Så var man tillbaka på ön.

Avskyr verkligen kvällsbåtarna, av någon anledning så går de mycket saktare än dagsbåtarna. Javisst, rent tekniskt så går de ju lika snabbt , men det känns längre.

---

  Vet att jag egentligen borde skriva om hur det var i fjällen, men jag orkar faktiskt inte så därför så tänkte jag ta en punktsammanfattning som förmodligen inte förklarar så mycket - men huvudtemat var en veckas dregel. Möjligt att jag skriver utförligare senare.

* Snölöst.
* Fel storlek på pjäxorna.
* Tio max femton åk. Ett i
Kläppen, resten i Stöten.
* I regel en backe plus en barnbacke öppen.
* Tidiga kvällar samt mornar.
* Fullt på Harrys.
* Två toaletter!
* Uttråkad servitör med barnpassningsanekdoter.
* Ishalkning i mörkret.
* Några vindruvor för femtio kronor.
* Omkullhalkande kusin - inomhus.
* VarmChoklad-tillverkling av F.
* Yatzy.
* Bäbisjukan.
* " Men i kväll ska vi väl i alla fall spela spel?! "
* Äcklig gubbe.
* Toppstugor.
* " Vi har åttio filmer med oss. "
* " När ska vi se de åttio filmerna då? "
* Sittliftsstup.
* Snygga lift, - skidskole, - vaktmästar, - bartender, - servitör, snowboard, - ja i princip alla killar i Sälen och däromkring!
* " Ligger det någon duttetrasa där vid dig? "
* Äcklig jultomtemask.
* Kubbröd!
* För lite, respektive för mycket kläder.
* Rester.
* Pusselläggning - himmel för min del.
* Nämnde jag de snygga killarna?
* 50 %.
* Omkringkörning.
* Värk hos oss alla.
* Kalles Jul utan Arne Weise.
* " Old McDonald had a farm iao iao ooo "; fast i en pipande instrumental uppvridbar version.
* Soffsovande herrar.
* Och så vidare!

---

  Så vad har jag då spenderat min första dag  hemma med att göra? Städat, bäddat, tvättat, bakat, lagat mat och så vidare. Är skönt att vara tillbaka i vardagen!, haha.
  Dessutom så har jag beställt lite saker från cdon.com: Gilmore Girls säsong två samt tre; plus två Janet Evanovich böcker: Metro Girl och Visions of Sugar Plums.

  Måste fortsätta ordna nu, K och B kommer i natt.
Rättelse för senaste inlägget: Det ska vara en äcklig ljudkille!

Farväl.

  Yes, nu drar jag. Kommer tillbaka lagom till det nya året. Ni får ha det så bra utan mig och snälla: gråt inte för mycket!

---

  Är så trött att jag knappt kan se rakt. Gjorde absolut ingenting om inte mänsklig mur samt dörrupphållare gills? Nej, det trodde jag inte heller. Fast vänta, jag bar ju monitorer och packade sladdar! Ärligt talat så gjorde det mig inget eftersom att jag ändå avskyr allt sådant där vi pysslar med. Så varför inte låta de som gillar det och vill lära sig hålla på?

---

Dagarna i korthet, helt utan sammanhang.
* Tack Jesus för jullovet. Vår skolpräst är sötast samt bäst av de alla!
* Aldrig mer jultallrik - avskyvärt.
* Usch för tre föreställningar i rad! Gäspning på sista!
* Fullpackad resväska plus fullpackad plastkasse.
* Aj för klackskor.
* Indränkt i skumsnö.
* Pizzahysteri.
* Janet Evanovich!
* Hatar Windows Media Player.
* Halt, halt trippande.
* Bob Sinclar - Rock this party (Everybody dance now).
* Äcklig ljuskille.
* 12.45.
* En svidig och en plåstrig.---

95957-35
Keep The Drink Just Give Me The Money; It's Just You And Your Hand Tonight!
Med de orden önskar jag eder alla En Riktigt God Jul.


Nymålad.

  Ja, alltså inte hela jag. Även om det vore ganska så roligt. "Nej idag så känner jag mig turkos, jag tar och målar mig helt i turkos innan jag går till skolan". Nej det är alltså mina naglar det än en gång handlar om. Köpte/fick en ny idag. Den var inte speciellt täckande med grymt skimrande. Får hoppas att ett extra lager döljer det vita på nageln.

---

  Införskaffade även lite nya underkläder. Med betoning på lite. Var två underdelar och en hemmaöverdel. Blir kanske mycket nya kläder imrogon då, både under och utanpå. Fast under lär ju ingen se i och för sig. Javisst man ska ju aldrig säga aldrig, men jag är väldigt skeptisk till just det scenariot.

---

  Måste försöka ta mig till biblioteket i morgon. Vilket är jättekrångligt eftersom att det i princip ligger på andra sidan Gotland - observera att viss överdrivelse just bedrevs. Är i sådana här lägen jag önskar att jag hade kortet. Med kort och bil hade det ju varit noll problem. Skulle ju självklart klara det med bara bil; men tror att farbror polisen skulle misstycka. Hoppas att jag får tillfälle för det i alla fall. Tänkte passa på att prova en ljudbok under bilresan. Jag kan nämligen inte läsa under bilfärd, i likhet med många andra. Så då vore det ju kanske soft att bara lyssna? Fast å andra sidan så skulle jag nog inte tycka det var jätteroligt. Men vill i alla fall prova. Synd att biblioteket flyttade till Almedalen för fem år sedan!

