Pink Disaster!

Jag önskar att min blogg hade en annan färg än rosa. Jag vill ha en mörkare färg - kanske marinblå och sedan en tonad blå där texten är. Eller mörk, mörk vinröd? Vad som helst - bara inte rosa! Men jag gillar själva stilmallen jag har, bara inte färgen!

Julklappsnoja.

  Yes, nu har den börjat smyga sig på. Julklappsnojan. I år är det dock värre än vanligt, eftersom att jag - utöver de årligen återkommande - ska utfodra mina kära släktingar med klappar också. K och B är ju redan avklarade. Är mer orolig över D, M, H och A. A ska bli roligast, och även lättast - jag menar han fattar ju ändå inget eftersom att han är så liten, haha. Dags at ta tag i det snart i alla fall. Har inte så mycket tid kvar snart.

95957-34

Crazy Laugh!

  Ja, idag har det verkligen varit helt snurrigt. På alla möjliga uppochnersätt och vis. Jag har nog skrattat mer idag än vad jag har gjort resten av terminen sammanlagt.
  Man skulle ju lugnt kunna påstå att klassen var lite off idag, inte sådär överdrivet koncentrerade. Inte för att det är något vi är kända för - med mig som undantag ofcourse - men i  alla fall.
  A måste ha fått i sig något olämpligt - ena sekunden så hoppade han runt på en stol, nästa så "simmade" han - och det skulle inte förvånat mig ett dugg om J hade varit där och tullat också. Jag och M satt och såg på honom på eftermiddagen då han var duktig och pluggade efter skoltid. Det var riktigt roligt. Jag hade blivit galen om någon gjort likadant mot mig, men när man är på andra sidan är det riktigt kul att se vad folk har för sig när de koncentrerar sig. Mycket skratt där och då, förlåt - var inget personligt, eller alltså det var det ju, haha. men inget negativt personligt! Bara underhållande, haha. Det är dessutom väldigt roligt med kittliga människor, haha. Speciellt när de reagerar annorlunda på det.
  Måste erkänna att jag var lite childish vid maten. Kanske hade jag smakat på samma sak som A och J? Satt och förflyttade vattenmjölkmedsalt med J. Barnsligt, barnsligt. Tyvärr så förlorade jag! Sedan så var det ju en del papperstusskastning under dagens lopp, men det händer ju titt som tätt.
Sedan på eftermiddagslektionen så gjorde jag ett jättefint hjärta av min halsbandskedja, men J tog sönder det!
OBS! De olika J:na som finns i texten är inte en och samma, utan tre olika!

---

Kan ju inte vara sådär överdrivet svårt att räkna ut att jag inte fick något vettigt gjort? Men jag har ju ändå ungefär en miljon saker att göra som redan har haft sin deadline. Så en sak mer eller mindre - vem bryr sig? Inte jag i alla fall. Härmed så deklarerar jag att Jag Har Gett Upp! Ge mig IG då, so what? Vet ju i alla fall inte vad jag vill göra, bara att jag inte vill göra något som har med det här att göra så fuck you.
Okej, sådär tycker jag ju inte egentligen - förutom delen om att jag inte vill göra något sådant här - , men just nu orkar jag inte bry mig.
Skoltrött? Yes, yes.

---

Gjorde något igår som andra tycker är fel. Eller de andra som vet om det i alla fall. Jag personligen tycker inte att det är något problem. Och jag hade faktiskt inte gjort det på flera månader, så jag hade faktiskt varit duktig.
Och först och främst: annars bryr jag mig aldrig om vad andra människor tycker, så varför i hela fridens namn skulle jag göra det nu? Dessutom så var det bara lite.


---

  Började se på The Ring förut, men jag tröttnade. Har kanske sett tio minuter? Var tydligen inte på filmhumör i kväll heller.

---

[ Ifall din säng nu är skönast? Upp Till Bevis!, haha. ]

- Känns som om att jag har använt upp hela min skrattreserv;
så därför så tänker jag avsluta dagen tjurig!, haha.

Älskar!


! önskar att jag vågade frisyren hon har när hon är i träningslokalen !

Uttråkad,

  så jag sa åt F som kom förbi för att vässa pennan att säga fem ord som jag sedan sökte på och här är den första bilden som kom upp:

   Feta Katter,             Pearl,                      Taco,                          BMX,                       Lampskärm - Patetisk? Självklart!
google.se

Jätteroligt!

Kolla in det här och prova själv! ( Förutsätter att du är lättroad och har tid över. )http://annuendag.blogg.se/listingmylife

Tydligen

  så är Nicke Nyfiken min favorit. Tänkt att det hade jag ingen aning om, vilken tur att de på reklamen berättade det för mig! För tänk om jag hade gått runt resten av livet utan att inse det?! Tänk om man hade legat där på dödsbädden och då plötsligt så fick man insikten om att man gått miste om sin favorit under hela sitt liv? Nej, tack så hemskt mycket för att du berättade det för mig reklamgubben! Skickar ett julkort till dig!
95957-28

Just precis

    nu i detta ögonblick så borde jag sitta och plugga. Det gör jag tyvärr inte. Dels på grund av att jag inte orkar, men främst på grund av att jag inte kan. Bokstavligt talat. Jag har kört fast totalt, och jag vet inte vad jag ska göra åt saken. Det skulle ha varit klart förra fredagen. Jag blir så trött.

 

 

---

 

 

  Invigningen i morse gick sådär. Det hela startade med att ratten där man ställer in värmen inte fungerar, så vattnet var iskallt. Fick ropa på pappa så att han skulle ordna det, vattnet var lite för varmt efter korrigeringen, men det gick. Dessutom så satt hyllan där alla flaskor är lite i vägen eftersom att den rasar bara man snuddar den. Jag vet inte, överlag så gick det väl bra – men det tog lite längre tid att duscha där.  Plus att jag var så glad då jag slapp badkaret förra perioden jag duschade där och istället fick vara i en riktig dusch. Och nu är jag ju tillbaka i badkaret, uppgraderat förvisso; men i alla fall.

-       Interesting eller hur?

 

 

---

 

 

 Blir så irriterad på att man inte kan formatera bloggen på Macdatorer! Är tvungen att förskriva det i Word ju! Nej om man skulle ta och åka hem? Går ju en buss snart.. Fast jag måste ju jobba, eller? Vem säger det föresten? Mina lärare? Och?! Varför ska jag rätta mig efter deras önskningar egentligen? Ja, det är ju förstås på grund av betygen. Men i alla fall. Det skulle vara mycket skönare att bara komma hem.

Ole, Dole Doff.


Det är

  meningen att jag ska vara uppe tills klockan halv tolv idag, för jag vill se Boston Public. För en normal artonåring så hade det inte varit något som helst problem. För mig är det dock det. Jag är värdelös på kvällar, men när det kommer till mornar så kickar jag ass. Längtar redan efter sömn. Får se hur det går!

Köpte

  en jätterolig julklapp till min faster och farbror idag! Hoppas att de också tycker det! Tyvärr så var den ganska så stor, så kommer ta upp mycket onödig plats i bilen upp till fjällen. Men är lätt värt det!

Inflyttningsfest

  i morgon bitti klockan sex i min nya "dusch". Du är inte bjuden! Hittade ett riktigt grymt duschdraperi faktiskt, tyckte - och tycker fortfarande - att det var jättefint. Står massa duschrelaterade grejer på; till exempel soap, bubbles, fresh och shower. Texten var för övrigt svart och bakgrunden vit.

