timmar innan den la av igen - så det var helt i onödan.

---

  Censur! En väldigt upprörd sådan.

---

  Natten till idag så gick jag och la mig klockan halv ett - ja, jag vet! - men i alla fall så tittade jag ut genom fönstret bland det sista jag gjorde och såg ingenting. Det var nämligen helt vitt av snö. Eftersom att man inte direkt blivit bortskämd av just snöfall denna vinter så satte jag mig och studerade det hela ett tag. Det vill säga så länge det tog mig att inse hur pinsamt det var att sitta och titta på snö klockan halv ett på natten. Var dock väldigt vackert. Du hade gärna fått gjort mig sällskap!

---

Saknar Dig Lite Mycket.


Exakt varför har jag en Emilia-låt på hjärnan?
"Kiss By Kiss"

Aj då...

-  Nej! Sluta! Jag är så besviken på dig! Jag trodde att jag kunde lita på dig! GÖR DET INTE!
Allt detta fast mycket, mycket mer skrek mitt samvete åt mig i samma stund som jag sträckte ut handen för att ta ner halsbandet från kroken inne på Lindex, när jag tog ner armbandet, halsbandet och nyckelringen på I.Me.My. När jag sedan styrde stegen mot kassan och leta fram plånboken blev det bara värre. Allt var dock inte total katastrof och till mitt försvar så vill jag påpeka att det var rabatt på alla I.Me.My-sakerna samt att nyckelringen endast kostade tio kronor. Halsbandet har jag dock ingen ekonomisk ursäkt för eftersom att det gick på sjuttionio kronor. Det är förvisso inte sådär överdrivet mycket pengar, i alla fall inte i min värld. Men eftersom att jag har köpstopp så är det ju en del mer än noll kronor. Det enda som jag verkligen kan försvara av inköpen idag är örhängena för trettio kronor på H&M. Behövde ett par guldiga sovörhängen - det vill säga små örhängen.

  Dock så förtjänar jag enormt beröm för att jag inte impulsinhandlade skorna på Din Sko. Fann nämligen tre par som jag verkligen gillade, som dessutom kostade under trehundra kronor styck! Men då visade sig den starka T och stod emot impulsen. Ska titta förbi sedan igen efter att köpstoppet officiellt är upphävt.

  Blev riktigt sur över att det inte fanns granatäpplen på Coop. Dåligt av Hemköp att bara lägga ner sådär. De hade säkert haft!

---

  Jag vet inte riktigt hur det beryktade provet gick. Det var absolut inte lika glänsande som de föregående men är ganska så säker på att det gnistrade nog.

---

  Ska inte in till skolan i morgon. Uppgiften är redan inskickad och det är inget projekt. Väldigt bra eftersom att jag har mycket annat att stå i. Plus att mina linser är trasiga - det sista paret - så jag vill inte använda dem mer än nödvändigt och som det ser ut i morgon så klarar jag mig med glasögon.

---

  Sitter och väntar på Boston Public. Börjar bli väldigt trött. Är ju oftast till sängs vid den här tiden annars. Tänkte zappa förbi dokumentären Hjälp, jag onanerar för mycket under väntetiden. Jag har nämligen en bekant som verkligen skulle behöva få reda på om det finns något botemedel. Så lugn Mr jag ska se om jag inte kan snappa upp något tips åt dig så att du slipper kontrollera allt allt fungerar som det ska så ofta, haha.

Inget Högskoleprov För Mig och patetiska artonåringar!

  Nu är man tydligen i tillbaka i skolan. Det märks på att H sitter och filmar P och M som bråkar om något, jag bryr mig verkligen inte om vad. Det känns verkligen att jag är omgiven av artonåringar!

  Har precis varit hos S.Ö. Och det verkar som om jag slipper högskoleprovet! Urval var visst att sextio procent av platserna var reserverade för betyg och fyrtio procent för högskoleprovresultat. Jag har dock tillräckliga betyg för att slåss om betygsplatserna. Om inget oväntat händer men det tror jag inte. Det hoppas jag inte!

---

  Snart dags för det omskrivna provet. Har inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort men förhoppningsvis tillräckligt mycket. Bara det blir ett MVG eller ett extremt starkt VG så ska det räcka för mitt slutbetyg! Och ja, jag vet att man inte kan få mer än MVG, även om jag fått MVG plusplus en gång, men jag menade att det räcker om jag är på gränsen! Fast det vore tråkigt i och med att jag sammanlagt bara har haft fyra fel på tre prov hitintills. Skryter...

Ifall mitt samvete frågar

  så pluggar jag nu inför stundande prov nu, det eller står i duschen. Helst båda två. Fast tror inte att S skulle uppskatta att få tillbaka sin bok dyngsur med sidor indränkta i Sunsilk Curly hair-lödder. Inte för att jag har så speciellt Curly hair längre, men då det inte finns någon Sunsilk Skatbo så får jag helt enkelt hålla kvar vid vanan.

  Jag pluggade alltså ingenting mer igår. Tänkte att eftersom jag bara har eftermiddagslektion så kan jag göra det på förmiddagen i stället. Problemet är ju att pluggapåprovsammadagsomprovetär är ett stort AjaBaja! Det, plus att det så sällan blir av.

---

  Det blev tyvärr inget med läxhjälpen, det ligger på [min] lektionstid i år. Väldigt irriterande.
- Observera att det inte var jag som skulle ha läxhjälp utan tanken var att jag skulle hjälpa!

---

  Nej, om man skulle ta och få den där duschen avklarad så att man kan komma igång med provstuderandet då...


Saker jag måste göra idag:
prov
inhandla grädde samt granatäpple - det senare helt för egen njutning
skriva uppsatsdelen
Saker jag inte borde göra idag men ändå lär göra:
smyckesshoppa
titta på nya skor - studiebidrag snart vilket betyder att mitt köpstopp hävs!

Härmwannabees tacka mig!

Nu har jag pluggat... lite. Men till mitt försvar så måste jag få påpeka att det är grymt tråkigt att plugga! Ska göra lite till... snart.

---

  Fortsatte min öbloggjakt. Insåg att det fanns ganska så extremt många härmwannabees. I alla fall väldigt många som blommar sent. För till skillnad från alla dessa uppkomlingar som först nu har upptäckt bloggandet så är man ju själv är en veteran; och om jag får säga det själv - en pionjär på området. När jag började här fanns det nämligen ingen som jag kände, medan det nu vimlar av folk som man träffar åtminstone en gång i veckan. Så varsågoda alla ni, det var mig ett sant nöje! Även om det finns en del av er som kanske skulle ta att överväga att sluta eftersom ni skriver dåligt!, haha.

---

  Tror jag ska se lite på Outsiders innan jag pluggar lite till. Lät så läskigt med hon som måste slita av sig själv håret på grund av tvångssyndrom!

Oj.

Okej, efter att jag hade postat förra inlägget så var planen att jag skulle gå och plugga inför provet jag har i morgon. Men som ni säkert vet så blir allt inte alltid riktigt som man planerar! Istället så fann hag mig själv kolla runt bland bloggarna på ön för att se vilka som har respektive inte har. Det var en del som chockerade mig att de hade, medan jag var glad över att hitta vissa andra, haha. Orkade bara kolla igenom sida ett och två av fyra, men i alla fall. Nu måste jag verkligen börja plugga! Panik!

Urtidsflirt med 180 ålar.

  Ifall det är någon som undrar varför jag i fortsättningen kommer att gå omkring med hårt hopknipna ögon så beror det på att jag inte vill sända ut budskapet att jag är en bra tjej att skaffa barn med med mina ögonvitor. Det är tydligen någon slags urtidsflirtning som vi tjejer håller på med. Men idag så slutar jag med det!, haha.