Jag är så arg!

  Jag är arg på att jag mötte T, J och P på stan. Inte för att jag har något emot dem, tvärtom, men för att jag var tvungen att möta dem just idag när jag var i stan med M och P.
P spelar ju ingen roll, men M. Så jävla pinsamt. Jag har nämligen ingen M, eller alltså rent biologiskt javisst. Men utöver att det står på något papper någostans så har jag ingen M. Visst den som står på pappret bor ju här och så vidare. Men jag räknar det absolut inte som en M.
En jag känner trodde till och med att hon var död - detta efter att vi kännt varandra i ett och ett halvt år. Det var först när han försiktit frågade om det som han visste att det fanns en levande sådan.
Avskyr människan som ska vara min M och i vanliga fall så vägrar jag framträda i offentliga sammanhang med henne. Idag hade jag dock inte något val, var ju tvungen att köpa skidgrejer. Tyvärr så hittade jag inget! Panik!
Så bara för att klargöra; jag hade inget emot att träffa T, J och P, det var bara tillfället jag inte gillade. Hoppas att julklappsjakten gick bra! Ni såg så gammaldags ut. Alltså ni vet som Bullerbynspojkarna! tre killar på stadsäventyr. Förväntade mig nästan att någon av er skulle utlysa en gåbaklängestävling eller lura i varann att man kunde sälja sten! Full i bus, haha.

---

  Någon som jag är grymt arg på är gubben alternativt gumman på vägverket som godkände att man skulle utöka sjuttiokilometeritimmen-sträckan. Det finns redan en jättelång, nu är den som förut var kort också lång! Blir så förbannad. Var pina redan innan på den där jävla vägen, nu är det ju hundra gånger värre!

---

  Nej, idag skulle jag aldrig ha gått upp. Enda ljuspunkten - borsett från Bullerbypojkarna såklart! - var när jag träffade A.s mamma. Hon är så trevlig, liksom solig.

Ledig men ändå inte.

  Idag så är det inget möte, tack J - äntligen ett bra beslut från din sida, haha. Hade i och för sig inte väntat mig att något möte skulle bli av idag.. Hade faktiskt redan börjat mentalt packa samt städa idag redan i helgen. Låter det snurrigt?

Tyvärr så måste jag i till stan. Måste ha tag på en mössa och tjocka, tjocka strumpor. Exotiskt eller hur? Främst så måste jag dock förbi skolan för att ordna med indvalet. Lär ju knappast ha tid till det i morgon är jag rädd. Plus att det känns lite väl i sista minuten. Surt i vilket fall eftersom en resa någonstans annat än till torkrummet för att hämta tvätten inte var inplanerad idag.

---

  Inatt så drömde jag att min blogg inte var rosa längre. Det är tur att jag aldrig själv är inne på själva bloggsidan, för då hade jag väl blivit knäpp av allt det rosa. Och eftersom att bloggen i drömmen var jättefin så kommer jag heller aldrig se den och i stället leva i förnekelsen och låtsas att den fdaktiskt inte alls är rosa - utan ser ut precis som i drömmen. Inte för att jag, rent tekniskt, minns hur den faktiskt såg ut - men jag minns att det i alla fall inte var rosa.

---

  Om man skulle ta och ta en sväng förbi duschen nu. Är i och för sig en timme kvar tills avfärden, men jag skulle vilja ha det gjort.Måste vara helt ärlig och säga att jag inte direkt ser fram emot det. Visst jag är helt för hygien - absolut - men just idag så känns det jobbigt. Men det går ju över såfort man kommit in i själva duschen, så det är väl bara att hoppa upp i sadeln eller något. Eller om man kanske skulle ta och spela lite spel först? Eller läsa ut de där sista sidorna i den dåliga och alldeles för tjocka boken. Varför inte skapa världsfred? Jaja, jag går väl då; sluta tjata!


Jag glömde

mascaran. Jag köpte det också idag. Diorshow. Det tar emot varje gång jag ska köpa ny för varje gång så blir det dyrare. Första gången jag köpte den så kostade den tvåhundratio kronor. Idag så har priset stigit till tvåhundrafyrtiofem kronor. För en mascara! Det är ju helt galet, men jag är väl galnare som fortfarande köper den. Vad kan jag säga? Jag är fast. Den är så grymt bra. Rekomenderar den till alla - förutom de som vill ha mascara som inte syns. Plus att den luktar gott. Bara lukten är nästan värd pengarna. Okej, kanske inte - åtminstone fyrtio kronor av priset utgörs enbart av doften.

Otaggiga rosor och Jasmineris blandat med Di Leva och stressigt rusande.

Idag så delar jag ut rosor till:
*Busschaffören som väntade på att jag kom springande.
*Den söta gumman och gubben som stod bakom mig i CoopForum-kön, just för att de var så gulliga.
*S för hennes insideinformation om att astronomi skulle vara ett nedköp om man såg till lärare.
*Mig själv för att jag hade självkontroll nog att bara köpa två örhängen under min diademjakt. Ni anar inte hur svårt det var eftersom att diadem och örhängen som regel är på samma ställe.

Jasmineriset går till:
*Gubben som luktade äckligt på bussen.
*Alla gotländska butiker som inte hade något enkelt svart diadem.
*Lärarna som lät E sitta och vänta i onödan nästan hela förmiddagen.