---

  Idag så körde jag in till stan - och hem också för den delen - och jag fick stanna för att släppa förbi brandbilen och dykningsbilen. Så har man gjort det också.
  Sedan så var det en idiot till långtradarförare som låg och tryckte i åttio - okej han hade inte så mycket val men det var inte det som var idiotdelen - och när jag skulle köra om honom på en av de få raksträckor som finns på den vägen så drar han in mot mitten. Precis när jag var på väg att passera honom så att jag fick ställa mig på bromsen. Idiot!

---

  Hörde på nyheterna att Åmselemördaren hade rymt. I vanliga fall när man hört sådant så bryr man sig ju inte, men nu visste jag ju vem det var eftersom att jag såg intervjun med honom i Ondska. på trean häromveckan.
  P visste vem Åmselemorden var, så det var tydligen så stort som de ville få det att verka eftersom att han mindes efter så många år. Arton för att vara exakt, hände ju på ens födelseår. Vad nu det betyder, haha. Alla åttioåttor har en mörk finsk förbannelse över sig? Förmodligen inte.

---

  Jag har grym lust att spela fem-i-rad, någon som vill spela med mig? Jag vill vara kryssen!

---

  Funderar på att se The Ring. Känner mig dock inte på filmhumör. Vill göra något lite mera produktivt. Men det känns som om man borde ha sett The Ring. Hoppas att den är läskig när jag väl bestämmer mig för att se den. Fast å andra sidan så blir jag ju skrämd av Scream-filmerna, så det krävs ju inte så mycket, haha. Och Ja! Jag vet - de var från början menade som komedier!
  The Hills Have Eyes är utan minsta tvekan den äckligaste filmen jag sett. Är verkligen vidrig. I början sitter man och tänker att "Hjälp, så segt det är, kan det inte hända något någon gång?!" men så fort som det kommer igång så önskar man att det ville sluta. Är grymt sevärd!
  Den bästa filmen  - utan någon som helst likvärdig konkurrens - är i alla fall Man On Fire!

 
- Freaky Vibbar ToDay!

Vräkt!

  Jag gjorde något riktigt, riktigt dumt idag. Jag köpte halsband. Nej, inte bara ett utan två. Ett silvrigt och ett med guldhjärta. Guldhjärta! jag har redan ett guldhjärtehalsband! Vad tänkte jag på?! Att det var fint förstås - dete förstår ju jag också. Men snälla, kunde jag inte ha fått lite självbehärskning gällande smycken?! Och två stycken dessutom! Usch. Visst det var inte så dyrt, det ena kostade nittionio kronor, och det andra femtionip och femtio; men i alla fall. Köpte en jättefin tröja också! Fast är inte helt övertygad om att den är "jag", faktum är att den inte ens är provad än. Jag köpte den utan att titta in i provhytten - det är ju därför som Öppet Köp finns. Det värsta av allt är dock att vad jag borde ha köpt var mascara, men jag orkade inte gå upp på öster - hade så ont i huvudet. Istället blev det lite medanjagväntarpåbussenshopping på Adelsgatan. SÅg att Kalk hade slagit igen; är dock inte förvånad. Deras sortiment de senaste åren har varit värdelöst! Hoppas att det blir någon rolig butik där nu i stället!

---

  Igår så satt jag och pluggade in den muntliga redovisningen jag skulle ha idag på eftermiddagen - eller alltså jag skrev upp lite stödgrejer i alla fall. Vet inte hur många vi är i klassen, tjugo stycken kanske? Vi hann med tre stycken redovisningar på en timme och fyrtiofem minuter. Helt otroligt. Jag var dock inte bland de tre, så mitt jobb igår kväll var alldeles i onödan, för det kommer jag ju ha glömt tills nästa måndag. Så måste plugga om det på söndag kväll igen. Fast värre är ju att det bara är två eller tre lektioner kvar och vi har hunnit med tre stycken, kommer ens alla att hinna redovisa? Och det här är det andra arbetet vi gör på hela terminen. Känns inte direkt som en stadig betygsgrund. Majoriteten av lektioner har gått ut på att man kommit dit och sedan gått igen för att ha eget arbete. Med andra ord: åka hem eller göra något i stan. Har inte haft en endaste lektion som faktiskt hållit på så länge som schemat säger. Idag slutade vi en timme innan schemat gjorde det - och det är med hästlängder den längsta lektionen vi haft. Jag klagar inte - är soft att ha det så på måndagseftermiddagar, men jag gillar inte att mitt betyg ska sättas på det här. Vill ha bra betyg ju!

---

  Jag skrev ju om min dusch för en tid sedan? Min mysiga dusch. Nu visar det sig att jag har blivit vräkt. Jag får inte duscha där längre, för de som byggde huset hade satt dåligt tak där så P tror att det finns risk att det börjar mögla om jag fortsätter. Så har blivit omorganiserad till badkaret. Ska tydligen sätta upp en stång där så man kan sätta upp ett duschdraperi. Så det ska jag nog iväg och köpa ett i morgon. Alltid roligt med nya saker - till och med duschdraperier!
I'll miss You!

- Here I Go Again Talking To Myself, Sitting At A Redlight.

-
Why Not by Hillary Duff.


Inget intressant alls.

  Idag så tillverkades ostar i hemmet. Som traditionen de senaste åren har tett sig så ser jag bara på. Alldeles för glabbigt för mig, plus att jag inte ens gillar resultatet. Blä. Vaknade klockan sex, och var uppe och duschad klockan kvart i åtta. Somnade till lite på dagen måste jag tyvärr erkänna.

---

  Kan inte förstå varför helgerna går så fort. Man hinner knappt bokstavera till helg innan den är över. Jag anser att vi ska ta måndagar och fredagar och göra om dem till lediga helgdagar, med start ifrån imorgon.

---

  Känner att jag inte har något vettigt att skriva så jag tänker sluta nu.

Don't You Know That Dreams Come True, They Do.


  Ibland så borde drömmar vara mer än vad de är. Mer än sömnäventyr. Mer än bara påhitt. Mer än bara drömmar. Tyvärr så är det ju inte så..
  - Jag överlever det, men vore trevligt om jag slapp! Sanndrömmar!, haha.


Don't You Know That Dreams Come True, They Do., haha.

Gissa

 vad det var för bieffekt på det som P hade köpt? Illamående! Det kan ju inte vara sant! Här har jag spenderat en vecka med illamående och sedan blivit av med det - för att sedan få en grej vars bieffekt är illamående! Jag blir så trött.

---

  Anja åkte ur - igen. Någon skulle kanske ta och informera henne om att det är meningen att man ska klara sig ända ner till mål? Och att man då helst ska komma på en högre placering än plats tolv? Känns som om hon skulle kunna dra nytta av det.
  Dåligt SVT att det var fel på sändningen!

---

  Snart jul alltså. Det betyder julklappar. Vilket är lika svårt varje år. Inte bara vad man ska ge bort, utan även vad man själv ska önska. I år har jag dock mer idéer på vad jag vill ha än vad jag brukar: plånbok, glasögon, soffa, parfym, duschdraperi... hm, det är vad jag kan komma på såhär på rak arm. Eftersom att jag vet vad F:s huvudjulklapp kostar så har jag en bra riktvisare av hur mycket jag kan önska för. Dessutom så är jag helt övertygad om att jag inte kommer att få nya glasögon så borde jag kunna räkna med resten. Men sen när får man det man verkligen vill ha? Nej, inte jag i alla fall. Jaja.