Var riktigt bra lektion i morse. Fick reda på mycket roligt. Bland annat att det är väldigt svårt att flirta fram en text som handlar om hur kasst ens liv är.
En annan kunskap är att vid ett test som gjordes för att se hur människor interagerar med varandra så blev det ganska så stora skillnader. Man tog två människor från samma ställe och såg hur många gånger de rörde varandra under en timmes samtal. De som kom från Sydamerika rörde varandra etthundraåttio gånger i genomsnitt. De i Florida två, och Londonfolket rörde inte varandra någon gång alls. Ifall Sverige hade varit med så hade de rört varandra ungefär minus tio gånger.

  Matsalen var idag ett harem för äckliga syner och vild, samt pervers, fantasi. Tur att man inte är känslig av sig när det kommer att höra/hitta på saker samtidigt som man äter. Det var för övrigt potatisburgare.

  Eftermiddagslektionen var nice den med, om man bortser från äckelfilmen [läs: Pojken med blecktrummman]. Allas anslag var grymt bra - så börjar få lite lätt ångest över att jag inte ansträngde mig med mitt, utan att jag samtidigt som jag skrev det såg på hur Anna Ottosson gick in på delad förstaplats.

  Så gott som sekunden efter att jag klivit på bussen på väg hem så börjar det snöa - ordentligt. Väl på avgångsplatsen så visade det sig att det hade snöat ett bra tag så fick pulsa hem i högklackat.
Jag gnäller dock inte för det föll sådan där "romantisk" snö. Dock så var det lite för snabbfallande men jag har överseende med det för denna gång. Hoppas att det försvinner i natt så att man slipper slask.

---

Scen ur Pojken med blecktrumman:
Mamma, (pappa), (pappa) och pojken med blecktrumman kommer gående på stranden. Det är soligt och mycket vackert. De möter en fiskare och stannar för att se vad han har fått. Han drar upp ett ihåligt hästhuvud ur vilket han drar massor av ålar, varav en kommer ut ur örat. Man får se tydliga bilder på när mamma spyr och under tiden så trummar pojken med blecktrumman på blecktrumman.

Uråkningar, äggulor och uppbränt liv.

Okej, Anja åkte inte ur igår som jag antydde att hon skulle göra, men till mitt försvar så måste jag dock få påpeka att hon gjorde det idag.

  Såg för övrigt reprisen på den svenska killen som ramlade igår, det var inte en trevlig syn. Stackars människa. Tur att han inte blev allt för skadad i alla fall!

---

  Idag så vaknade jag klockan 09.38! Vad är det här?!  Jag känner verkligen inte igen mig själv. Och idag så var jag bara vaken en gång innan. Helt galet. Fast om jag ska va helt ärlig så tror jag faktiskt att jag har feber. Så då kan det ju bero på det.

  Även om jag kom igång sent idag så betyder det inte att jag inte hunnit med saker. Dels så har jag skrivit anslaget. Det blev dåligt, men det är åtminstone skrivet och inskickat. Men det största jag gjort idag är dock schnitzlarna. Jag har nämligen aldrig gjort det förut och idag så gjorde jag det helt på egen hand, utan någon som helst hjälp. Var ensam och det enda jag hade var en köttklump och kunskapen om att ägg, mjöl och ströbröd skulle användas i någon slags ordning. Jag lagar ofta mat, men sällan kött. Jag lyckades få till fina köttskivor och någonstans i bakhuvudet så låg det något som sa att jag först skulle lägga det i mjölet, sedan äget och sist ströbrödet. Så jag bestämde mig att följa den kvinnliga intutionen, och det visade sig att den var rätt. Något som jag dock måste erkänna var att jag trodde att man bara skulle använda äggulorna, fast att det var hela ägget man skulle använda. Även om det fungerade på mitt sätt också så krävdes en hel del ägg. Gott blev det i alla fall och jag är väldigt stolt över mig själv! Jag har dock inga planer på att göra om det någon gång snart. Det var nämligen en väldigt kladdig röra. Konstigt att mjöl, äggulor och ströbröd kan leda till sådant?
Till det så blev det i alla fall potatis i ugnen med morötter och paprika ochh massor av olika kryddor.

  Har uppenbarligen hunnit med mer på hela dagen men de här två händelserna stod ut bland dem jag är villig att dela med mig av.

---

  I dag så fick vi tillbaka vår dator. Dess hårddisk hade brunnit - vilket betyder at ungefär halva mitt liv är borta! Jag är verkligen upprörd. Skolarbeten, musik, bilder, msnanimationer och alla mottagna filer! Jag kan inte förstå att allt är borta. Vad ska jag göra nu?!

09.48!

  Så länge sov jag idag. Väldigt ovanligt för mig. Visserligen så var jag vaken två gånger innan, men somnade om direkt. I vanliga fall så vaknar jag innan halv åtta och kan inte somna om. Oftast mellan halv sju och sju! Hade nog kunnat sova längre idag, men jag får så dåligt samvete om jag sover bort mina lediga dagar. Vill ju vara vaken så jag kan njuta av att jag inte är i skolan!

  I alla fall så gick jag upp och åt våffelplätts-frukost. Det vill säga våffelsmet tilllagad i en plättlagg (tror att det heter så?). Det låter konstigt - jag vet. Men fick för mig i morse att det skulle vara gott och det var det. Med hallonsylt till förstås!

---

  Lite besviken på Så Ska Det Låta. Var dåliga människor med och Settman levde inte upp till sin potential. Vad var egentligen den där galna tanten i alldeles för kort kjol för hennes ålder?! Undrar just vad hon var hög på. dessutom så verkade det som om hennes ansikte inte satt helt på plats, och vad ville hon säga med alla pekningar? Som ni märker så skulle jag kunna hålla på länge men väljer att avrunda monologen här.
  Den enda som var bra av gästerna var killen som var på Puttes lag! Dock stor besvikelse att det inte var han som sjöng Las Vegas. Han hade säkert gjort det galant!

---

  Nej, nu är det väl snart Anja. Man vill ju inte missa när hon åker ur! Kass insats av svenskorna idag igen, som det i huvudsak har varit denna säsong.

I Väntan På Paparazzifotograferna.

  Konstigt. Har inte blivit känd ännu. det har ju faktiskt gått sju timmar nu. Borde ju ha agenter i långa led utanför ytterdörren. Jag ska kanske gå ner för att kolla om de står där ute? De kanske inte hittar ringapåknappen? Här har man varit med i en film, på tv och radio. Var är berömmelsen? Pengarna? Det är då inte lätt att tillhöra kändiseliten idag. Det enda sättet att hålla sig kvar är att blotta intima kroppsdelar. Har tyvärr ingen tröja som är så pass genomskinlig eller någon kjol som är kort nog. Om det inte vore för det så hade jag ju suttit och skrivit autografer nu istället för att blogga här. Fast föredrar nog bloggandet, jag har ett så dåligt autografnamn. Dessutom så vill jag kunna göra misstag utan att hela världen får reda på det. ni vet när man halkar på en isfläck eller spiller ut ett glas med vatten, saken i den stilen.

---

  För att bli lite seriös. Var tre små fjortisbrudar på bussen idag. Snälla människor skaffa en videokamera, filma er under en hel dag och kolla sedan igenom det. Då märker ni hur pinsamma ni är! Och, nej blondie - det är inte smart att låna ut sin mobil till någon man knappt känner utan att fråga vad de ska ha den till.

---

  Varit jättefrusen de senaste dagarna. Längtar efter vårvärme!

---

  Ikväll är det Så Ska Det Låta! Jag älskar det, av en enda anledning: Peter Settman. Jag är nog hemligt kär i honom. Nej, riktigt så illa är det inte men han är så obeskrivligt rolig och så skrattar han skojigt. Ser fram emot det i alla fall. inte en chans att jag missar det! Dessutom så går det ju i repris så behöver ju faktiskt inte se det just ikväll.