---

Idag har allt och inget hänt och mycket önskar jag vore ogjort. Som alla de pengar jag gjort av med idag. Över tusen kronor, men fem hundra ska jag fa av pappa för att det var julkläder! I alla fall så köpte jag:
två par örhängen
en svart trekvartsärmad knapptröja
en röd/orange glittrig knapptröja - är finare än vad det låter
en grön/blå finstickad klänning
en randig topp
dekorationssnö
ett halvfult svart diadem

---

Det var en hel del rusande idag. Först på stadens gator och torg, sedan var det galen rusning upp till skolan, sedan tillbaka till stan och igen på stan samt den tidigare nämnda springningen till bussen. Allt detta i klackar. Det värsta var på morgonen och sedan när jag kom hem igen för det var fruset och jättehalt. Höll på att ramla om och om igen. Det gjorde jag dock inte. Men alla ni som har gått med klackar på is vet förmodligen hur det är - väldigt ostabilt. man får ta korta, korta steg och sedan när man glider till så gör framfoten det först så kommer klacken en millisekund senare. Det är jätteroligt! alla ni där ute som inte gjort det - gör det!
  Blev halvt ihjälskrämd under rusningen till skolan för det var någon som tutade massor på mig, Jävla Idiot tänkte så klart jag i mitt stressade tillstånd tills dess att bilen kom närmare och jag såg att det var A och medpassagerare som körde förbi - till syntes extremt nöjda med sig själva - då slog det om till leende och vinkning.

---

  I denna sekund på Las Vegas så är det någon som är slående lik Tomas Di Leva. Han har klänning och långt krulligt hår. Är Di Leva en ripoff tro? Vilken skandal i så fall!

---

  Jag har en grym huvudvärk. Av någon anledning så får jag det alltid på måndagseftermiddagarna. Hoppas att det går över snart i alla fall! Jag har tagit en Ipren så lär inte dröja. Nu måste jag ordna saker!

Aj Då.

  Jag tänkte att det vore roligt att måla naglarna. Förvisso så har de gått sönder och blivit kortare denna helg, men fortfarande relativt långa så tänkte passa på. Tyvärr så blev färgen inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag hade tänkt mig en nice röd julig färg istället fick jag... Njae.. Inte helt säker på hur jag ska förklara det. Men varje gång jag ser mina naglar så stannar hjärtat till under en sekund eller två. Något som är gabnska jobbigt - speciellt nu när jag sitter och skriver på tangentbordet. Och jag som inte har någon lackborttagare! Ska jag behöva gå såhär till skolan? Hm.. man skulle ju i så fall kunna gå förbi sådana som man verkligen inte gillar bara för att se om de överlever det? Det kan väl inte räknas som mord? Dödsorsak: nagellackschock.

 
Får se om jag kan lösa det här på något sätt, önska mig Lycka Till!

Panik!

Jag ögnade just igenom min blogg och läste där om att jag var nyfiken om vem som hade stulit tavlan på museet och insåg att jag inte vet vem som gjorde det! jag måste ha missat det avsnittet då det kom fram!
Missade två den här veckan, väldigt surt! Och nej, jag skäms inte för att jag kollar på LasseMajas Detektivbyrå - för den är helt enkelt bäst. Inte bäst genom tiderna, det är ju bara att inse fakta att Greveholm förmodligen alltid kommer kunna känna sig trygg på sin tron, men den är bäst av de som varit de senaste åren. den här är ju en klassiskt julkalender som de som gick när man var liten! Jag ger den åtta stjärnor av fem!

I alla fall; över till det väsentliga - Någon som vet vem som stal tavlan?! Och ifall det hade något med mumien att göra?


Tråkig.

  Det är vad jag har blivit. Den senaste tiden har jag varit avskyvärt odrägligt tråkig. Och jag har inte slutat än nej! Absolut inte, tänker dra ut på det så länge som överhuvudtaget är möjligt. Ärligt talat så beror det nog på julen. Vi har nog inte kommit bra överrens sedan jag var liten och var jättestolt över att jag hade listat ut att det var B som var tomten hos farmor och att det var T eller L som var det hemma hos mormor och morfar - beroende på vem som inte var i rummet. Det var nog omkring där som det hela gick utför. Jag menar, ifall tomten inte tar sig tid nog att komma och besöka mig - varför ska jag då anstränga mig med julstämning och hela den biten? Jag gillar ju ens inte julmat - ett år åt jag faktiskt spagetti - och låt oss vara ärliga: julklapparna är aldrigt det som man mest av allt vill ha. Är snarare de där grejerna som man skrev dit bara för att fylla ut pappret med.

---

  I dag så var jag duktig och gjorde hemskrivningen på förmiddagen istället för att skjuta fram det under hela dagen, så att man till sist blev sittande med blytunga ögonlock och konstanta gäspningar. Fråga ett och två gick väl ganska så bra, men tre och fyra var bara totalt planlöst svammel utan någon som helst aning om det ens var rätt sorts svammel.
Snälla! Låt mig i alla fall få VG på kursen!
  Tyvärr så tjurar Tjelvar så att jag har inte kunnat skicka in det får prova igen snart.