---

  I morgon så måste jag verkligen försöka komma igång med provet, och börja  jobba med redovisningen. Sannolikheten att det faktiskt kommer att ske är tyvärr väldigt, för att inte säga extremt, liten. Varför är det så? Önskar jag var bättre på läxor. Det gör jag verkligen.

---


 -Cause I Miss You-

.B.L.Ä.

 Fast mycket, mycket värre. Mycket, Mycket, Mycket värre. Mycket, Mycket, Mycket, Mycket värre. P hade med någon slags brustablett hem idag från när han hade varit i stan. Det var meningen att jag skulle ta dem för att hjälpa mitt tillfrisknande. Jag klarar inte av brustabletter, jag kan inte ens med kolsyrat vatten. Men jag skulle mycket hellre leva på det i resten av mitt liv än att tvingas dricka den här sörjan. Tyvärr så har jag inte det valet. Eftersmaken är hemsk och känslan samt smaken när det träffar tungan och jag sväljer, det är så vedervärdigt - det ger mig nästan kväljningar. Och det är absolut ingen överdrift. Jag mår seriöst illa och jag har ännu nio deciliter kvar att dricka. Jag är hellre sjuklig resten av mitt liv. Eller kanske inte riktigt, men nästan. .B.L.Ä.

Dan före dan

  före dan före dan före dan före dan före dan... Ja, ni förstår vart jag vill komma. Nu är det bara en månad kvar.
Jag längtar faktiskt efter julstämningen. Efter mysigt upplysna b.utiker och gator. Efter ett fluffigt snöfall med stora flingor. Underligt, ja visst - men av någon anledning så gör jag det. Kanske vore det trevligare om man inte var solo, så från och med nu tar jag emot ansökningar, haha.


-


Kiss Me Beneath The Milky Twilight

Linsproblem.

  Ja, jag glömde ju att nämna mitt lilla linsproblem. I morse när jag klev upp och skulle ta på mig linserna så märkte jag att det bara var linsvätska i ena behållaren. Jag hade alltså glömt att fylla på den ena dagen innan så linsen var alldeles torr och hård. Så det var bara att fylla på med vätska och hoppas på det bästa. Så det blev glasögon idag igen. Vad är det här egentligen? Börjat bli äkta glasögonormen ju!, haha.
  Fast det var ju faktiskt tur i oturen, eftersom att jag mådde så dåligt när jag kom hem. Hade inte klarat av att ta ut linserna då inte. Vem vet, det kanske satt en liten gubbe i klänning och lysande gloria där uppe och gjorde så att jag glömde linsvätskan, bara för att han visste hur sjuk jag skulle bli? Och att han därför ville hjälpa mig?

 - Nej, det tror inte jag heller; var nog bara gammal vanlig hederlig klumpighet alá T.


Angående

  CENSUREN i inlägget innan: Det handlar om en person. En person som jag inte vill att det ska handla om..

Pinsamt värre.

  Japp, så blev det idag. Efter att vi kommit tillbaka till inspelningsplatsen efter lunchen så kände jag att jag hade blivit lite trött. Innan på dagen kände jag mig på topp, bättre än någon annan gång efter sjukveckan, men då på eftermiddagen så blev jag alltså lite trött. Sedan, runt halv tre, så kände jag plötsligt att mina ben började darra, så jag satte mig ner men det blev inte bättre. faktum var att det blev sämre och sämre. Först började allt snurra och sedan så verkade det som om marken tiltade. viod det här laget så satt jag bara och väntade på att tagningen skulle vara över så att jag kunde prata med läraren. När jag gick ut efter honom så var det alldeles vimelkantigt och jag kunde knappt prata, jag ringde hem men P var ute så han kunde inte hämta mig. Då brast det totalt och hela jag började skaka, jag kunde inte andas och jag tappade all kontroll. det var så grymt läskigt och äckligt pinsamt. Men var som tur var bara läraren som såg plus att A nog såg lite eftersom att läraren gav honom i uppgift att köra hem mig.
Så tack A, speciellt för att du inte låtsades om situationen!

---

  Min alldeles egna, amatörmässiga, reflektion över det hela är att det helt enkelt blev för mycket. Att gå från 0 till 110 procent utan att vara helt återställd. Jag menar igår så kom jag ju inte hem förrän tio och inte i säng förrän klockan halv tolv - tolv. Lägg sedan till två inspelningsdagar, och speciellt då idag när jag var ensam på ljuset, fast att vi egentligen ska vara tre. Okej, fick ju viss hjälp - men över lag.
  Så fem minuter efter att A hade lämnat av mig så sov jag. Det gjorde jag till löockan halv fem då P väckte mig och sa att det var mat. Han tyckte att jag skulle gå upp och äta så fick jag gå och lägga mig igen efteråt. Så jag gick upp, och det var hemmagjord gulaschsoppa med franskaörter-cremefraiche; mums. Men när jag ätit klart så kände jag att jag ju inte kunde gå och lägga mig igen för då skulle jag ju somna, och då skulle jag inte kunna sova i natt. Så nu är jag back in sickposition.

---

  Förhoppningsvis så vaknar jag pigg och kry i morgon bitti så att jag kan knalla iväg till skolan. Har verkligen inte råd att vara sjuk ännu en fredag.
  Är sur för att jag missade BHscenen idag. Hoppas att det inte var allt för roligt, haha. Och förlåt för att jag inte hjälpte till att packa ner!

---

CENSUR

[ med detta menas att jag egentligen har något att skriva, men att jag inte kan publicera det med tanke på någon eller några av de som läser min blogg - men att jag ännu vill ha det sagt, även om det sker i det tysta ]

---

  Idag ska jag byta örhängen, undrar om jag orkar?

Jävla Pissdag.

 
Ja, precis. Så har det varit idag, fast ännu värre. Idag så skulle jag ju som bekant till skolan även om jag var tvungen att kräla dit. Och det var i princip så som det blev. Mådde riktigt dåligt i morse, seg och så - men jag bet ihop, klädde på mig och masade mig iväg. Jag hade helt enkelt inget val, jag hade redan missat två möten och jag hade grymt dåligt samvete för det gentemot gruppen.
  Man hoppas ju efter att ha varit borta så länge att man ska göra en storstilad återkomt och se helt grym ut... Så blev det inte. Jag gick nämlighen iväg osminkad - vilket inte är så allvarligt det händer titt som tätt - men jag gick iväg i glasögon. Avskyr att ha på mig det, men klarade inte av att ta på mig linserna, dessutom så visste jag att jag inte skulle orka att ta av mig dem när jag kom hem. Och det var fullständigt rätt, jag kan inte med ord beskriva hur underbart det var att komma hem utan att behöva hålla på med linser och smink.
  När jag väl kom till skolan, fyrtio minuter innan projektmötet skulle börja, var jag helt slut efter att ha åkt buss och gå till skolan - jag har faktiskt varit sjuk och är tyvärr så än - så jag bad om nyckeln till filmsalen och gick och la mig på en soffa där inne. Strax därpå så fick jag reda på att mötet hade blivit flyttat till klockan elva istället. Tack så jävla mycket för infon!