---

  Hade ett litet miniåterfall idag. Det var väldigt kort men ganska så intensivt. Nu är jag dock frisk igen och redo för nya tag!

Kramsjuk.

  Måste vara vädret. Snöade nyss.

Så var man ännu mera kändis.

  Jag undrar allt vart det är ska leda. först TV och nu radio. Och tänk vilken ära för er läsare att kunna säga att henne, henne läste jag ifrån innan hon blev känd. Så varsågod till alla er ute!

---

  Mr Snygg var på bussen imorse. Börjar verkligen bli en vardaglig vana. Kom på vem han liknar idag men väljer att hålla det för mig själv eftersom att snyggheten hos personen i fråga kanske inte är lika självklar för andra som den är för mig, haha.

Uttråkad med Gubben Noak.

  Jag är så uttråkad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Saknar de där dagarna när man var yngre och en vanlig plastförpackning kunde hålla en ockuperad i flera timmar - visst, jag vet inte om jag någonsin varit sådan men är lite av en generalisering.
  Det är inte det at jag inte har något och göra; saken är den att jag inte har något roligt att göra. Det här är saker som jag borde göra:
*svara på viktiga mail, som förmodligen lär leda till åtaganden och det har jag inte riktigt lust med just nu.
*skriva anslaget.
*skriva på rapportdelen.
*städa mitt rum - det är extremtnära en kaosvarning nu.
*lägga klart pusslet som tar upp hela mitt skrivbord.
*göra i ordning guldfiskskålen.
*kolla runt på högskolesidor.
*kolla runt på bostadsmöjligheter vid högskolarna.
*leta efter information om säsongsarbete i sälen.
*ladda min mobil.
*vika / hänga in tvätten.
*och mycket, mycket mer.
  Som jag skrev: inget roligt.

---

  Jag har för övrigt fått Gubben Noak på hjärnan. En väldigt underskattad melodi det där. Problemet är bara det att då och då så glider det in på Björnen sover istället.
Gubben Noak, Gubben Noak var en hedersman
Han är inte farlig bara man är varlig
Gubben Noak, Gubben Noak var en hedersman

---

  Jag hörde mig själv som inspelad idag. Det är väldigt lustigt att höra hur man verkligen låter, för det är ju absolut inte som det låter inne i ens eget huvud. Om man sedan lägger på lite slow motion på det så blir det extremt roligt. Ja, jag satt och skrattade åt min egna slow motion-röst. Men vad skulle jag göra då? det var avskyvärt roligt.
"Hör du dig själv eller?" undrade J och flinade, då han konstaterade min muntra reaktion. Till mitt försvar vill jag dock påpeka att jag hade jobbat omkring fem timmar i sträck. [Egentligen så var det sex, men då lät formuleringen så konstig om ens fantasi sprang iväg med en, haha.] Yes, jag är fortfarande uttråkad.

---

  Drömde ju som i tidigare skrivet inlägg väldigt konstigt i natt. Det är vid sådana tillfällen det är lite halvtråkigt att sova ensam. Då finns det ju ingen man kan väcka som kan lida med en menar jag. Fast eftersom att jag oftast drömmer konstigt i min egen säng, och att den är för liten för mer än en levande varelse så är jag ju i och för sig van vid det. Förutom förut förstås - då brukade jag ju smsväcka Mr X. Egoistiskt? Absolut, men det fungerade ju för mig eftersom att jag då alltid somnade direkt, haha. Man var väl ung och dum!

  Nej, ska väl försöka hitta något annat att sysselsätta mig med än svammelbloggning.

Fröken Ur.

Jag glömde ju att nämna det lilla bussfiaskot. Satt i godan ro och pluggade när jag såg en klocka som var jättemycket i förhållande till när bussen gick. Avslutade snabbt och började dra mig mot utgången. Väl där så upptäckte jag att klockan hade gått för fort och att jag därmed hade lite väl mycket tid på mig. Nämligen att jag hade tjugo minuter på mig att gå en promenad som tar ungefär fem om man går sakta. Orkade dock inte vända tillbaka så jag lunkade mot busshållsplatsen där jag fick vänta ett par minuter.

---

  Sitter här och försöker bestämma mig för hur jag ska göra i morgon bitti. Om jag ska ta en timmer sovmorgon eller om jag ska vara duktig och gå till skolan innan utflykten och jobba lite. Svårt dilemma. I alla fall under rådande omständigheter. Om det inte varit för deadlinen så hade jag självklart sovit, men nu vet jag inte riktigt. Ole, dole doff... Jag kan ju alltid göra så att jag ställer klockan och så får jag avgöra i morgon ifall jag vill gå upp eller inte?


08.00 - 15.30 non stop.

  Så jobbade jag, om man bortser från en kort lunch och lärarens tiominuters genomgång på morgonen. Blev så arg. Alla våra lärare förväntar sig att vi ska jobba på vår fritid. Seriöst om jag slutar tidigt, då vill jag kunna gå hem tidigt ochså, inte behöva sitta kvar och råplugga. De till och med ger oss uppgifter som ska göras utanför lektionstiden. Ifall det inte vore för att man behöver poängen så hade jag gått rakt ut därifrån i morse och aldrig kommit tillbaka. Det är hundrapoängskurser, inte femhundra. Det underlättar ju inte heller att det hela tiden ränner runt folk och stör, både sådana som hör hemma där och sådana som inte gör det.
Min reaktionsförmåga var lika med noll, jag höll på att få hjärtinfarkt bara för att jag rundade ett hörn och någon stod där. Blir verkligen helt avtrubbad. Nu är jag hemma och gissa vad jag måste göra? Plugga. Jag har prov nästa vecka, ett anslag som ska skrivas och en rapportdel som ska bli klar.

Dålig sömn och otrevlig morgonöverraskning.

  Sov extremt dåligt inatt. Gick och la mig redan klockan halv nio i går eftersom att jag längtade efter sängen. Sedan så spenderade jag resten av natten med mardrömmar. Vaknade till flera gånger efter allt mer skruvade och läskiga drömmar. Blev till slut så illa att jag blev tvungen att ta på musik för att kunna somna om. Vaknade detta till trots pigg. Gick upp och utförde de vanliga morgonbestyren.
  Även det nytillkommna frukostmomentet. Idag så skulle det bestå av en fullkornsmacka. Problemet var att det inte alls smakade som fullkorn, smaken påminde snarare av en ohygglig blandning av surt och salt. var bland det äckligaste jag någonsin smakat. Efter väldigt mycket vatten och ett byte till en Lingongrovamacka så kom jag i alla fall iväg till skolan och här sitter jag nu. Redo att insupa kunskap. Ja det, eller att stressa som en galning för att få klart det idiotiska arbetet vi håller på med nu. Totalt galna betygskrav, så lär väl bara få G på upppgiften. Katastrof!

  På tal om betyg så fick jag bara VG i psykologin. Tråkigt värre. Men är ju så det går när man inte anstränger sig på upppgifterna, som för övrigt var ganska flummiga. Fick VG på ena och MVG på andra, vilket ledde till ett  kursbetyg på, som tidigare nämnt, VG.

Töntiga svenskar och Mr Snygg utan paraply.

