Så. Jävla. Gott.

 Kyckling, zucchini, morot, palsternacka, morot, tomat, rödlök, sockerärtor, lime, citron, kokosmjölk, röd currypasta och lite kryddor.

So-so.

 
Slump var veckans torsdagstema och den här bilden var en slump eftersom jag egentligen hade en annan bild planerad men den ville sig inte riktigt. Är väl inte supernöjd med denna heller, men förr eller senare måste man ge upp och gå vidare med sitt liv. Och i mitt fall går livet just nu ut på att vila min stackars musarm från målandet så att jag senare kan spela vidare på ett hajspel som Bekanten laddat ner till sin platta som jag har blivit helt besatt av.
 
Veckans tema sattes av artemilia och det är där fler bidrag hittas.

Pink! + Min fotobok!

 
Veckans torsdagstema är rosa och här är min tolkning av det. Det här var en sådan vecka där jag först började, och kom väldigt långt, på en annan bild som sedan plötsligt kändes helt fel. Även den här var på väg att skrotas för att jag inte hittade någon frisyr som passade. Och så plötsligt slog det mig vad jag skulle göra och här är nu bilden.
 
Tänkte denna vecka även passa på att promota mig själv lite. Eller ja, promota och promota. Jag tnkte helt enkelt passa på att länka en grej. Jag valde häromsistens, efter ett rabatterbjudande, att göra en bok av en del av mina bilder. När man beställde en sådan fick man även en onlineversion av boken och den hittar ni HÄR är om ni skulle vara intresserade att se lite blandat från mig som jag gjort mellan 2011 och nu. Fick hem offlineversionen häromdagen och den var helt fantastisk. Perfekt kvalitet på bilderna. Det slog verkligen alla mina förväntningar.
 
Veckans tema sattes av smäm och det är där fler bidrag hittas.

Upside down.

  För fullstor version, klicka här.
 
Jag får kanske döpa om det här till annuentorsdag, för nu är det torsdagstema igen och här är jag. Veckans tema var svart och tydligen tycker jag att svart är det samma som något som är uppochnervänt. Nej, jag vet inte. Jag hade egentligen en väldigt, väldigt mörk bild i åtanke men så när jag fick den här idén gick det inte att stoppa. Och den utstrålar ju inte sol- och badfyllda dagar direkt så jag tycker den passar in.
 
Jag har faktiskt målat den upp och ner, Bekanten kom förbi mig när jag satt och höll på med den och undrade varför jag inte bara målade den åt rätt håll för att sedan vända den. Och, ja. Visst hade det varit ett alternativ, men ärligt talat kändes det fel. Ska det vara uppochner så ska det vara det hela tiden.
 
Veckans tema sattes av lady thirty och det är där fler bidrag hittas.