---

  Fick till slut endel gjort, men hjälp så trött och slö jag var. Sedan så var jag och M förbi Röda Korset och därefter var jag tvungen att köpa örhängen. Min ursprungsplan för idag var att åka hem så fort som möjligt, men med tanke på morgondagen så kände jag att jag behövde öva mig på att vara uppe så gick till Ringduvan.

  Så fort jag hade satt mig ner på bussen så var det som om någon hade tagit all livskraft ur mig. Var helt död. Var så illa att jag ringde hem och bad någon komma att möta mig för att jag inte var säker på att jag skulle klara av att gå hela vägen hem själv. Till min enorma förvåning så väntade P på mig när jag kom av bussen. Inte bara det, han väntade i bilen. Så olikt honom men så grymt underbart. Jag tror faktiskt inte att jag hade klarat att gå hela vägen hem.

---

  Nu sitter jag här och slickar mina sår - och nej, jag menar det inte bokstavligt. Jag förstår verkligen inte hur jag sla ta mig igenom morgondagen. vi har inspelning hela dagen och sedan på kvällen är det möte till klockan halv nio! Dessutom så måste jag hem emellan eftersom att vi ska vara i ett stall, och de flesta vet väl hur mycket häst man luktar efter att ha tillbringat tid i ett sådant? Nej usch. Jag mår redan psykiskt dåligt för det. Tror dock att det kan bli riktigt intressant.
Nej nu är det nog bäst att jag vilar.Nej,

  det blev ingen skola idag heller. Jag gick upp när väckarklockan, på mobilen, ringde, hämtade badhanddukarna och gick ut till duschen för att direkt vända tillbaka till mitt rum, slänga badhandukarna på skrivbordet och krypa tillbaka ner i sängen. Jag mådde nämligen inte så bra.
  Idag har jag dock helt och fullständigt jobbat för att bli frisk. Jag har varit uppe i princip hela dagen och sedan så spenderade jag omkring en timme utomhus med P. Gick runt i skogen och så vidare. Det gick bra men nu är jag helt utkörd. Ska försöka komma i säng tidigt och imorgon så ska jag till skolan om jag så ska behöva kräla dit.

---

  Jag nämnde ju nyss att jag var ute med P. Jag är väldigt tacksam för att jag då inte stötte på någon jag kände eller någon som jag skulle kunna tänkas träffa på igen. Min outfit var nämligen inte den hetaste. Jag hade nämligen mjukisbyxor och en vit huvtröja. Det låter inte så illa eller hur? jag menar, det låter som helt vanliga hemmaochsjukkläder. det är för att jag inte kommit till själva utomhusklädsdelen än. jag har nämligen inga vanliga lågskor. Jag har för tillfället bara skor med klack - och det känns ju inte helt rätt för en skogspromenad. Dessutom så var det ju kladdigt. Så det blev ett par gröna gummistövlar av märket Trenton. Ja, jag vet arton år och gummistövlar! Till detta så bar jag en militärgrön militärkappa. Ja, du läste rätt. Den var aningen för stor - eller ja, väldigt för stor. Ärmarna gick ner över händerna och den slutade någonstans krind vaden. Till mitt försvar så vill jag dock skriva att den är helfodrad och därmed väldigt varm samt obeskrivligt skön... Ja, jag vet - det är ingen ursäkt. Jag såg hemsk ut men whatever? Var ju ingen som såg mig förutom P, F och J. Ingen skada skedd.
Just det, jag hade luvan på luvtröjan uppe och åtknyten vid halsen också. Varsågod! Döm mig!

---

  På torsdag så ska jag byta till ett par riktiga örhängen. Då har det gått sex veckor sedan jag tog hålen. Ser verkligen fram emot det. tyvärr så vet jag inte när jag kommer få tid över att gå till Guldfynd och köpa ett par örhängen som jag kan ha på nätterna och så. Måste köpa dem där för att det är det enda stället där man kan få äkta och därmed kan köpa sådana som man sätter fast med en plupp på baksidan.


Alla Säger

95957-27

.

Kiss Me Beneath The Milky Twilight

04.30 - 06.55 - 07.50

  Dagens klockslag, eller morgonens klockslag rättare sagt. Somnade ju i alla fall om tvågånger idag.

---

  Jag är riktigt upprörd just nu. Spelade hjärter och hade fyra poäng medan de andra var uppe på sextio och sjuttio, och sedan helt plötsligt så fick jag spader dam på ruter tre och typ alla hjärter kort så att jag hamnade på tredje plats! Jag skulle vilja ta ett allvarligt samtal med snubben/snubban som programmerade ihop hjärterspelet!

---

  Vet inte hur jag mår idag. Bättre men inte bra? Ifall jag inte är bra i morgon så säger pappa att jag måste gå till farbror doktorn. Och det vägrar jag så gäller att friska till sig idag. Hoppas att det går. Dessutom så måste jag ju gå på redovisningen.
Suckar djupt.

  Hur är det egentligen möjligt att göra bort sig när man i fem dagar varit låst till sitt hu? Svaret på den frågan är MSN. Jag lyckades säga helt fel sak till helt fel person idag. Ifall jag hade minnessuddardamm så hade jag använt det nu! Så korkat!

---

  Gissa vad jag är mest sur över i samband med att jag varit, samt är, sjuk? Ja, precis! Att jag inte har kunnat flasha runt med min nya väska som jag köpte i måndags. Nu har den bara stått där helt oanvänd i evigheter - och det gör mig riktigt irriterad!

---

  Nej, usch, nu måste jag vila. Har varit upptagen på MSN jättelänge så har inte kunnat göra det. Stackars mig, haha.06.00.

Jag kände att jag låg och sov onödigt länge igår. Nu när jag är sjuk så kan jag ju inte hålla på och sova hela dagarna. Så i morse så bestämde jag mig - tydligen - för att ändra på det och istället vakna klockan sex. För att sedan inte kunna somna om. Imorgon så siktar jag på klockan fem, helst fyra!

---

  För övrigt så är det bättre, men sämre än var det var igår när jag hade Mirakelkänsla. Jag måste verkligen bli frisk till på måndag! Jag önskar att jag hade en nobel tanke med det - som till exempel att jag verkligen inte kan missa mer nu när jag varit borta så mycket. Tyvärr är det inte så.
  På måndag eftermiddag ska vi nämligen ha muntlig redovisning. Eftersom att det är indval så vet de ju inte att jag varit sjuk ända sedan förra måndagen så då kommer alla, inklusive läraren, tro att jag är fakesjuk för att jag inte pallar redovisningen. Människor som gör sådant avskyr jag. Det är så fegt och pinsamt. Så därför vill jag inte att folk ska koppla ihop mig med sådant - speciellt inte läraren.
  Är verkligen patetiskt av er som sysslar med sådant! Ursäkta då! Men jag tycker så!

---

  Har en miljon skolsaker jag måste göra den här helgen; bland annat provet, redovisningen och projektet. Det värsta var att projektet var klart men i förrgår så råkade jag slänga mappen där jag hade de sparade sidorna. Klantigt? Yes. Eftersom att jag inte hade sparat adresserna så måste jag börja om. Men utan det så hade det ju inte varit någon utmaning?! Bara ett prov och en tio minuters redovisning hade ju varit alldeles för enkelt såhär när man ligger på sjukbädden.Gotlandsvyer från GGN.