  Det var en typisk svensk situation på bussen idag. Det var mycket folk, inte så mycket att inte alla kunde få en sittplats men tillräckligt för att fega svenskarna skulle stå. Jag blir så trött på folk som inte sätter sit där det finns lediga platser. Visst om det är på stadsbussen och du ska åka i bara några minuter, men om du går på landsbussarna och ska åka länge: Sätt Dig! Det är inte så farligt att säga något i stil med "kan jag sitta här?". Istället så satte sig en tant på trappsteget som leder upp till bakre halvan av bussen. Jättebra plats att välja - eller hur? Folk kunde ju knappt gå av, och även att minst tio pers gick av så flyttade hon sig inte och satte sig på någon av deras plats. Det fanns ju till och med plats till henne innan! Istället så satt hon i vägen och hindrade alla. Sedan, till slut efter ungefär tjugo minuters färd, så flyttade hon sig till en annan plats. Saken var bara den att hon satt precis på ytterkanten så nu var hon i vägen i gången istället! vad är människors problem?
  Dessutom så var det en tant som sade "de har ju väskorna på sätena men dem får de ju flytta". Det är klart att man flyttar väskan om någon vill sitta på platsen? Jag lägger alltid ifrån mig väskan på sätet bredvid, varför ska jag sitta med den i knät i onödan? Inte tänker jag sitta med den när det finns ett tomt säte bredvid? Att svenskar sedan är för fega för att helt enkelt visa att de vill sitta där är faktiskt inte mitt problem. Eloge till er som gör det och patetiskt till er som istället står upp!

  Mr Snygg men tyvärr lite för kort var på bussen idag. Börjar bli lite alltför vanligt att se honom nu. Tänk om han är psykopat och förföljer mig?, haha.

---

  I morse när jag var på väg att lämna hemmets vrå för att ta mig till bussen så stod jag och kollade ner i min väska. Konstaterade att jag inte orkade ha massa skräp i den så jag la ur en del saker, bland annat mitt paraply. När jag gjorde detta visste jag såklart att det skulle börja regna. Det även att det var molnfritt och soligt ute. Och självklart så började det regna. Ordentligt. Dock så överlevde jag, men i morgon så tänker jag packa ner paraplyet igen.

---

  Hann tyvärr inte förbi någon affär med smyckesutbud idag. Får hoppas på det i morgon. Den enda affären jag kom förbi idag var Coop Forum där jag inhandlade smör och tidning på P:s begäran.

Smyckessug.

  Det har krypit sig på de senaste dagarna och kulminerade nu för ungefär fem minuter sedan när jag satt och kollade runt på bloggar som hade smycken. Jag måste verkligen ha ett par nya örhängen. Det som är totalt blåst med det uttalandet, förutom allt det uppenbara, är att jag redan har omkring fem par som jag aldrig använt!
Dessutom så skulle det vara trevligt med ett nytt silver-, och ett guldhalsband. Faktum är att jag behöver det. Visst inte som på samma sätt som jag behöver syre, näring och utbildning - men ändock.
Problemet är bara det att jag på sätt och vis lovade mig själv att inte köpa fler saker förän nästa studiebidrag. Fast lite smycken gills väl inte?

---

  Så skönt att det är onsdag i morgon. Det betyder sovmorgon! Därefter kommer väl dagen bli hemsk, vilket påminner mig om att jag måste skriva i loggboken. Fast tror att jag råkade slänga den nyss när jag rensade mailen - det var kanske inte så bra...

Så jävla skakig.

  Det är nu eller aldrig - i princip. Jag går sista året på gymnasiet och sista anmälningsdagen inför högskolan rusar allt snabbare mot mig. Jag har länge velat med vad jag vill läsa, och vart jag vill läsa. Drömmen är förstås en säsong i fjällen, men det lär ju inte hända så därför så är det alltså högskola som gäller.
  Ett bra tag nu så har i alla fall jag haft en tanke om vart jag vill gå. Även om vad jag vill gå. Men hur kan man vara helt säkert? Jag är arton år och nu ska jag bestämma mig för vad jag ska göra resten av mitt liv. Vad jag ska skuldsätta mig för. Och nu när jag nu vet vart jag vill gå, hur vet jag att det är bra? Antar att man kan gå till S.Ö, men jag vill ha något mer konkret. Jag vill att någon allvetande, ja varför inte gud om han finns, ska komma fram till mig och säga att här, här är utbildningen bra och du kommer få det så jävla bra och du kommer få en sådant grymt jobb efter det här som du kommer att älska. Så vill jag att det ska vara.
  Allt jag har nu är en känsla. En stark känsla som säger där och det vill jag gå! I alla fall hade jag den känslan tills för någon timme sedan. Då smög sig två andra, mycket starkare känslor in. Nämligen paniken och rädslan. Fick nämligen broschyren från Skolan idag, broschyren som jag själv hade beställt och gick och väntade på. Där stod de fasansfulla siffrorna och bokstäverna formade till: Urval: 60 % betyg, 40 % Högskoleprov. Ifall det betyder det som jag tror det gör; nämligen att man måste göra högskoleprovet. Då vet jag inte vad jag gör. Det finns inte en chans att jag klarar av mattedelen. Vanlig matte klarar jag, ganska så lätt, av - men när det kommer till logisk matte är jag helt borta. Något som mina nationella matteprov tydligt visar. Jag är så rädd att det jag var så säker på ska ha försvunnit bara på grund av den sammansättningen: Urval: 60 % betyg, 40 % Högskoleprov. Bara för att jag inte klarar av logisk matte.

Händelsefyllt dygn.

  Ja, det har det varit. Tyvärr så orkar jag dock inte redogöra för det här och nu, haha. Jag är så trött! Här kommer dock en kort och totallt osammanhängande sammanfattning:
* blåst, blåst och så en hel del blåst.
* snygg kille.
* äckelfoster i gul vätska.
* bortgjord gånger två.
* "va, är de treor?!"
* bläcktrumma.
* strömavbrott.
* i säng klockan 20.30.
* Gilmore Girls - såklart.
* underbara örhängen.
* och mycket, mycket mer; men hinner inte för P ropar!

  Hade min Ego-presentation idag. Jag är verkligen kass på muntliga presentationer. I huvudet är jag inte ett dugg nervös men av någon anledning så håller min kropp inte riktigt med. Stressar upp sig och börjar skaka och prattar jättesnabbt och får knappt luft. Så avskyvärt när jag inuti är helt lugn!

Grattis F

  min absoluta favorit lillebror!

Utredning alá CSI.

  Om vi skulle ta och reda ut det här en gång för alla. Jag är inte, jag upprepar: inte, intresserad av någonför tillfället. Har fått flera olika förslag från människorna omkring mig att det faktiskt skulle vara tvärtom; men så är det alltså inte.
  Ifall jag skulle lägga samman alla personer och deras förslag så skulle ordet bigamist inte räcka till, man skuller vara tvungen att komma på ett helt nytt ord. Och det även om det idag faktiskt finns något ord som är "värre" än bigamist.
  Så för sista gången: Jag är inte intresserad av någon, och jag skulle dessutom vara väldigt tacksam om alla ni kunde acceptera det så att jag hela tiden slapp höra på era galna idéer. Tro det eller ej, men det är faktiskt möjligt att inte vara intresserad; man måste inte hela tiden gå och tråna efter någon!

Just i detta nu

  så kan jag känna hur min IQ minskar med minst femton. Kollar på Jerry Springer och jag har aldrig varit med om något värre [observera den lätta överdriften]. Det finns alldeles för många sorgliga människor i denna värld. Man har ju hört om Jerry Springer förut, men jag personligen har aldrig sett något förrän nyss. Det måste vara ett extremt underskott på psykologer därifrån Jerry Springer hämtar sina gäster. Kommer nog aldrig återhämta mig helt efter den här upplevelsen. Förstår inte människorna hur mycket de gör bort sig? Nej, patetiskt är allt jag har att säga om det där.

---

  Jag saknar mitt gamla, fina permanentade hår! Det här skatboet är avskyvärt och finns inget jag kan göra åt saken. Åtminstone inte förrän alla rester av permanenten växt ur så att jag kan göra om det, ja självklart inte jag personligen - utan en utbildad frisör. Väl medveten om att jag då kommer vara tvungen att genomleva detta åter igen.