---

  I morgon så är det sovmorgon. Det blir förmodlilgen den enda dagen i lugn och ro, för med lite otur så ska vi säkert ha projektmöte på tisdagen och det orkar jag verkligen inte med. Onsdagen kommer ju definitivt bli dagen från helvete - repetitioner mellan åtta på morgonen och omkring tio på kvällen; Blä! Torsdagen kommer ju inte på något sätt bli bättre, med undantaget att då blir det i alla fall lov! Ska bli så skönt att slippa alla ett tag. Hör det! Jag vill inte ha något som helst livstecken från er på lovet! Självfallet så är det personligt!, haha. Skämt å sido så brukar jag faktiskt göra allting för att slippa skolfolket på loven, det har till och med hänt att jag gått omvägar på stan då jag sett någon jag känner under ett lov bara för att slippa. Jag behöver nämligen inte bara få lov från skoarbetet utan även från människorna. Faktiskt mer från människorna än från skolarbetet. Sådan har jag nog varit ända sedan jag kom till den här ön.

 Då förändrades verkligen allt. Är ursprungligen från Linköping förstår ni. Och mitt liv där och hur de levde sina liv här var extremt olika. Som natt och dag, yin och yang, uppe och nere, ankor och påfåglar, bokhyllor och hörnskåp, skolbussar och minibussar; snälla någon få mig att sluta! Nej men det var verkligen en stor omställning och jag har nog aldrig passat in här. Är inte min stil att bete mig falskt och låtsas vara någon annan bara för att fjäska för folk. Detta tolkas såklart dagligen för kylighet, vilket absolut inte är helt fel. Däremot så är jag grymt trevlig och rolig bara man lär känna mig, men jag tar aldrig det första steget eller hur man ska säga. Därför så blir det lätt så att såfort jag pratar med någon mer än någon annan bara för att han/hon pratar med mig först så tror folk direkt - då det handlar om en hane - att jag går i giftastankar. Ofta så gör personerna jag pratar med också det, haha.
Men missförstå mig inte, såhär är det inte alltid. Många pratar jag inte med bara för att jag avskyr dem!
Plus att jag har aldrig och kommer aldrig heller utföra knasigheter. Absolut inte min personlighet. Jag har aldrig förstått mig på fenomen som "high five" och att slå varann med vägpinnar. Jag kan skratta åt saker som sådant när de utförs av andra - självklart. Men jag själv kan inte tänka mig in i och utföra något i den stilen. Något som absolut inte människorna omkring mig tappar hakorna över att läsa. Däremot så skulle de nog undra vilken drog jag gick på om jag någon dag drog av någons mössa och kastade iväg den upp i lampan eller upp på en hög hyllla eller något liknande.

Oavsett vad jag skrivit och framförallt hur det har låtit, så står jag faktiskt ut med flertalet av skolmänniskorna. Vissa står jag ut med lättare än andra. Oavsett hur lätt jag har att stå ut med någon så behöver jag dock mitt lov för mig och folk utanför skolvärlden! Vissa undantag sker - absolut men de är få och sällsynta; och framför allt inte alltid uppskattade!

---

  Snökanonerna är igång i fjällen! Jag skulle bli så glad om kylan kunde hålla i sig! Snälla![ Ifall ni har läst igenom det här och förstått minst nittiofem procent av innehållet så är jag väldigt imponerad! Jag är nämligen en erkänd svamlare utan mål. ]

499780.

  Spelade just Cubefield och fick 499780 poäng; är det bra? I don't know. Sjukt segt spel i alla fall, förstår inte varför alla spelar det.* 18.23 061216: 504245 poäng.

Bad, bad world.

  Det jag hade fått klart var uppgiften vi hade fått i skolan. Den enda jag är klar med. Möjligt att jag finslipar den lite efter jul, men rent tekniskt och praktiskt så är den inlämningsbar.
  I övrigt har den här dagen verkligen varit värdelös fast mycket, mycket, extremt mycket värre. Önskar att jag hade stannat i sängen.
  Det är sådana här dagar som man önskar att man visste vägen till Högklint. Karta någon?

JAG ÄR KLAR

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CENSUR

ala mucho! Avskyr dig din jävla bitch. Hoppas att jag aldrig mer behöver se dig. Tyvärr så har man nog inte sådan tur, menmen - Jag överlever, cause I'm stronger!

-


[ Dom har vart gamla, dom har vart unga
Dom har vart smarta, dom har vart dumma
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så
]

(09.25 14/12-06)


   Så är man i skolan idag. Har egentligen ingen vettig lektion nu på morgonen, men eftersom att man ligger så mycket efter så är det bara att pallra sig hit. Tyvärr så har jag hitintills inte jobbat med något av det jag ligger efter med, utan jag har lagt till lite ändringar i hemskrivningen. Jag hade glömt en del som skulle ha varit med. Men nu är det alltså fixat så nu kan jag börja med lite annat.

 ---  

  Igår så var det pepparkaksbak och garnering igen. Hittade en jättestor pepparkakgubbe så de ska väl sättas upp med snören idag antar jag. Äkta pysselgumman man gått och blivit.

 ---  

  I förrgår så var jag och klippte mig. Resultatet blev väl sådär. Förhoppningsvis så blir det mycket bättre när den nyklippta fasen har gått över.

  Efter det så var jag på staden med A. Det var längesedan vi sågs så det var trevligt. Jag köpte tyvärr två örhängen, men jag lät bli halsbandet – så det är i alla fall ett VG tycker jag. Inhandlade även den sista julklappen och lite småsaker. Lite till min tänkta julhylla. Har inte packat upp något än dock. Får väl ta itu med det i helgen.