  Jag blir så arg över att Gotlandskanalen [ Här blir jag avbryten av en miljon småbarn som skriker som om de blev överfallna av en ful gubbe. De miljonerna småbarnen är i själva verket F:s klasskompisar, för grannen några hus bort som går i samma klass har kalas, om jag ska vara helt ärlig så låter det som om de är ute på vår trädgård. Jaja, vart var jag nu då? ] inte fungerar här uppe! Här ligger jag och verkligen längtar efter att få se på Gotlandsvyer från GGN men icke. Ska en flicka inte få se människor som njuter av att åka runt i lera när hon vill det? Vart är Gotland egentligen på väg? Jag måste skriva ett upprört mail till någon!

--

  Ironi? Ja, självklart. Struntar fullständigt i Gotlandsvyer från GGN.

---

  Ja, jag erkänner - jag är Grymt uttråkad. Det finns en gräns för hur många gånger man kan spela Hjärter. Speciellt som datorn fuskar! Ja, men det är ju så! Det går jättebra sedan så får man helt plötsligt spader dam när man spelar ut ruter sju! Jag blir galen. Så fult att fuska. Jag är besvikna på er Tjatte, Fnatte och Tjatte! Trodde vi var kompisar.

---

  JaJa, jag vet! Jag har flippat ur totalt. Ursäkta mig för det då! Men hur skulle du själv hantera fyra dagar av ingenting? Va?!,haha.


Du är verkligen inte som


95957-26
,haha. (=

Mirakel.

  Så känns det faktiskt måste jag erkänna. Jag mår mycket bättre. Det betyder att jag kan vara uppe mycket längre åt gången och jag mår inte lika dåligt efter att ha varit uppe. Nu är jag exempelvis nyutkommen ur duschen men mina första tankar är inte "jag ska aldrig duscha igen" vilket var känslan efter de andra gångerna jag duschat under sjukdomsveckan. Jag menar visst, jag mår dåligt - men inte alls i närheten av hur det var förut. Och som ett tillägg: Jag menade inte allvar med om att aldrig duscha igen, men så dåligt mådde jag efter att ha varit uppe så länge.

---

  När jag ändå håller på att skriva om min dusch så kan jag ju ta och berätta lite om den. Det är en väldigt mörk och iskall dusch. Den ligger nämligen ute vid bastun och det är en öppen ventil rätt ut, vilket inte är så mysigt klockan sex på vintermornarna. Man måste tända lysrörslampan i rummet utanför så att man ska kunna se skillnad på flaskorna, och iventilen jag nyss nämnde - där gillar mössen/råttorna att hålla till och gnaga. Vad finns det mer och säga då? Jo, den ligger alltså precis bredvid grovutgången, vars dörr har ett helt vanligt fönster. Så om man har tur ( eller otur beroende på vad man tänder på ) så kan man de mornar när jag är trött och oförsiktig få se lite mer av mig än vad jag kanske drömmer om. Det har dock som tur är aldrig hänt, var dock nära en gång med en granne - en tjugoettårig killgranne - men man är ju snabb, haha.
  Trots allt detta så älskar jag min dusch. Den är nämligen bara jag som använder den. Ja, förutom att det då och då kommer spindlar på besök. De blir dock inte så långlivade, de har lite för många ben för min smak - jag drar gränsen vid tre...

---

  Nu känner jag att jag har svamlat klart för den här gången, speciellt som jag har skrivit om min dusch i evigheter nu. Så ska inte utsätta er läsare för mer lidande, haha
07.00.

  Man tycker ju att man skulle kunna få sova länge när man är sjuk? När man ändå ska upp till skolan menar jag.Så är inte fallet. Vknade klockan sju i morse och det var ju helt lönlöst att försöka somna om. Så jag läste lite, men tröttnade ganska snabbt så bestämde mig för att gå upp. Klockan är inte ens nio och jag är redan uttråkad! Hur ska det här gå?
  Känns i alla fall yttepyttepytte lite bättre idag. Fst det säger inte så mycket i och med att jag mår kass.

VRAK.

  Japp, det är precis vad jag är ni och vad jag har varit sedan i måndags kväll. Är nämligen sjuk. Vet inte vad jag är för slags sjuk, men det känns som om en motorcykel har kört över mig för att sedan backa tillbaka, köra över mig igen och sedan upprepat detta om och om och om igen.
  Jag hanterar inte sjukdom så bra - läs: jag blir gnällig. Det förhindrar dock inte att det är väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt - ja, ni förstår vad jag menar - synd om mig.

---

  Det finns inte så mycket man kan göra när man är sjuk, speciellt då jag inte kan vara uppe längre än en minut innan jag börjar må riktigt illa och max två minuter totalt; sedan så får jag lida för det länge. Så jag kan alltså bara ligga ner hela dagarna. Och det är på väg att driva mig till vansinne. Visst Tv går väl ett tag, men vet ni vilka kassa program det går på dagarna?! Förutom några bra på barnkanalen förstås, haha. Men nu har jag fått P att ställa i ordning min bärbara här bredvid mig så att jag kan använda den utan att behöva vara vertikalt. Okej, jag sa att det var på grund av skolan men är såklart för msn. jag behöver lite yttre stimulans.

---

  På tal om det så hörde jag av två stycken som jag inte hört av på länge, en var det längre tid sedan men ändå. Sedan nian om jag inte missminner mig helt, den andra någon månad. Det var roligt, speciellt som jag är sjuk då fick ännu fler att gnälla för!, haha. Så tack F och M! Lite ljus i mörkret och så vidare, haha.

---

  Nej nu måste jag nog vila lite, börjar skaka alldeles för mycket. Lär bli en hel del svamlande här så förlåt i förskott!


Darth Vader med Fluorskölj och Cencur.

  I fredags precis när jag var påväg att gå hem från skolan så stoppade en lärare mig och frågade om jag ville prova en sak. Jag hade ju inte så mycket annat väl än att svara "Ja" så jag följde med för att se var det var att prova. Jag förstod ju att det hade med en inspelning att göra, men exakt vad det var hade jag aldrig kunnat gissa.
  Jag blev iklädd en svart hellång cape och en Dart Vader mask. tydligen så ska jag vara någons mamma. Töntigt? Ja, men eftersom jag avskyr att vara framför kameran så känner jag att en helutklädning där jag inte sysn - är helt okej.

---

  Igår så gjorde jag min första fluorsköljning. Det låter väldigt lätt: " ta tio ml vätska och låt det sila mellan tänderna i en minut ". Saken är dock den att det är ganska så klurigt, detkräver lite finess. Saken är den att tio ml är väldigt mycket vätska och en minut är väldigt lång tid. Dessutom så smakar det apa. Ja, inte bokstavligt talat - det påminner mer om svag, svag hostmedicin. Något annat som verkligen bidrar till klurighetsfaktorn är att det är svårt att bestämma När man ska ta det. Jag ska använda det en gång om dagen - eftersom att min saliv tydligen gör hål på mina tänder helt utan hjälp av något annat - frågan är ju bara när? Det mest logiskla borde ju vara mitt på dagen, men i så fall skulle jag ju vara tvungen att göra det i skolan? Inte så trevligt, speciellt med tanke på smaken. Så idag och igår så valde jag att ta det efter kvällsmaten, men jag vet inte. Får väl fundera på det. Dock så vet jag inte hur länge jag står ut. redan idag var det kris för det gick ungefär en halvtimme efter maten innan jag kom på att jag skulle ta sådan där vätska. Jaja.