  När jag nu ändå är inne på ytligheter så måste jag få passa på att gnälla om mina naglar också. De befinner sig absolut i katastroftillstånd nu. Måste tyvärr klippa dem ännu lite kortare. Menmen, de växer ju ut igen.

95957-63 Memories.
.

Äntligen något nytt!

SayItWithMusic.

Ingenting.

  Varit en seg dag idag. Huvudkänslan har varit: Jag vet inte. KOnstig känsla jag vet, men har verkligen varit en... likgiltig dag. Visst jag har fått saker gjorda, men känns lite som om jag gått runt i en jättetjock gråaktig dimma.

Fick i alla fall iväg ett gratulationskort till D från mig och F. Very funny.

---

Godast just nu: Apelsin med riven kokos på.

En främling i knät.

  På bussen i morse så hamnade jag bakom ett trasigt säte. Så ju längre vi kom desto närmare kom herrn framför mig. Tillslut så var sätet så långt ner att det bokstavligt talat var i mitt knä, så jag valde att flytta ut till det yttersta sätet istället. En mycket annorlunda erfarenhet. Aldrig suttit ytterst på vägen in förut. Ja, mitt liv är väldigt spännande.

---

Fick massor gjort på lektionen idag. Är bara lite småsaker kvar sen är grunden klar. Snart dags för projektmöte. Tråkigt värre.

---

Bröt mitt löfte till mig själv angående Gilmore Girls igår. Jag bröt den tredje boxen och såg på två avsnitt. Tyvärr så var det två ganska så sega avsnitt. Fast nu så slapp jag ju att bli besviken på dem sedan efter att ha väntat flera veckor i februari.

---

Avskyr Mac! Inget av formateringen på bloggen fungerar.

Kvinnlighet minus 10 procent.

Blev tvungen att klippa av mig naglarna idag. Så nu har jag korta killnaglar. Eller de är ju lite längre än så, men i alla fall. En nagel gick nämligen av förstår ni, och när det väl har börjat så vet man att fler kommer följa. Så för att ge dem en chans att friskna till så klippte jag ner dem. Ungefär som när man toppar håret för att det ska bli friskare.

---

  Totalt värdelös skoldag idag. Verkligen onödigt att gå dit. Var på lektion i omkring femtio minuter och det enda som hände var att jag fick en bok och valde ett projektområde.
Var och handlade med P eftersåt och köpte (fick) två filmer. Into the Blue och Mean Girls. Vadå? Jag kan väl inte hjälpa att jag alltid velat se den?! Såg i alla fall på Mean Girls när jag kom hem, jag hade hört att den skulle vara ganska bra, men den var kass.

---

  Den här veckan går verkligen övernaturligt sakta. Jag förstår det inte. Det är bara onsdag. Det betyder att det fortfarande är två dagar kvar till helgen - ja, man har ju faktiskt VG i alla mattekurser. Fick i alla fall klart pusslet igår kväll, så nu har jag bara nitton stycken kvar.

Jag ser ner på människor som...

...tror att de är något fast att det är tydligt för alla andra att så är inte fallet.
...tycker att det är jättetufft att supa sig full och sedan skryta om det, samt att "de inte minns något alls!".
...är lata och inte lever upp till sin potential.
...är bitchiga.
...saknar social uppfostran.
...skryter om saker som ingen annan bryr sig om.
...är sthlmshoror.
...inte vet hur en tvättmaskin fungerar.
...aldrig kan vara seriösa.
...diskriminerar.
...inte vet när det är dags att hålla käft.
...inte kan bevara en hemlighet.
...bara skrattar åt dåliga skämt.
...är otrogna.
...som tycker att Mac är bättre än Pc (se nedan vilken kategori de människorna tillhör).
...wannabees.
...har lunarstorm
...och så vidare.

Nu är det över.

  Gilmore Girls säsong två är nu officiellt genomtittad. Hur jag ska klara av att hålla mitt löfte till mig själv om att jag inte får öppna säsong tre förrän i februari är fortfarande lite oklart. Dock så har jag ju inte skrivit på något så löftet är ju inte bindande, eller?
[Rory kysste Jess!] Jag vet - jag är en patetisk människa.

---

Mr Snygg var på bussen idag. Jag tror minsann att jag nämnde honom förra gången jag såg honom, vilket var ungefär ett halvår sedan. Tyvärr så har han inte växt sedan dess och är alltså fortfarande kort. Synd på en sådan kille.


.Jag saknar dig så mycket!

”Jag trodde att ni var lediga idag.”

Det är inte något som man vill höra av sin lärare klockan åtta på morgonen. Vi har nämligen två i samma ämne och de hade visst inte kommunicerat ordentligt. Som tur var (?) så hade hon en lektion färdigplanerad så vi fick ändå massor att göra. Nämligen tre böcker till vissa vi fick frågor som ska lämnas in. Det var först på väg att bli ett prov men som tur var så lyckades det avstyras.

 

Är lite panik i lägren eftersom att det visade sig att vi har lektion tillsammans med en annan inriktning den här terminen. Det var jag som uppmärksammade det hela. Synd att det inte var roligare nyheter jag hade att komma med.

 

---

 

Imorse så skulle P göra i ordning mina leriga skor åt mig. Snäll (?) som han är så tog han även på skokräm för att de skulle få tillbaka sin forna lyster. Tyvärr så geggade han även på det på dragkedjeflärpen så när jag stressat försökte dra upp dragkedjan så gled jag av och mina fingrar var helt svarta av skokräm. Usch. Inget som frenetiskt gnuggande med diskmedel kunde ordna upp – men ändå inget som passade in i mitt pressade morgonschema.

 

---

 

Igår så såg jag på Outsiders. Stackars, patetiska människor. Det är skogssnubbarna jag skriver om. Undrar just vad de var höga på? Helt psycho människor verkligen. ”Sedan så sitter jag inne i min koja och kuckelurar och planerar lite”. Vad i hela fridens namn ska han planera? Hur dags han ska gå och plocka kottar eller?

 

Dessutom så var det ju bara tanten som var hemlös? Den andra gubben bodde ju i husvagn. Det känns som om Outsiders romantiserade livet som hemlös en aning. Den enda som hade en historia var ju som nyss skrivet tanten. Fast till och med hon hade ju fått tag på en lya över vintern.

Ifall det nu skulle handla om hemlösa så borde det väl ha handlat om riktiga sådana som inte har någonting? Fast vad vet jag?

 

---

 

Undrar om man skulle ta och jobba lite? Nej, är nog roligare att spela lite spel tror jag. Min nästa lektion är inte förrän sent i eftermiddag. Har i och för sig projekt emellan men det gills inte.


Är det verkligen konstigt att det inte är fler våldtäker som anmäls?

artikel Aftonbladet.

En dålig nyhet kommer sällan ensam.

  Bara tjugo minuter efter att jag fick reda på att jag har lektion imorgon klockan åtta så fick jag kännedom om att min morfar fyller åttio år och att jag måste följa med på kalaset! Usch. Stackars mig!

11.48 8/1 -07.

Sitter i skolans café och väntar på lektion. Är ungefär en timme kvar. Blev just ensam här efter att först hela svarvdammsgänget gick och åt [potatismos och korv är inget för mig] och latmasken fick skjuts hem.

Så sitter alltså övergiven. Det gör mig faktiskt inget för jag börjar få huvudvärk plus att det gav mig tid att göra ego-presentations-läxan till nästa vecka. Fanns egentlgien inget att göra med den, men tänkte försöka vara lite seriös och åtminstone tänka till lite.

Läraren verkade åtminstone bra, lite daltig kanske. Var i alla fall bättre än historielärarefiaskot i ettan!

