Lillebror bästaste i heeela universum.

Med risk för att göra bort mig för alltid så måste jag erkänna att jag tycker att Johan Palm är lite cool. Men det bottnar i att han får mig att tänka på Lillebror. Och Lillebror är riktigt cool. Och jag hoppas att Lillebror lyckas så som Palmen faktiskt har gjort, för det tror jag nog allt att han vill. Eller ja, Lillebror har ju inget övers för Palmen, men känd vill han nog bli. Lite skrikande flickor i hasorna skulle förmodligen inte sitta helt fel det heller. Men nu spekulerar jag bara.

Är synd att han inte är sångare bara, min Lillebror - men trummisar är coolast av alla.

Och ja, jag ser på Allsången. Och ja, jag känner mig väldigt gammal efter det här inlägget och överkonsumtionen av ordet "cool" i det.

Som Nicke.

Är vi helt säkra på att operakråkan som vann melodifestivalen faktiskt är en hon, och inte en man med silikonbröst? Inte för att det är fel på män med sillisar - jag är bara nyfiken.

Det är kanske inte så konstigt

att jag inte finner jordgubbar sådär överdrivet exotiska och fantastiska som alla andra gör...

med tanke på att vi får en sådan här full dagligen. Drygt fyra liter alltså.

I'm a slave for you!

Idag har vi målat klart det sista till våra dansburar på jobbet. Kan knappt bärga mig till första kvällen jag får kliva in i den och skaka rumpa till Britney, Christina och Lady GaGa!

Jag ljög lite igår.

Det var ingen klänning jag hade på mig på nakenbilden, utan det var en topp med stor urringning och väldigt vida ärmar om jag hade gjort till en ärmlös klänning på väg till duschen.

Så, nu har vi rett ut det.

My bad.

Först tyckte jag att det var spermier som simmade omkring vid båtfören.


Men det visade sig bara vara småfisk.

B-L-Ä!

Hjälp vad jag är trött efter den här dagen. Värst av allt är att det bara är måndag idag. Det betyder att det är fyra hela arbetsdagar till. Fyra! Det är 32 timmar det. Plus två timmar lunch. Det är massor av minuter, sekunder och nanosekunder det.

När folk undrar om jag ska åka utomlands i sommar, brukar jag svara ja.Lickershamn.

Igår...

badade pappa...


medan jag stod på bryggan och tittade på.

Annuendag naken!

Under klänningen alltså...

Dumma sol!

Jag förstår inte varför alla blir alldeles prilliga bara för att det blir sommar. Jag förstår inte varför människor älskar den här årstiden.  Den är varm, jobbigt ljus, luften är knappt andningsbar, fylld av äckliga djur och en massa andra jobbiga saker. Men vi lever i ett fritt land, alla får tycka som de vill. Eller ja, jag får ju inte säga att jag inte gillar sommaren, solen, solning och värmen för då tittar alla på mig som om jag vore ett freak från den allra yttersta rymden - men i övrigt är det ett fritt land.

På tal om solning. Jag solar inte. Jag tycker det är fruktansvärt ofräscht att gå omkring med vita ränder efter kläder, så jag håller mig som regel i skuggan. Idag var vi ute vid havet, i ungefär en halvtimme - fyrtio minuter max. Tänkte att det ju inte kunde ta allt för mycket och att det var riskfritt att ha något otäckande på mig. Resultatet?

Två BH-band och en flätrand.

Liten chock.

Här sitter man i godan ro och avnjuter* Sommarkrysset, och vad händer? En från gymnasieklassen är i rutan med Gynning.

Ingen risk att det blir barn mellan de två dock. Hon är för ung för honom, han gillar Carola och PH. Ja, bortsett från deras knän förstås.


*Det vill säga, jag ser på det min pappa har bestämt att han ska se på.

Dumma!

Jag blir så arg. Alla har Spotify utom jag. Alla har någon kompis som har fixat det till dem, varför har jag inte någon sådan kompis för?

Jag är säker på att Spotify har sänt ut ett massmail till alla medlemmar att de absolut inte får ordna så att jag får det. "Den där Theresetönten vill vi inte ha med i vår gemenskap." stod det säkert som rubrik på det mailet.

Ohjälpsam typ.

Jag: Usch vad trött jag är

Han: Sov då?

Jag: Men klockan är ju bara tio på en fredag? Kan inte du komma och sova med mig? Då är det inte patetiskt

Han: Haha nej, jag är inte trött

Jag: Tråkmåns!


Dagens pinsammaste...

Jag fick för mig, och var helt övertygad om, att Dagny-låten gick så här:

Inte visste vi vad kaffe var, förrän Dagny kom till stan.

Två skydd i en.

Idag när jag var och spelade fotbollsgolf med en kompis och hennes pojkvän så började jag rota i min väska efter mitt mobilskydd för att lägga i mobilen. Detta gjorde jag utan att kolla efter vad jag gjorde och samtidigt som jag förklarade vad jag letade efter för mina  två medspelare. Kände mobilskyddet, drog upp det ur väskan, räckte fram det och sa att det var det här jag letade efter.

Det var inte bara mobilskyddet jag hade i min hand, utan även en binda. Bindan låg överst och täckte mobilskyddet. Typiskt.

Nu är det ju egentligen inget att skämmas för inför de två, men det suger ändå till lite när man står och viftar med en binda framför kompisens pojkvän.


Jag är en dålig människa. Förlåt Finland!

På MSN.
Finland: Oförlåtligt

annuendag: Vadå?