 
---
 

  Åker nästa fredag, börjar få lite panik. Dessutom så finns det ju ingen snö i fjällen! Helt katastrof! Jag har inte varit i fjällen på två-tre år och nu när jag äntligen ska få åka dit igen så finns det ingen snö! Jag blir så trött. Jag vill ju åka skidor!


.

 - Jag saknar dig.

Desperate Housewife.

 Yes, den här helgen har gått helt i husmorsandan. Idag så har jag bakat lövtunna - blev precis som Noblessechokladen - pepparkakor, dekorerat pepparkakshuset, vikt tvätt, lagat mat ochg mest fantastiskt av allt: Jag Gjorde Hemskrivningen! Är så grymt stolt över mig själv. Visst den blev inte bra, men nu är den åtminstone gjord. var svårt faktiskt. Med begrepp och sådant där. Jaja, nu är det över i alla fall. Jag har säkert gjort mer men glömt bort det.
För att sammanfatta: jag förstår varför hemmafruarna är desperata. Är ju hur segt som helst med sådana sysslor! Avskyr städning, tvättning och så vidare. Fast jag gillade ju förståss pepparkaksbaket samt dekoreringen.

---

  Är ganska så slut, och min rygg håller på att ta kål på mig - kan knappt andas så ont gör det. Och brännblåseläget är dåligt; riktigt dåligt. Plus att min ena nagel gick sönder. Så dagen har haft både sina ljusa och mörka stunder.

---

  Såg på Deep Blue Sea idag istället, orkade inte i går så spelade in. Den är verkligen jättebra! Ja, visst är jag stark som vågar erkänna det såhär öppet?

---

  Kommer bli en jobbig förmiddag imorgon, har prov. Ett stort, stoprt prov. I princip en slags uppsatsskrivning - Blä. Ser absolut inte fram emot det, men är ju bara att bita ihop och stå ut. På eftermiddagen lär det vara desto lugnare. Det jobbigaste då är nog att inte gäspa öppet. Inte för att jag vill dissa andras arbeten, men så intressant är det faktiskt inte. Okej, det tycker jag ju egentligen, men det är dåligt att tvinga på en skoltrött flicka sådant där - oavsett om det intresserar henne eller inte. Det är helt enkelt för segt när allt man vill är att komma därifrån.


[ Måste väl erkänna att pepparkakorna inte var från scratch - hade en köpt pepparkaksdeg]

Sluta Gnäll!

  Ja! Jag är väl medveten om att min Messenger ofta står online fast att jag inte är där överhuvudtaget, idag har det till exempel varit på all day long och jag har inte ens varit i närheten av datorn. Jaha, så jag glömmer alternativt ibland struntar i att ändra status eller logga ur. Men herregud är det verkligen hela världen. Nu skriver jag det i alla fall här så att ni vet att ni inte bara blir dissade som ni tydligen tror - och fine, vissa av er blir ju det, haha. Men ha tålamod, förr eller senare så tittar jag förbi och då skriver jag något snällt!
Sluta Gnäll!

Produktiv.

  Ja, du läste rätt. Idag har jag fått saker och ting gjorda. Jag har städat, julpyntat, kladdat på väggen som ska tapetserats om, satt ihop ett pepparkakshus, sett på Gilmore Girls, duka, tvättat, torktumlat, vikt tvätt och vädrat. Säkerligen en hel del annat som jag har glömt. Dock så gick ju allt inte helt smärtfritt till. Råkade  bland annat krossa några kulor på en slinga när jag skulle hänga upp den på mitt rum, F och jag råkade måla på en vägg vi egentligen inte fick måla på och så fick jag en stor brännblåsa av det smälta sockret vid pepparkakshusihopsättningen. Det sista gör grymt ont, speciellt som det sitter på lillfingret precis där man böjder fingret, så hela lillfingret känns helt borta.
  Tyvärr så fick jag inte några läxor gjorda; men hej, Rom byggdes faktiskt inte på en dag! Förhoppningsvis så byggdes det på den andra, det vill säga i morgon.


---


  Drömde jättekonstigt i natt. Vissa delar var jättebra andra mindre bra; som till exempel när han* som jag var tillsammans med ramlade ner i en jättedjup bassäng - utan vatten - och hamnade på sjukhus och jag var tvungen att försöka hitta honom. Problemet var att det var ett språk jag inte förstod och att det var någon slags spansk by med labyrintgator.
*Ja, jag vet vem det var - men no comment. Och ja, jag gillade vem det var! Och nej, jag är inte så säker på att jag skulle ogilla det i en verklighet, snarare tvärtom: I´d like. Alltså personen - inte händelsen med den livshotande skadan.


---

  Är Deep Blue Sea ikväll. Vet inte hur många gånger jag har sett den, men jag tänker se den igen. Om jag orkar vara vaken det vill säga. Kalla mig galen, men jag gillar den. Kocken är så rolig! Och ja! Jag erkänner att jag blir lite halvrädd då och då, men det blir jag ju av Screamfilmerna också. Visst man skulle kunna tycka att det är pinsamt - men jag ser det som något positivt. Min lättskrämdhet betyder ju bara att jag inte är lika svårflirtad när det kommer till skräckfilmer. Och det gör ju att jag inte behöver bli besviken på just en skräckfilm. Även om jag här måste tillägga att jag inte tyckte att The Grudge var läskig!
 


Två i En.

  Blivit mycket MaxiYatzy den här veckan, och väldigt lite skolarbete. Har skrivit det förut och skriver det igen: Jag har gett upp.
Fick tre MaxiYatzy under en omgång!