Nu är svarvdammsgänget tillbaka. Man kan säga mycket om dem, men man kan alltid lita på att bli underhållen av dem. Ska väl sluta skriva och vara lite social!

"Lycka"; första bilden från Google.

95957-61
Allt är ju relativt.

Är livet verkligen värt det?

  Jag är faktiskt inte helt övertygad. Är det verkligen värt att leva ifall man varje dag tvingas till något man avskyr? Bara för att en dag så kanske det blir bättre? En dag kanske man når upp till Lyckan? Det är verkligen så typiskt människan att behöva uppfinna något att sträva efter. Andra levande varelser lever för att överleva, medan människan har hittat på ett ord som betyder att man känner på ett förbestämt sätt och det är målet med hela livet. Att känna Lycka. Tänk om man aldrig kommer dit då? Då är ju allt annat man står ut med helt i onödan? Bara bortkastad tid, och vi vet ju alla människans åsikt om tid. Jag vet inte, det var en tanke bara.


12 timmar kvar...

Dagen före Dagen. Sexton timmar kvar.

  Ja; imorgon så börjar det igen, helvetet. Tack vare GilmoreGirls-sjukan så har jag dock kunnat förtränga det, tyvärr så börjar dock fasaden rämna nu. Det är så illa att jag inte ens har lust för ännu ett avsnitt, vilket i och för sig kan ha med att göra att jag redan sett fyra idag, men det tror jag inte. 

---

För x antal veckor, alternativt dagar, sedan så pratade jag med en bekant om bloggandet. Om hur det inte var något för honom för att han inte gillade idén av en offentlig dagbok. Det gör ju inte jag heller men det är ju det som är det bästa med bloggandet. Du kan skriva så mycket som du vill. Du kan välja vilka du vill berätta om att du har träffat, om vad du har gjort och vad du tänker på. Den kan vara så offentlig som du vill ha den, så privat som du vill vara. Plus att det är en jättebra kanal för att få ut allt det där som snurrar i huvudet men som bara vore konstigt att berätta för någon du känner. För precis som det är valfritt från min sida vad jag skriver, så är det ju upp till folket om de väl läsa eller inte. Fast det är ju såklart roligare att det är folk som läser det, känns som en minde värdelöst sysselsättning då. Samtidigt som det är lite halvskumt att du inte har någon aning om vem som läser dina, ibland skruvade, bokstavssammansättningar.

---

  Tror jag ska se ett till avsnitt i alla fall; bara för att slippa tänka på att det är skola imorgon. Förresten, Grattis du som vann herrarnas alpina idag! Var faktiskt så att jag hoppades på dig över svensken, så välförtjänt att vinna om man gör ett sådant otroligt åk! Det faktumet att du hade startnummer sextio gör det bara ännu mer beundransvärt!

Jag skulle vilja börja med

  att be om ursäkt för igår. Kom in i något slags Gilmore-rus. Ska göra allt i min makt för att förhindra att något sådant ska upprepas igen. Med det sagt så påstår jag inte att min makt i just denna fråga är sådär överdrivet stor...

---

  Igår så kom jag till insikt över en del saker. En av dem var att jag nu officiellt är för gammal för Pippi. Jag såg nämligen på Pippi Långstrump på de sju haven, eller något i den stilen, och jag var totalt uttråkad. Jag klarade mig inte ens igenom hela filmen, gav upp efter en sisådär fyrtiofem minuter. man kan ju dock inte undgå att imponeras över Pippis lätta syn på livet och hur hon tacfklar problem. Till exempel då de gjorde sig klara för att ge sig av och leta upp hennes pappa men inte visste var han fanns var hennes reflektion över det hela att det bara var att åka söderut och sedan efter ett par hundra mil så var det dags att börja leta under buskarna. Ett annat exempel är att då luftballongen hade strandat på en bergstopp var hennes enda reaktion att då var det ju bara att gå, notera att de hade omkring hundra mil kvar att färdas.
När deras egenhändigt ihopbyggda flygplan, och varifrån kom den röda målarfärgen undrar jag, gick sönder så sa hon helt enkelt att de kunde ju leka att det var ett seglarflygplan. Och så håller det på. Tänk om man hade den inställningen till livet, då skulle nog saker och ting vara extremt mycket lättare. Framför allt så skulle nog antalet levande människor vara avsevärt mindre - vilket i och för sig skulle vara bra med tanke på den hotande överbefolkningen.
Oavsett vilket: Jag är nu för gammal för Pippi.
95957-60

Hur stor är sannolikheten

  att Tristin kommer upp för trappan iförd inget annat än randiga pyjamasbyxor och möjligen någon slags sexig, maskulin, lång silverkedja? Nej, det var det jag trodde också. Känner att hela Gilmore Girls grejen har gått alldeles för långt nu när jag kommer på mig själv med att snegla mot trappavsatsen bara för att kanske, möjligen ska han komma där.
  Jag har sett åtta avsnitt idag. Åtta! Det sjukaste är nästan det att jag har hunnit med en massa andra saker; jag har städat, tvättat, pusslat och sett på det alpina misslyckandet.
  Imorgon så får jag ens inte se på Gilmore-boxarna! Fast det är klart, det är ju sista dagen innan skolstarten så jag borde ju får göra något jag gillar? Okej, okej: jag lovar att försöka låta bli att se på något avsnitt i morgon. Undrar om det finns ett tolvstegsprogram för hur man blir av med Gilmoreberoendet? Jag kanske kan gå med i AGGF [anonymagilmoregirlsfanatiker]? Förmodligen så blir jag först tvungen att starta det, för sannolikheten att det redan finns är kanske inte jättehög.
  Nej, usch. Det känns som om jag måste gå och göra något intelligent som att lära mig om elektromicrofysik eller något åt det hållet.

Jag är enormt upprörd

  för att Tristin nu är borta från Gilmore Girls. Det värsta var att jag var säker på att de kysstes, men det gjorde de inte! Det enda som hände var att han sa att han skulle vilja kyssa henne. Sak samma att Dean stod och se på, han är en loser i alla fall. Du skulle ha kysst henne Tristin! Kommer nog aldrig komma över att han inte gjorde det, känner mig djupt bedragen på ett minne jag trodde jag hade. Hur kunde han göra så? Han är ju så snygg!


Ja, jag är medveten om att jag har blivit besatt av Gilmore Girls samt att det faktiskt inte är på riktigt utan att det är en TV-serie med manus, författare och skådespelare. Det förändrar dock inte att jag är temporärt kär i Tristin. Men ni behöver inte vara oroliga, det kommer säkert att gå över när det väl börjar hetta till med Jess, och då blir jag kär i honom istället. Men du kommer alltid vara den första Tristin!,haha.

Mirakulös Upptäckt i Mitt Psyke.

  Idag, faktum är att det var alldeles nyss, så kom jag fram till en mycket stor slutledning. Det finns nämligen en kille, ja jag vet att det finns många killar - men jag syftar på en speciell, som i min värld är bättre, snyggare, sexigare, snällare, ja helt enkelt allt annat mer än andra killar. Jag har nu kommit på varför det är så. Det beror helt enkelt på att jag hittar något, även om det är något så litet som ett ansiktsuttryck, av honom i alla andra jag tycker ser bra ut [läs: alla kända personer jag tycker ser bra ut].

Jag tänker inte räkna upp dem och nej, de är inte många - faktum är att vissa skäms jag faktiskt alldeles för mycket för för att erkänna vad jag anser om dem. Till skillnad från en annan jag känner som glatt medger att han finner tanter som Carola och Lena PH snygga [förutom deras knän förstås]. Jag har aldrig, och kommer aldrig förstå det, men vi lever i ett fritt land - och om han vill ha dålig smak så är det helt upp till honom [dig om du läser det här], haha.