---

  Blev utmanad igen igår, denna gång så väljer jag dock att avstå. Detta på grund av frågornas natur. Jag väljer alltså att cencurbelägga min blogg, vilket den i och försig var redan innan - vissa saker skriver man inte offentligt om, åtminstone inte ifall någon man känner kan läsa det. i alla fall; här är några exempel på frågorna:
Vem av det motsatta könet i din klass skulle du helst kyssa?
Vem av det motsatta könet i din klass skulle du helst strula med?
Vem av det motsatta könet i din klass skulle du helst ha sex med?
Ranka de av det motsattakönet i din klass i den ordning du skulle vilja göra ovanstående med dem.
Vilken lärare skulle du helst
.. Ja, jag tror att ni förstår. Den starkaste anledningen till att jag cencurerar är dock att jag själv ens inte vill tänka i de banorna, jag menar... Usch! Usch och Blä!- Och med de orden så väljer jag att säga: God Natt och Sov Gott!

Våfflor!

  Ni vet den där listan jag gjorde över saker jag var Tvungen att göra denna helg? Det gick inte så bra med den. Som ni själva kan se.

---

  Efter idag så vill jag aldrig mer se en våffla, någonsin. P ville nämligen ha våfflor på farsdag och eftersom att det inte finns något annat alternativ än mig för att göra dem så var det bara att sätta igång. Vi brukar tydligen göra enochenhalv sats i vanliga fall. Jag tyckte dock att det var krångligt att ta fyraochetthalvt ägg så jag tänkte att jag lika gärna kunde dubbla - det kunde ju inte vara stor skillnad, eller hur? Det kunde det dock vara. Åtgången var det ju inget problem med - F kan äta hur mycket som helst, men jag fick stå och grädda våfflor så länge att jag ett tag var orolig att jag skulle få hålla på resten av livet.
  Dessutom så insåg jag ganska så snabbt efter det att jag gjort klart smeten att vi inte hade någon jordgubbssylt. Och vad är våfflor utan jordgubbssylt? Nej precis, så jag var ju tvungen att komma på en backup. Kom då på att vi hade frusna blåbär i frysen, så resultatet blev blåbärsgrädde; det är inte riktigtavsyvärt som det låter. I alla fall så blev det en del blåbär över som jag var tvungen att bli av med - så det blev en hel del blåbärsvåfflor också. Gott faktiskt, dock så tog det bara två blåbärsvåfflor innan jag blev illamående - men fram tills dess var det nice.
  - Mina händer är ännu helt lila efter blåbären, trots att jag tvättat flertalet gånger sedan dess.

---

  Såg på herrarnas alpina idag, var riktigt bra faktiskt. Första gången, någonsin, som det varit roligt att se på herralpint. Hoppas att det fortsätter så! Anja känns lite uttjatad, men var ju för all del intressant att se damerna igår också - dock så var det ju inte hennes förtjänst. Och herrarna var verkligen bättre.
  Dessutonm så såg jag livesändningen från Big Air-tävlingen på Stadion igår. Min favorit vann! Slog mig dock att, i princip, alla i grund och botten såg likadana ut. Det vill säga "söta pojkar med solbränna". Och i min värld - är "söt" inte något positivt. Min favorit var så klart different!, haha.

---

  Nu är jag helt slut efter att ha gjort ingenting hela dagen lång. Min rygg och nacke är helt wronga efter att ha sovit helt snett flera dagar i rad och jag måste snart gå ner och låtsas att jag inte alls mår illa för att äta mat. Stackars Mig!
Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!


95957-25


GRATTIS

till mig som idag fyller artonochetthalvt!
Så här på månadsdagen så måste man ju säga att jag verkligen är en misslyckad artonåring. Jag dricker inte, röker inte, jag har inte körkort, har aldrig varit på krogen, aldrig köpt någon som kräver artonårsleg och jag har aldrig varit på banken, eller på något sätt utnyttjat det faktum att jag bestämmer själv. Ja, det är ett under att man överhuvudtaget lever, haha. Jag tycker att man ska införa artonochetthalvtårspresenter!


---

Är mycket att göra denna helg, jag Måste:
·          göra reklamanalysen·          åtminstone börja på provet jag fick förra veckan·          åtminstone börja på uppgifter jag fick förra veckan·          plocka ordning på mitt rum·          damma och dammsuga mitt rum·          tvätta·          hänga in den rena tvätten som blir·          göra projektuppgiften

·          baka tårta el dyl till farsdag


Fellin´95957-24
I Dare You

  Jag över levde lektionen, obviously.

---

 Jag blev utmanad så here it goes.

När var du kär senast?: Jag har rätt att tiga. Allt som jag säger kan, och kommer, att användas emot mig.
När strulade du senast?: Jag har rätt att tiga. Allt som jag säger kan, och kommer, att användas emot mig.
Berätta något pinsamt som ingen vet om dig: Oj, ifall folk inte vet om det så finns det väl en mening med det? Men okej... hm... Får nog fundera på den ett tag till.
Vilket ord skulle kunna användas som en synonym till dig?: Kyla.
Hur ser ditt liv ut om tio år?: Då bor jag ensam i en sterilt möblerad lägenhet och har ett jobb som jag går upp helt i - är en äkta arbetsnarkoman utan tid till något annat.
Hatar du någon, och i så fall vem?: För många för att börja nämna namn.
Vem skulle du helst kyssa här och nu?: Jag har rätt att tiga. Allt som jag säger kan, och kommer, att användas emot mig.
Vilka krav har du för krav på han/hon som försöker ragga på dig/pojkvän/flickvän?: Typ tusen olika. Om man bortser från det uppenbara som alla letar efter så bland annat ett fint leende, modet att ta första steget ( är det viktigaste av allt, ifall det inte finns så kan Du lika gärna strunta i att säga "Hej", jag kräver gentlemannahet ). Gärna smart, ett stort tålamod är ett måste så att Du kan stå ut med Mig, haha. Alltså hjälp vad svårt. Men personligheten är viktig sedan så finns det ju alltid sexiga attribut såsom ålder, körkort, gitarr, egen lägenhet, jobb/studerande, snygga kläder, god parfym, leende ( värt att nämnas twice ) och så vidare. Självklart även ett utseende som tilltalar mig!
Vem är viktigast i ditt liv?: Jag såklart - utan mig så hade det ju inte funnits, då hade det ju varit någon annans?
Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?: Läpparna tror jag, är det en kroppsdel? Känns inte så, men i alla fall. Okej såhär då - jag gillar min kroppsform pretty much.
Vilken kroppsdel på dig uppskattas mest av andra?: Haha, är väl olika från person till person? Men inte direkt någon jättehemlighet vad de trebenta homosapiensarna gillar.
Okej, sista frågan; när åt du senast en dammsugare? Jag tar för givet att det är bakelsen som det syftas på och i så fall så var jag nog väldigt, väldigt liten om jag överhuvudtaget någonsin ätit upp en hel - Blä!


Så, en hel del väldigt konstiga frågor måste man ju säga, men nu när jag har gjort det har jag bara en sak att säga till dig som läst det:
- I Dare You!
Bläää.  Apseg lektion!
Stor risk för att man inte kommer igenom den här lektionen med livet i behåll och därför så vill jag skriva följande:

I Didn't Do It! haha !
Roses are Red but I prefer them BluePerfekta Tänder.