---

  Igår så var jag och bowlade. Jag vann inte. Avskyr kloten, alltid för stora hål - inte för att jag hade varit sådär överdrivet bättre med det.
  Ni vet det där luftutblåset som finns där kloten kommer tillbaka? Varje gång jag böjde mig över för att ta mitt klot och håret började fladdra så kände jag för att brista ut i skön(?)sång ala Carola,speciellt "En eeeeeeevighet, en kort sekund". Det gjorde jag dock inte - var ju folk där. Med folk så menar jag två bowlingtöntar, med enormt stor betoning på töntar, haha.

---

  Var extremt kramsjuk igår, måste ha varit något virus. Fast jag vet ju vad det berodde på, även om det fanns störande detaljer. Men idag så vaknade jag i alla fall och var frisk igen, haha. Fast jag vill fortfarande att det ska bli julsnö och mycket mer lampslingor på Adelsgatan och överallt - "filmromantiskt".
Ifall du har något att säga mig - gör då det, men vänta inte för länge, klockan tickar!

---

  Även om det inte bara var mitt fel så ber jag ursäkt om min del i det hela. Hoppas att vi kan glömma bort det dåliga och fortsätta att vara vänner. Så samla ihop lite tålamod och stå ut med mig!, haha.Lång Dag.

  Ja, det har det verkligen varit. Vaknade klockan halv fem i morse och kunde inte somna om. Åtminstone inte förän fem minuter innan alarmet ringde. Eller det var då som sängen hade gått från att vara hård och obekväm till mjuk och gosig. Eller något åt det hållet. Men det var ju bara att ta sig upp och komma igång med morgonbestyren; det vill säga linser, dusch, smink, påklädning, tandborstning samt en snabb marsch till bussen.

---

  Fick inget vettigt gjort i skolan idag. Om man nu inte räknar en massa Maxi-Yatzy som vettigt. Det gjorde i alla fall inte min lärare - undrar varför? Var dock så grymt trött så att jag knappt klarade av att se vad det stod på tärningarna - tror dock att jag döljde det väl så att ingen märkte något. Är så irriterande med männoskor som gnäller över hur trötta de är. Visst okej, det säger väl jag med då och då, men jag menar sådana som ser ut och uppför sig som vrak bara för att de sovit taskigt. Förneka, förneka, förneka.
  Skulle ha stannat kvar och jobbat efter lektionen idag, men jag hade sådan huvudvärk så jag åkte hem istället. Först var jag dock förbi Åhléns och fick tillbaka lite pengar. Irriterande nog så fick jag dem kontant. Idioter är de allihopa.

---

  Såg på Brokeback Mountain idag också. Jag vet inte riktigt om jag tyckte att den var bra eller dålig. Dock så var det helt grymt överdrivet allt tjafs om att det var så mycket killekilleaction. VAr ju knappt nada alls. Jag tyckte att historien var lite hackig, men miljöerna var ju helt fantastiska och det kändes äkta, men jag är inte helt övertygad - nej det är jag icke. Jag lär aldrig se den igen, men jag är glad att jag har gjort det, även om jag fann den... ganska så kass.

---

 Nej, nu ska jag se på LasseMajas Detektivbyrå! Är verkligen nyfiken på vem som stal tavlan - var det mumien? Det tror jag, att någon har "klätt ut sig" till den!

Julklappar och luftgenomsläppande linser.

  Ja, det är väl så som man bäst kan förklara dagen. Var inne i staden och fick " order " om att prova en annan slags linser som tydligen släppte igenom luft. Dessutom så visade det sig att brytningsfelet hade blivit värre - vilket jag i och för sig redan räknat ut. Var dock inte farligt mycket, fast det säger de ju varje gång så förr eller senare så borde det ju gå illa?

---

  Köpte två par örhängen och ett - guldigt - halsband idag. Var inte riktigt med flit, men jag har ju tyvärr ingen fungerande spärr mot just accessoarer. Fick några julklappar också: parfym, plånbok och ett diadem. Dessutom så köpte jag - läs P - ett par skor. De är inte sådär överdrivet snygga, men jag är desperat efter ett par oklackiga skor. TYvärr så fanns heller inte storlek tretiosju, som jag borde ha haft så fick ta ett par trettioåtta. Men om man tar ett par extra strumpor så glider man ju inte runt så mycket.

---

  Det som större delen av dagen, eller snarare eftermiddagen och kvällen åt till är julkappsinslagning. Så nu är alla inhandlade varor inslagna. Det tog mig mellan fyra och fem timmar. Enda avbrottet var middagen och när jag var och hämtade F på träningen - Ja självklart så var P också med för rent tekniskt så får jag ju inte köra själv. Men jag måste faktiskt säga att jag slår in grymt fint. Jag utför mirakel med snörena. Det tar tid men är roligt och blir nice. Dock så är min rygg helt slut. Och ja, just det - finns ännu en julklapp kvar den som jag köpte till K och B, ännu inte hittat något lämpligt att slå in den i. Är så stor och dumt formad. Bestämde mig dessutom för att inte köpa julklapp till D, M och H; blir så krångligt. Men ska köpa till A.