Men om jag ska återgå till att vara någorlunda allvarlig ett tag så måste jag få skriva att det är ganska så irriterande att se honom i alla andra [observera att jag nu har lämnat tantkillen och är tillbaka på den första killen]. För saken är att han är inte bättre än alla andra, han är bättre än många - men han har sina brister. Tyvärr så lär det väl dröja innan jag fullt ut kan erkänna dessa brister - men jag jobbar på det! Och oavsett vilket så kommer han alltid vara speciell.

Jess,

  det är såklart GilmoreGirls-Jess jag skriver om, är så grymt sexig. Väldigt synd att han inte är så snygg bara. Jag hade gärna haft honom längre och lite mer... snygg helt enkelt.
När jag ändå är inne på ämnet: Tristan, från samma program, är så grymt snygg och vid tillfällen som inträffar ganska så ofta även sexig. Synd att det gick över i One Tree Hill.
Dean däremot är varken eller. Han är bara töntig.

Oavsett vilket så skulle jag vilja bo i Gilmore Girls världen. Människorna, atmosfären och allt det andra som gör Stars Hallows så drömskt lockar verkligen. Väldigt gemytligt. Jag skulle vilja ha det så, bo i en småstad med lite udda människor, men där alla känner alla och allt är sådär skimrande jämt - även när saker och ting är dåliga. Äkta idyllen - och självklart: helt overkligt. Självklart så kan det inte vara så på riktigt någonstans. Men ifall att det finns ett liv efter detta; så vill jag att det ska vara i Gilmore Girls.


Sista dagen.

  Ja, idag är det sista dagen på lovet. Helgen räknas inte. Har såklart drabbats av den sedvanliga backtoschooldepressionen. Värre än vanligt den här gången, i alla fall i det anseendet att det bara är en termin kvar. Har ni en aning om hur lång en termin är? Ungefär en och en halv evighet. Vet inte hur jag ska orka ännu en termin. Under terminstiderna så går jag upp, går till skolan går hem igen för att vänta på att det blir kväll så jag kan gå och lägga mig för att sedan börja om igen. Jag blir helt apatisk och hjärndöd - dock inte i den verkliga, medicinska meningen av orden. Vet faktiskt inte om jag orkar ännu en termin med oändliga lektioner. Jag avskyr verkligen det vi gör, hela det här sista året är slöseri med tid och framför allt med kraft. Jag måste prestera i något som jag hatar med hela mitt jag och jag har fått nog. Varje skoldag blir nästan som en kamp för överlevnad. Jag är bara så trött på det och jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Ifall man hade kunnat hoppa av gymnasiet och ändå läsa vidare - så hade jag gjort det efter tvåan.

Tyvärr finns det inget jag kan göra; jag måste helt enkelt fortsätta tvinga upp mig själv om mornarna och gå dit för att uthärda. Problemet är att jag inte orkar det längre; någon rädda mig! Från någonstans av mitten av förra terminen så ville jag bara köra in huvudet i en vägg för att slippa de ändlösa lektionerna. Jag tappade allt tålamod jag någonsin haft och de personer som jag inte gillar blev outhärdliga. Det är inte rättvist att jag måste gå dit dag efter dag efter dag efter dag efter...
Självklart så uppträder jag trots det civiliserat, jag är för väluppfostrad -och för smart- för att inte göra det; men över allt annat hoppas jag att jag får in något positivt i tillvaron som kan ge mig ny energi så att jag klarar av även den här sista terminen.

Fy Skäms!

 Usch så hemskt det var att se på damernas slalom ikväll. Helt avskyvärt.

Morgonrock - naken eller inte?

  Idag så hade jag en diskussion om morgonrockar - vilket ledde till helt andra ämnen, men det är en annan historia. Saken var den att jag hävdade att det var äckligt att ha på sig bara morgonrock. Den andra parten påstod det vara konstigt att ha kläder på sig under; vilket är det sätt som jag bär min morgonrock på. Jag vet faktiskt inte riktigt vad vi kom fram till, faktum var att det hela spårade ur långt innan vi var i närheten av en lösning, men någonstans tror jag ändå att vi på något sätt kom överrens om att man kunde ju ha underkläder under om man ville. Det var något som jag föredrog över nakenaspekten, men personligen så kommer jag fortsätta att använda min tillsammans med kläder. Jag ser den nämligen som ett slags inomhusytterplagg. Ett plagg som hindrar dig från att frysa helt enkelt - och i mitt fall: får dig känna dig som en nallebjörn!

---

  Det är mycket möjligt att jag är partisk; men jag anser att ifall man nu rent teoretiskt ska gå utan underkläder, så tycker jag att det är äckligare med en kille utan. Orsaken är enkel. Tjejer har ingenting som "hänger och slänger". Något som, majoriteten, av killarna där ute har. Av någon anledning så ser jag det som "äckligare". Enda gången då det är -den totala motsatsen- är när killen är iförd endast [mörka] mjukisbyxor eller randiga [och ibland även rutiga, haha.] pyjamasbyxor. Ett krav vid detta scenario är dock att killen är snygg plus att det är någon som man vill se utförd endast nyss nämnda plagg.

  På tal om mjukisbyxor. Varför i hela fridens namn tänker killar inte på att saker och ting syns då de är iförda just sådana byxor. Då syftar jag inte på de som har på sig sådana hemma och liknande, utan på dem som har de exempelvis i skolan. Eller varför inte på stan? Det känns nämligen inte alltid helt genomtänkt. För jag menar; vill man verkligen att exempelvis ens lärare ska se sådant? Ja, om man har någon lätt snedvriden böjelse såklart. Men annars, jag undrar om de tänker så långt när de klär på sig på morgonen. Med detta sagt menar jag inte att mjukisbyxor är fel [tvärtom så är det bevisat att jag har en viss tendens att vara svag för plagget i fråga då det är placerat på en {snygg} kille], ni kanske bara borde försöka välja tillfälle.
* Ett annat tillfälle då ni killar borde fundera på att inte ta på en mjukisbyxorna är då det är dans på idrottsschemat. Ett litet råd till er som ännu inte haft det, men som vet att det kommer. Då kommer ni nämligen förmodligen att dansa med tjejer - och i vissa fall även killar - som kanske inte har tävlingsdansat i hela sitt liv så att de kollar ner mot fötterna; och ni vet väl lika väl som jag vad som finns där neråt? Kom då i håg vad jag skrev - det syns!

Blandade Känslor.

  Var och träffade F idag. Det var väldigt trevligt, aningen stelt kanske. Kändes lite konstigt att träffa någon som man förut såg ofta men nu inte hade sett på över ett halvår. Som man dessutom kanske aldrig träffar igen, förutom om det sker av en slump på stan. Bra men konstigt. Och samtidigt lite sorgligt. Tror inte riktigt att jag har förstått hur mycket jag saknat att prata med honom förrän idag. Jaja, finns ju inget jag kan göra åt det.

---

  Tänkte avrunda dagen med lite Gilmore, där blir ju allt lyckligt och bra i slutet.


Jag måste bara få erkänna att bland det bästa var bilskjutsen hem, det hade helt enkelt inte varit på riktigt, inte varit helt fullt, utan den. Jag känner mig hemsk över det men vad ska jag göra? Ifall jag hade kunnat ta en buss som gick då, hade jag gjort det. Men jag måste erkänna att jag är glad över att den just hade gått även om det såklart var extra jobb för honom.

Att Återvända.

