Min första risotto.

Ni kanske har mer spännande drömmar, men jag har alltid velat göra risotto och nu har jag gjort det. Grönsaker och musslor fick det bli. Gott!

Så ni får fantisera lite.

Sist vi var på Skansen var den här bjässen på klätterhumör. Innan stod den uppepå den där pålen, men det var jag så klart inte snabb nog att få med på bild.

Presentkort skickas till annuendag@gmail.com.

Ja, det har ju gått ett litet tag sedan jag skrev här sist, men jag och Bekanten har varit utomlands och ni vet hur det är då med uppkopplingar plus att man vill bara ha en paus från mobil och allt sådant där.
 
Idag åkte jag i alla fall extra tidigt till skolan för att fixa lite pluggrejer innan min skrivpartner kommer så därför sitter jag och skriver här. Vi håller på med en uppsats och varje gång vi suttit och skrivit har vi suttit vid ett specifikt bord, men tror ni det är ledigt idag eller. Inte direkt va. Sista gången vi ska sitta med uppsatsen innan inlämning och vårt bort är taget, inte okej. Jaja.
 
Igår var vi hos Bekantens föräldrar och hälsade på. Eller ja. Bekanten umgicks, själv blev jag så sent klar med uppsatsskrivandet att jag inte umgicks så mycket som att jag åkte dit, fick mat och födelsedagspresent för att sedan direkt åka hem. Just det, under den här bortaperioden har jag gått och blivit gammal, åldern till trots hade jag en fin födelsedagshelg med bland annat brunch med Bekanten och Lillebror. Två personer som inte är helt optimala i en buffémiljö. Efter tre tallrikar mat och två tallrikar efterrätter satt de och dividerade sinsemellan om de skulle ta mer eller inte. De tog mer. Och ångrade sig, högst icke-oväntat, efteråt eftersom de blev helt galet mätta och gnällde "ut, vi måste ut och få luft".
 
Just det, jag kanske skulle skriva vart vi åkte också. Åland. Med Eckerölinjen. Runt fem härliga timmar tur och retur. För två veckor sedan.

Största anledningen till att vi är på Skansen så ofta? Toaletterna.

http://www.buzzfeed.com/samstryker/struggles-only-people-with-small-bladders-will-understand

Fler röda dagar åt folket!

Sockerskrubb och Dreamwash dusch smoothie från Lush. Underbara att blanda och använda tillsammans.
 
Jag började dagen som vanligt vid fem-halv sex-tiden. Då gick jag upp och började direkt skriva på en hemtenta jag har inlämning på nu i dagarna. När Bekanten vaknade vid åttatiden åt vi frukost bestående av jordgubbar i mjölk och finmacka. Efter det hade jag lite chilltid innan jag gick all in i duschen med Lushprodukter, Niveas hudlotion man tar i duschen*, hårmask, ansiktsskrubb och allt vad det finns. Efter duschen blev det ansiktsmask och extra hudlotion eftersom jag ville "lyxa till det lite".
 
Medan Bekanten marinerade middagsköttet, lövbiffsrulader med fetaost i, gjorde jag dillomelett till lunch med champinjoner och rökt kalkon i. Nu väntar jag på att Bekanten ska duscha klart för då ska vi spela något spel han ville visa mig och i kväll blir det soffmys.
 
Ja, men ni hör ju. Så här borde man ha det jämt. Ja, eventuellt minus hemtentan då.
 

*Så bra! En av de bättre uppfinningarna på duschområdet.