---

  Var på biblioteket idag, mest för att det var längesen jag var där. Lånade Brokeback Mountain, fick ju nu tyvärr inte tillfälle att se på den, men ska ta mig tid imorgon kväll. Dock så kommer jag ju hem sent så får se hur det går. Men blir säkert bra. Har i alla fall alltid velat se den sedan jag frösta gången hörde talas om den. Dessutom så ska den ju vara bra, med sinafyra Golden Globe och tre Oscar. Plus att jag inte är känslig för materialet som är i filmen som många häromkring och överallt överlag är. Pinsamt patetiskt faktiskt, ifall det hade varit två tjejer hade i princip ingen reagerat; och killarna hade jublat av glädje. Gammal hederlig dubbelmoral det där. Något som jag själv älskar och utövar så gott som dagligen - men inom vissa områden är det helt enkelt inte accepterat i min värld.

---

  Sitter och väntar på Boston Public. Vet inte riktigt hur jag ska kunna hålla mig vaken dock. Använda tandpetare eller något i den stilen. Kommer bli lång dag i morgon. Men det är då - nu ska jag bara hålla ögonen öppna.

Ciao!

Första reaktionerna

  efter Outsidersprogrammet är " Aj! " samt " Stackars patetiska jävel ". Det senare syftar på gubben med penisförlängaren. Måste vara en av de sorgligaste människorna jag någonsin sett.
  Nja, efter det här så blir det svårt att någonsin se en snopp igen utan att skratta till. Seriöst det de där två killarna med teateruppvisningen gjorde var ju helt galet roligt. Väldigt konstigt, men så skönt oprydligt. Tänk vilken katastrof det hade varit ifall de skulle ha kommit hit till Sverige för att uppträda? Vilket uppror de uppsträngda svenskarna skulle göra. Helkul killar, don't stop!, haha. Frågan är ju dock den: Varför? Varför i hela fridens namn? Varför står man i duschen och gör konstiga grejer? Måste vara en killgrej.
  Nu är jag i alla fall helt övertygad - inte för att jag har tvivlat innan - jag vill verkligen inte ha en. Jag menar visst jag är tjej, risken att jag får en är väl inte så där överväldigande stor. Men jag vill inte ha något som skulle riskera att jag bar mig sådär konstigt åt som förlängningsgubben. Dessutom så tror jag inte att den skulle passa till resten av min kropp. Finns ju liksom ingen naturlig plats att göra av den på. Skulle ju se lite konstigt ut ifall den satt på till exempel höften? Och som skrivet; det skulle inte matcha resten av mig.
  För att avsluta: killen med ballbustingfixeringen - gå och hälsa på farbror doktorn; han har säkert några fina piller till dig!

Huvudvärk och Snoppar.

  Jag har grymt ont i huvudet. Hoppas att jag får uppgraderade linser next time. Idag så var jag tvungen att kisa lite för att se vad som stod på tavlan. Jag lär bli blind en vacker dag. Men det är ju bra - har jag något att se fram emot, haha. Ursäkta men jag är grymt uttråkad.

---

  Egentligen så skulle jag vilja gå och lägga mig, men dels så är ju klockan bara halv åtta; men först och främst så går jag inte och lägger mig på grund av Outsiders. Man kan ju inte missa snopprogrammet. Är alltid lika roligt att se desperata killar som gör vad som helst för att få större. Eller bara något allmänt korkat/konstigt. Oftast så blir det ju också extremt äckligt eftersom att det är gamla gubbar med alldeles för stort ego; plus att snoppar rent generellt sätt inte är sådär överdrivet mysiga att titta på utan personlig anknytning. Förlåt alla killar men that's the truth, haha. I alla fall; alltid roligt att se sådana där program där typerna gör de mest idiotiska grejer. Looking forward to it!, haha.


[ Ifall Du

  Känner Något - Berätta Då Det! ]

Åhléns - aldrig igen.

  Var på Åhléns idag efter skolan. Köpte Gimore Firls boxen säsong ett. Den hade kostat sexhundra men var extrapris på trehundra. Jag tänkte på annat när jag betalade så när jag kom hem och tittade på kvittot - så fick jag se att jag hade betalat sexhundra. Idioter, borde de inte kunna sitt jobb? Dessutom så är de som jobbar där otrelviga. Tänker inte handla där igen om det inte bli absolut nödvändigt. Får åka in imorgon och försöka få tillbaka mina pengar. Har ju inte direkt några planer på att bli blåst på trehundra.

---

  CENSUR [ Snart så är det äntligen över! ]

---

  Segt i skolan idag, och ändå inte. Var liksom ingenting. Bara var. Ingen lektion imorgon, hade varit skönt om det inte vore för det faktumet att jag i alla fall måste upp tidigt. Tråkigt värre. Dessutom så har jag fått huvudvärk.

---

  Såg en idag som jag i och för sig har sett grymt många gånger innan - men hjälp, var något speciellt idag. Nice!

Vacker som en Delfin; Glömsk som en Guldfisk

  Jag kan verkligen inte komma ihåg en endaste sak jag gjort idag. Inte ens om jag anstränger mig mitt allra bästa. Jag vet dock vad jag inte har gjort. Det omfattar läxor samt städning. Jag vet att jag har gjort saker, men kan inte minnas vad.