  Så hette filmen jag var och såg. Det var en spansk film, men som tur var för mig och A så var den textad. Den var bra, men när jag skriver bra menar jag det inte på samma sätt som när man bedömmer en "vanlig" film. Jag rekomenderar dig att gå och se den för att jag tycker absolut att den var sevärd. Bara man är inställd på att den inte är som alla andra filmer. kort sagt så är den lite konstig. Men jag gillade den, vilket jag tror många andra också gjorde. Roxy var i princip fullsatt, fast var i och för sig mest gamla människor. Min klassföreståndare var där med fru och barn; dessutom så satt jag bredvid skolsköterskan.

---

Jag var inne på I.Me.My idag. De hade sjuttio procents rea. Tyvärr så fanns det inte så mycket saker som skrek köp mig! Visst var det rent ekonomiskt bra, men psykiskt var det tråkigt! Jag köpte dock ett armband för sextio kronor fyllt av berlocker. Det samt den supersöta lilla påsen jag fick det i kan du beskåda nedan.

95957-5995957-58


---

  Nej nu är det dags för sängen, ska upp tidigt i morgon. Ska in och träffa en... bekant(?) på fika. Sov Gott!

Gilmore Girls.

  Ja, nu är man alltså den stolta ägaren av box ett, två samt tre. Hade ett Gilmoremaraton i förmiddags för att se klart de fyra avsitt jag hade kvar på box nummer ett.

  Så satt och myste i microfleecemorgonrocken, som för övrigt finns på bild i ett tidigare inlägg. Känner mig verkligen som en nallebjörn när jag har den på mig. Ge mig en mössa med lurviga öron så är outfiten complete. 

---

  I kväll så blir det bio, har ingen som helst aning om vad den handlar om men affischen var fin! Faktum är att jag inte ens är säker på att den är engelskspråkig, känns som om den lätt skulle kunna vara spansk. Förhoppningsvis så är den i så fall textad!95957-5695957-5595957-57

Just nu så tycker jag

  att du är ett svin. Tyvärr så kommer det nog snart gå över!

---

  Snart skola igen nu. Så grymt elakt att lovet inte är längre. Man får väl se fram emot att det snart är över. Fast även det är ju jobbigt eftersom att man nu så gott som dagligen får frågan "Har du bestämt dig för vad du ska göra sen?". Nej, det har jag inte, och man känner sig ju inte ett dugg nertrampad samt stressad över att behöva bli påmind om det hela tiden. Varför ska man behöva bestämma sig när man är arton år? Sannolikheten är ju att man lever omkring sextio år till, kanske mycket mer?! Jag blir så trött.


Pics.

  Då sitter man här och myser i sin microfleecemorgonrock inhandlad på Hemtex tänkandes på The Dogpåslakansetet inhandlat på Jysk. Då och då så glider tankarna till spegeln med värmeljus längsmed kanten inhandlad på nyss nämnda affär Yes, jag var på stan med släkten idag. Blev ju endel affärer då som normalt kanske inte är i annars då. Det bästa vad att allt var försenade julklappar så behövde inte betala något. Ja, förutom örhängena jag köpte förståss.

  Nu så har jag spenderat den senaste timman åt att - med många fula ord - ångra att jag valde bluetooth över usbkabeln mellan mobilen och datorn. Bestämde mig nämligen för att det äntligen var dags att ta över bilderna till datorn. Så eftersom att jag har kollat igenom alla bilder och laddat in de flesta, så har jag valt ut några som jag tänker tvinga på er. Så enjoy!


---

  95957-36 Det visade sig att A verkligen gillar mobiler och gärna ser efter på nära håll. Som tur var så kom han inte nära nog så att han fick ägna sig åt sin absoluta favoritsyssla på den. Nämligen att dregla.

95957-37 Det nyss nämnda påslakansättet.

95957-38 En teckning jag gjorde i... tvåan? Fick MVG- på den.

95957-39 Ett tips för dig som inte vet vart du ska göra av dina örhängen. Skaffa en snygg kruka eller flaska med bred öppning och häng dem helt enkelt runt kanten. Den här krukan kostade tio kronor och det rosa prydnadspappret fick jag med från I.Me.My. så är ett enkelt, billigt - och enligt mig - ett snyggt förvaringssätt. Har även en flaska.

95957-40 En bild jag tog från Kläppens toppstuga den 28 / 12 - 06. Vintrigt eller hur?!

95957-41 Den här tog jag på en ritning över ett ställe de höll på att bygga någonstans mellan Stockholm och Gävle. Det var grymt stort och imponerande!

95957-42 Den här dagen hade jag extremt mycket att göra vilket denna hårspännes blomma vittnar om!

95957-43 Här har vi min julhylla med äkta fusksnö.

95957-44 Bild tagen på Wisby från en av gotlandsbåtarna.

95957-45 En bild på mig innan jag klippte håret kort.

95957-46 Och det här är taget samma dag, eller någon dag efter, att jag permanentade mig.

95957-47 Det här är Gustavsbacken i Lindvallen; helt täckt av konstgjord snö.

95957-48 Gustavsbacken igen. jag, K, D och F var ute på en kvällspromenad under vilken jag halkade omkull på en sluttande, istäckt skogsväg.

95957-49 Ja! Du gissade rätt! Det är Gustavsbacken!

95957-50 Här har vi två små
The Dog.

95957-51 Min kompis Lejonet. Han bor där som ritningen visade.

95957-52 Microfleecemorgonrocken.


Det var allt. okej, självklart fanns det mycket mer, men är så segt att hålla på att ladda upp!

Personlighet

  genom målning. Visst låter jag som en kul prick?!

genom handstil. Är det bara jag eller blev jag lite annorlunda?

---

  Jag har det lite segt så på skoj så kollade jag om det fanns en sida som hette bored.com. Såklart så fanns det. Finns en hel del sjuka grejer där! Detta var bland det värsta jag läst:
" #2600
ok like this like one timmmeee i was with my bf who was like sooo tottally cute he was amazing A mazing and this other girl who totally needs a facelift walks by and swings her hips at him and he looks at her! and im like omigod wtf
wat is wrong with u im like she is totally fugly! and im a B E A UTIFUL aka bangin! we are tootally over! love trisha
"
Helt galen brud. Finns mycket mer sådant här!

Jag satt på MSN

  och kände att det var dags att vara lite sällskaplig med släkten, så jag sa adjö till det mycket trevliga MSNsällskapet och gick ner för att umgås...

"Nej han har ju flyttat till.." "Nej, hon är ju död hon..." "Dagiset fick de flytta..." "O köpte aldrig..." "I backa så..." "Ute i gatan...".
  Jag är stolt över mig själv som stannade en kvart. Jag har svårt att hålla mig vaken redan, så det där hjälpt ju inte direkt. Jag menar, snälla - respektera att jag inte sovit ordentligt på två veckor!

Ring klocka Ring

  och allt det där. Så nu är det alltså ett nytt år. År 2007. Det gör detta till 2007 års första inlägg. Är nästan så att man blir lite nervös för att det inte ska bli speciellt nog, haha.

  Nyårsfirandet gick vilt till med fyllebråk, spyor och pinsamma händelser - någonstans. Hemma hos mig så var det dock strandpromenader, bastu, oxfilé, yatzy, gotlandskanalen och fyrverkerier. Festligt, samt patetiskt värre eller hur? Nej, det var faktiskt trevligt, tråkigt men trevligt. K och B var, och är ännu, här. Vi firade in det nya året med raketer i massor. Gotland måste ha lett fyrverkeriligan i Sverige inatt. Var helt galet, och området här hemma hos mig måste nästan varit aktivast av de alla. Var så mycket raketer att man inte hade någon aning om vilket håll man skulle titta på. Det var inga små fjutteraketer heller. Nej, då det var stora doningar. Det var enormt faktiskt.

---

  Nej, nu är det promenad igen. Gott Nytt År på Er. Och ursäkta alla ni som inte fick Nyårssmssvar - mobilen låg på laddning!