  Idag så hade vi "frivillig lektion" på morgonen. Duktig som man är så åkte man in och jobbade. Inte för att jag hade något egentligt val, har en 200 sidors uppgift som ska vara klar imorgon. Däremot så gav jag mig själv en timmes sovmorgon - det kommer inte bli sådär överdrivet många sammanlagda skoltimmar den här veckan inte.
  Jag jobbade flitigt i två timmar, sedan så föreslog J Yatsy och man kan ju inte dissa sällskapsspel för skolarbete, så jag bestämde att jag hade varit duktig nog för dagen så jag joinade spelet. Det var tvångs MaxiYatzy. Tyvärr så är det så att jag är kass på Yatsy. Ja, jag vet! Man borde inte kunna vara dålig på Yatzy eftersom att man bara slår tärningar men om vi säger så här: när vi skulle slå ettor, så fick jag en. Då vill jag påminna om att det var sex stycken tärningar! Så Jo, välden - man kan dålig på Yatzy! Däremot så förlorade jag faktiskt inte! Jag kom trea av fyra - så helt värdelöst gick det ju inte. P, den idioten fick MaxiYatzy och vann ofcourse eftersom att det är 100 poäng. Grattis!

---

  Därefter bar det av till tandläkaren. Avskyr att gå till tandläkaren, när jag var liten var det tvärtom. Den vanliga röntgenapparaten var trasig och tandsköterskan kunde inte manövrera den röntgen de använde istället, så jag fick ont! Avskyr att ha de där plåtarna inne, de är så stora. Jaja, det gick bra i alla fall. Tydligen så var det länge sedan hon såg så rena och fina tänder, tydligen så hade jag en perfekt mun. Vad jag nu kommer att ha för nytta av det i livet. Kan man skriva "Jag har perfekt mun." på sitt CV under övriga meriter? Jaja, var ju roligt att man hade perfekt placerade tänder i alla fall. Alltid något att skryta om ifall allt annat skulle gå åt helvete.

---

  Imorgon så är det den första och enda "ordentliga" skoldagen den här veckan. Kommer att få slita som ett djur för att försöka få klart uppgiften, och lär ändå misslyckas. Får väl bli lite sen med det sista delmomentet I Guess. Sedan bär det iväg till samhällskunskapslektionen för att söka jobb som Leg psykiatriker på en öppen anstalt med sexoffenders..B.A.L.

  Jag klarar ju inte av att vistas bland drickande människor - och då syftar jag inte på vatten - jag grips av panik; faktum är att jag blir hysterisk och übernervös bara jag tänker på det. Eftersom att det är sådan som sker på Balen så känns ju den tyvärr ( ? ) väldigt avlägsen. Något som dock skulle kunna få mig dit är följande:

Just precis. Chansen att få ha en balklänning; det skulle jag - bildligt talat - kunna Döda för.

En klänning som INTE, jag upprepar INTE, har den effekten är följande:


En annan är:

Lite för lite tyg för att det skulle kännas bekvämt i en balsituation. Jag menar, mycket litar jag inte på Gotlands ynglingar att jag skulle anse det vara riskfritt att ha den, haha.
---


  Jag såg på UGLY BETTY igår. Jag hopas verkligen att det var pilotavsnittet, och att övriga ser lite mer proffsiga ut, tyckte nämligen att det hade potential. Hoppas hon blir tillsammans med chefen - som jag för övrigt kände igen från någon annanstans?


(America Ferrerra)


Little Voice"I know I sound insane, like I'm playing games
Cuz all I really want is you
But there's somethings a girl won't do
"


Jag.

  Idag så var jag inte i skolan. Jag vaknade med en grym huvudvärk och ställde om väckarklockan en timme för att då förhoppningsvis kunna gå till skolan - jag hade nämligen alldeles för mycket att göra i skolan för att stanna hemma. När lyckades dock inte somna om helt och när väckarklockan sedan ringde så insåg jag att skolan var utesluten - huvudvärken hade blivit värre. Det är ingen vanlig huvudvärk heller, den börjar liksom i och bakom ögonen och sprider sig sedan för att i slutet övergå till illamående. Så jag stannade hemma.
  Runt halv ett började jag sakta men säkert likna en människa igen, och nu så börjar huvudvärken försvinna helt.

---

   Lite vettigheter har jag dock lyckats utföra idag. Jag avslutade vår prenumeration på Kalle Anka Pocket, för att istället starta en på Vetenskapens Värld. Så snart är jag den lyckliga ägaren av en trådlös vädeleksstation - man fick välja vilken premie man ville ha, och eftersom jag redan har UBS och mp3 så...
  Jag måste erkänna att det tog emot att säga upp Kalle Anka. Min åsikt är nämligen att man inte kan bli för gammal för Kalle. Från börja, för X antal år sedan, då vi började prenumerera så var det för F:s skull - men nu för tiden är det i princip bara jag som läser dem -> och jag är Jävligt Stolt över det!, haha.
Illvet berodde på att det kom reklam om det i dag i brevlådan och jag har alltid velat ha tidningen. Eller jag ville åtminstone, och eftersom att jag är helt ha-galen så kunde jag självklart inte låta bli. Jag är nämligen väldigt impulsiv när det kommer till saker. Jag ser något och måste bara ha det, köper det och efter en dag eller så så har jag tröttnat... That's me!
  Dessutom så fick jag idag iväg papprena till betalkortet, så snart så lipper jag springa till bankomaten varje gång jag ska köpa något - något som jag har en känsla av kommer bli väldigt jobbigt för mitt saldo. Förut, när jag var tvungen att gå till bankomaten först så betydde det alltid att jag fick lite betänketid innan jag köpte, och den tiden var ofta nog för att hindra mig från att köpa totalt onödiga saker. Inte alltid - men då och då. Detta "hjälpmedel" mot mitt tidigare nämnda ha-begär kommer ju inte finnas där längre så jag lär köpa en hel del dumma grejer... Men det blir ju ett problem då.

---

Imorgon så blir det åter igen skola, dock så vet jag inte hur dags för läraren hade skrivit något mail som inte riktigt är tydbart för mig som inte var där idag så jag ska försöka få tag på någon och fråga. Efter så ska jag på stan med P och kanske till någon liten håla där de sålde... plåt? Jag vet inte riktigt, jag lyssnade inte så noga - var inte så intresserad. Var egentligen meningen att jag skulle ha gjort det idag, men jag blev ju sjuk.
  Dessutom så måste jag försöka köpa fars dag presenten imorgon - men den finns på Intersport, och det ligger ju inte direkt i City. Synd att man inte har körkort, haha.


Say It With Music


http://annuendag.blogg.se/sayitwithmusic/071106175633_potpuri.html


The Girl Can Rock! ( Jag alltså! )


publikhav

 
95957-10


Den här dagen

  har varit apa - från början till slut! Visst, rent tekniskt är ju dagen inte slut ännu men tro mig, det kommer bli värre. Blir det jämt sådana här dagar. Dessutom så har jag inte fått någonting gjort, inte ens hängt in tvätten i garderoben.