---

  Vad jag dock vet är att jag för ungefär tio minuter sedan spelade spindelharpan. Det minns jag för att jag då kom fram till en vidrig sanning: Jag skulle inte klara det utan M-tangenten. Det vill säga den man trycker på för att se om det finns någon möjlig flytt kvar. Det finns alltid minst två kvar när jag tror att jag är körd och måste lägga ut nya kort. Fast till mitt försvar så måste jag väl säga att jag kanske inte är sådär überkoncentrerad just för att jag vet att m-tangenten finns där för att hjälpa mig; läs: för att få fuskhjälp.
  Nej, då är hjärter mycket roligare. Även om spelet fuskar. Men igår, eller om det var dagen dessförinnan,  så vann jag faktiskt två eller tre gånger!

---

  Drömde jättekonstigt i natt. Det värsta ör att jag inte riktigt kan placera det, för jag är övertygad om att jag antingen har drömt exakt samma dröm tidigare eller läst en bok som handlade om precis det jag drömde. Jag minns att jag i drömmen tänkte det som en grej i en bok, men för det behöver det ju inte varit något jag läst. Var i alla fall vidrigt; och även att jag vaknade innan det hände så är jag helt övertygat om att jag dödade min första människa någonsin i handlingen genom att slänga någon ner på huvudet så att han bröt nacken. Hoppas att det var något jag återupplevde från en bok, för om det var en dröm som jag drömt tidigare så är risken stor att jag drömmer det igen. Och det vill jag inte.

---

  Vill verkligen inte till skolan i morgon. Eller någonsin igen heller för den delen. Jag vill låsa in mig på mitt rum, krypa in under täcket och aldrig mer komma fram igen. Fast det vore ju lite äckligt. Dessutom så blir det ju alltid så svårt att andas när man legat under täcket ett tag. Så det är väl bara att gå dit i morgon. Och dagen därpå, och därpå och... Jag tror att ni förstår upplägget.

---

  Nej, nu har jag gnällt nog för den här gången. Dessutom så borde jag verkligen läsa lite på redovisningen som jag förhoppningsvis kommer ha i morgon. Sannolikheten att jag gör det är ju väldigt liten; och eftersom att det inte känns som att uttrycket "Det är tanken som räknas" inte gäller i det här fallet så får jag istället ägna mig åt att ha dåligt samvete för att jag inte pluggar!
Vi ses i morgon alla som jag ser då!Sugrör.

  Idag så saknar jag verkligen sådana där smala sugrör som fanns när man var liten? De jättetunna. De var krångliga att dricka ur, men det var roligt. Finns det fortfarande? Jag hittade i alla fall inget bland bilderna på Google.se.
Egentligen så har jag saknat det länge, men nu är det extra starkt. Lite konstigt - om man bortser ifrån det uppenbara konstiga i att jag sitter och önskar mig sugrör - eftersom jag inte ens är törstig?
Jag önskar mig fina, färgglada, tunna sugrör i julklapp!


[ Ja! Jag är arton år! ]

Inte Speciellt Produktiv.

  Fick inte sådär överdrivet gjort idag heller när det gällde skolarbete, eller jo mer än vanligt - men det är inte sådär överdrivet jämförbart nu för tiden. Vi hade en dryg en och en halv timmes genomgång. Mycket av den tiden gick åt till annat än att faktiskt koncentrera sig på uppgiften. Bland annat apelsinätning, mnsinloggning eftersom att datorn dog hela tiden, bloggläsning och mycket, mycket skrattning. Var ett roligt klipp på J som muntrade upp oss alla - eller ja, läraren var kanske inte sådär överdrivet road. Det verkade nästan som om han tog illa upp? Jag undrar varför?!, haha.
  Vad jag skrattade mest åt - eller är fel att säga att jag skrattade åt det, snarare så att jag skrattade på grund av - J:s skratt. Det är så obeskrivligt underhållande. Jag kan verkligen inte hålla mig för skratt när han verkligen kommer igång, han är en sådan som skrattar med hela kroppen. Det går inte att beskriva - men det är underbart!

---

  Av någon anledning så blev jag kvar i skolan ända tills den slog igen för dagen, trots att jag slutade redan vid halv två. Jag önskar att jag kunde säga att det var på grund av att jag satt och jobbade flitigt med alla uppgifter jag har att göra.. Så är det ju dock inte. Först så satt jag bara på en stol och stirrade framför mig - det var tre stycken till där förutom jag - därefter så gick jag till J:s dator, för min var nämligen avstängd och där så spelade jag helt enkelt spel i typ två timmar. Avrundade det hela med lite MSN. På tal om det så glömde jag att radera en bild jag skickade iväg på skämt, som nu ligger på ditt skrivbord J! Den heter disgusting.jpg; hoppas att ingen annan ser att du har sådant på ditt skrivbord innan du hinner ta bort den, haha. Ska försöka komma ihåg att säga det på måndag!

---

  M ville att jag skulle följa med och sitta barnvakt åt en lärares ungar, No Way!

---

Blev typ förföljd av äkta knarkaren/alkolisten idag. Så jävla skabbigt. De borde inte få vistas bland folk när de inte kan uppföra sig. Folk som har ett litet hum om vem jag är vet att jag inte klarar av fulla människor - så då kan ni ju gissa hur det var att ha en knarkare/alkolist efter mig i kolmörkret samt bussen. Avskyr verkligen att vara tjej ibland. Okej, är bara i sådana här situationer. Han hade ju knappast gjort det om jag hette Bengt och var flintskallig?

---

Ni anar inte hur trött jag är!  Men känns lite väl pinsamt att vara arton år och gå och lägga sig klockan halv tio på en fredagskväll.

---


[ Jag vill ha en ursäkt för det du sa! ]