---

Roade mig lite på
youtube.com idag, och såg endel klipp från olika konserter. Det kan inte kännas helt fel att vara en världsstjärna och ha enorma publikhav framför sig dagarna i ända som bara står och skriker och sjunger med i alla ens låtar. Man skulle kanske bli a singer. Fast jag har hört att det är svårt att slå igenom när man inte kan sjunga...
Ja, förutsatt att man inte har turen att ha rätt föräldrar/syskon/bekanta och så vidare, förstås. Har lite svårt att tro att till exempel E på ICA ska kunna hjälpa mig till kändisskapet.

95957-9 

Jag borde:

 

 • jobba med projektet
 • göra provet jag fick igår
 • jobba med uppgiften jag fick igår
 • vika/ hänga in de nytvättade kläderna i garderoben
 • kolla lite inför det kommande provet
 • ringa och boka körlektioner
 • damma samt dammsuga mitt rum
 • välja ut en scen ur Jackie Brown
 • åka in till skolan och jobba på uppgiften som ska bli klar på fredag som jag har över 100 sidor kvar av
 • (bli kär)
 • rensa ur stället inne i duschen på alla flaskor som är tomma/gamla
 • kolla runt på högskolor
 • rensa ur den innersta garderoben
 • höra av mig till de kompisar som jag inte hört av mig till på länge
 • köpa en farsdag-present
 • kolla om det finns något eftermiddags/kvälls/helg-jobb
 • köpa ett par örhängen som jag kan ha när de 6 veckorna har gått, vilket inte borde vara så långt kvar tills
 • göra något åt den här väldigt rosa bloggen
 • föra över de nya låtarna till min mp4
 • övertala P att jag ska få nya glasögon i julklapp
 • köpa vax
 • leta efter ellie-boken som har försvunnit
 • bestämma mig för vad jag vill göra resten av mitt liv
 • sluta skriva det här och sätta igång!

var ännu en skolvecka påbörjad. Kunde i och för sig varit jobbigare. Den första lektionen var slut efter en halvtimmes - mycket lätt - prov. Den andra höll väl på i ungefär 10 minuter då det berättades för oss att vi skulle ha eget arbtete denna och nästa vecka. Sammanlagt - med uppropningen på första lektionen plus några minuters kallprat - så har jag alltså haft 1h och 15 min lektion idag. massor av seg håla, men ändå - man kan inte klaga. dessutom så ska jag inte till skolan imorgon för vi ska jobba hemma. Som sagt: man kan inte klaga; i alla fall inte förän på onsdag då det är lektionsdags igen!

Say It With Music

http://annuendag.blogg.se/sayitwithmusic/041106153026_whos_that_girl.html


Svammel

  - Det har varit en jobbig dag. Det verkar som om alla vet om något som inte jag vet; och vad det än är så känns det som om jag inte kommer att komma ur det hela med hedern i behåll.
- Jag hoppas att det bara är inbillning.


---

  Var en lång skoldag idag. Kändes så i alla fall, väldigt enformigt och obetydelselöst arbete. Ännu ett par timmar man kan skryta med att ha slösat bort vid dödsbädden.
  Det var helt grymt mycket folk på bussen hem, fick sitta med någon äcklig gubbe - han satt typ och tog sig själv mellan benen största delen av färden samtidigt som att glodde på mig och äckellog. Skabb!

---

  Träffade A idag, han sa att han mindes mig som trevligare än vad jag var, haha. Inte meningen, men så roligt att retas med Dig!

---

  Inget vettigt överhuvudtaget idag så jag slutar nu. Har bara en sak till att skriva: Hilary Duff - Most Wanted! Säg vad ni vill, men det är faktiskt bra!


Stockholm Live.

  Kollade åter igen på Stockholm Live idag och det är verkligen så att det finns en hel del heta komiker.
Bland andra Thomas Järvheden, Mårten Andersson, Magnus Betner samt Shan Atci.

2 bad att de är gamla - fast hade kunnat haft överseende med Thomas, haha. Han är ju lätt hottast av dem alla! Så grymt rolig också! Mårten Andersson räcker det ju att titta på för att förså vad som gäller, haha. Magnus Betner är inte hot på grund av sitt utseende utan på grund av hela kombinationen av det han är. Shan Atci, han glimtar till lite då och då när han är rolig, men är absolut inte lika självklar som de övriga: förlåt!

---


Sedan så gillar jag verkligen Tobias Persson. Han är inte ens lite snygg, men han är så "söt" och väldigt rolig, och på grund av den han är så är han värd att nämnas nu!

---

- Nej usch. Nu får det allt räcka för idag!

Kom alldeles

nyss in till skolan. Surt med opassande busstider. Lektion först om en timma. Hade en dålig morgon överlag. Vaknade klockan kvart över sju av att P var ute och skottade snö; fast det lät mest som om han hade ihjäl någon. Visst, jag är lite partisk i ärendet i och med att jag ville sova, men i alla fall. Sedan var det något mer, men det har jag glömt nu. Shit, man börjar verkligen bli gammal och grå.
   Var i alla fall bättre väder idag, för att åter igen låta som en gammal tant. man kanske borde ta och plugga lite när man ändå bara sitter här? Njae... kanske inte.
Inte en Enda!

   Jag har precis roat mig med att kolla igenom skolkatalogen. Detta för att upptäcka att det Inte finns En Enda snygg treakille! Alltså då menar jag WowSnygg "normala" finnd det väl. Det är ju helt galet. Fine, kanske en av alla de frånvarande var en sådan - men i alla fall.
   Själv ser jag helt nollställd ut, det var inte bra kort alls. Å andra sidan så blir jag Aldrig bra på kort, men de andra åren har i alla fall varit bättre; förutsatt att mitt minne inte har svikit mig! Väldigt pinsamt, men man får ju trösta sig med att vi inte är direkt är det mest väluppslagna programmet, haha.

Första dagen

tillbaka i skolan efter lovet. Ja, visst var det i måndags som den absoluta första dagen var, men idag var den första som räknas. Alltså den första med klassen. Det var... bra. Grymt seg lektion, eller alltså. ja, om jag ska vara helt ärlig så var det enda jag gjorde på 3.5 h att skriva två väldigt korta svar på två väldigt simpla frågor. Det plus att jag åt en halv apelsin - den andra halvan råkade jag knuffa ner på golvet. Det var helt enkelt en sådan lektion. Vissa gjorde mycket mer än så, men vi var några som inte gjorde något viktigt alls. I den ligan så var jag nog nästan den som gjorde mest. Var helt enkelt inte på skolhumör.
   Imorgon så är det sovmorgon! Mycket trevligt!

---

Och för att låta som en gammal tant med 17 katter: Sicket väder! Det var verkligen helt avskyvärt. det första jag såg i morse när jag tittade ut genom fönstret - och jag var tvungen att se efter två gånger bara för att vara säker - var att det snöade. Det snöade inte bara lite, utan mycket; massor till och med. Sedan såg jag att visst det var vitt och fint, men på vägen, var det slask. Och så pratar vi om ett 3 centimeter tjockt slasktäcke. Inte så roligt när man ska gå till bussen. Om man sedan adderar "snöstormen", så är det inte svårt att räkna ut svaret: Stackars Mig! Jag överlevde visserkligen, men det var när till tårar när man halkade fram mot busshållsplatsen; jag avskyr snö! Snö ska det finnas i fjällen så att man kan åka skidor och på jul samt nyår. Det ska komma i fint snöfall utan blåst med Stora flingor - japp, storleken har betydelse - den ska sedan försvinna utan slask och tö under natten då man ligger och sover.

God Jul!
God Jul!