Finland: JUST DET

annuendag: Va?

annuendag, direkt efter: Nej, säg inte att det är idag du fyller?!

Finland: Säg

annuendag:  Nej! men jag hade ju lagt in en påminnelse och allt!

Finland: Oförlåtligt

Fan också. Jag skäms så mycket. Finland skrev till och med en lapp som han satte på datorn för att inte glömma bort att jag fyllde år när det var min tur i våras. Helvete!

Grattis Finland! (Och snälla: Dö inte i alkoholförgiftning ikväll!)


- Vatten över huvudet? - Check!

Jag har alltid varit imponerad och avundsjuk på människor som kan göra fina saker digitalt. Så ikväll tänkte jag något i stil med: Hur svårt kan det vara egentligen? Apsvårt var svaret, vilket ni kan se nedan.


På pappret.


I datorn...

Eh, nej?

Pappa sitter och kollar på något på datorn.

P: Titta, han håller skeden sådär konstigt som du gör.
Jag: Va?
P: Ja, så som du gör?
Jag: Jag håller väl inte konstigt?
P: Jo, såhär. (Visar.)
Jag: Va?
P: Ja, håller du inte så ibland?
Jag: ...?
P: Glöm det.

Onödiga facktermer.

Precis som, exempelvis, Egoina är jag inte speciellt begåvad när det kommer till fotbollsrelaterade ting.

Jag: Vad betyder offensiv?
Pappa: Att man spelar på bra framåt.
Jag: ...?
Pappa: Att man anfaller.
Jag, tjurigt: Varför säger man inte bara det då.

Ja, jag gnyr och har mig.

Jag är i förrådet och håller på med att flytta två plattor med lättöl från en lägre hylla till en något högre hylla. Det är tungt  och jag har ett dåligt grepp.

Jag: Ihh. Ahh. Ohh. Aj. Ihh. Mhm. Ahh. Lite till. Ihh. Liiite. Ramla inte. Ihh.
Gubbe, i dörröppningen: Jaha. Jag hörde ett så lustigt ljud och jag var tvungen att se efter vad det var.

Otrevligheter på jobbet.

På tal om mitt jobb så tänker jag börja lobba för byxkrav på arbetsplatsen. Idag spatserade jag nämligen lycklig och ovetande in till det andra köket för att hämta TV-kannan som tillhör det första köket. Innan man kommer in i det andra köket så går man igenom något slags samlingsrum som dessutom, tydligen, används som omklädningsrum.

Där stod en av volontärerna i färd med att dra av sig blåstället. Att det inte fanns några byxor där under framstod som uppenbart då jag skymtade hud. Jag fick ur mig, ett något ansträngt, hej och spatserade förbi honom med blicket etsad i dörröppningen jag var på väg till.

Väl framme vid TV-kannan insåg jag att de förmodligen inte hade tagit kaffe än, och efter att ha frågat så fick jag detta bekräftat, och då undrade mr Blåställ om jag kunde hälla upp i fyra muggar och jag skrek gladeligen ja för att slippa få in honom i köket.

Men. Kommer han inte inspatserande i köket, utan blåställ samtidigt som han ber om ursäkt för sina fula kalsonger. Som om jag hade någon som helst plan på att titta åt det hållet? Icke sa Nicke. Så knatade i alla fall han omkring där inne letandes efter hans redan använda mugg iförd t-shirt, kalsipper och tubsockor.

Jag hoppas att han inte med i någon sekt eller kultur där kalsonggående är detsamma som ett giftermål. Jag vill i och för sig ha en hund, men ett äktenskap med en osexig, arbetslös  och lite konstig man på 35-40(?) år känns som ett alldeles för högt pris för en vovve.

Kalsongerna var för övrigt små och vita såg jag tyvärr i ett obevakat ögonblick.

Kom och köp!

Jag undrar just hur lång tid det kommer dröja innan diskrimineringsombudsmannen kommer knallandes och berättar att det är någon som har anmält min arbetsplats för könsdiskriminering. Det går nämligen bara att köpa det som bilden här nedan deklarerar. Inte den manliga motsvarigheten alltså.


Något som vi däremot inte kommer att bli anmälda för är åldersdiskriminering. Hos oss får kunden nämligen välja det som denne prefererar:


Min nya vän. Eller?

I morse när jag cyklade till jobbet så träffade jag och min cykel på en ny kompis.


När vi, mest jag egentligen, tittade närmare så upptäckte vi att det var en fisk, en fisk som befann sig alldeles för långt från vattnet för att det ska verka logiskt. Fanns ens ingen pöl i närheten. Fast det var inte så konstigt att den var vilsen, den hade ju nämligen inga ögon som ni kan se på bilden.


Men mer än så han jag inte reflektera över fisken eftersom att jag var på väg att bli sen, så jag och cykeln åkte vidare. Hoppas för övrigt att det där bruna på däcket inte är fiskinälvor, det vore lite läskigt tycker jag!

Dumma.

Jag gillar verkligen inte drömmar som känns så verkliga att man har svårt att avgöra om det var på riktigt eller en dröm när man vaknar. De för sällan något gott med sig. Aldrig egentligen.

Om man bortser från den molniga himlen så skulle man nästan kunna få för sig att jag lever i närheten av en Grumme-reklam.


BYGGbjörn?

Jag älskar reklamen för BYGGmax, den om flotten med hopptorn. Detta med grund i att killen i den reklamen låter som Björn Gustafsson när han är Benjamin i Morgonsoffan.

Jag var aldrig något fan av det programmet eller karaktären, men faktumet att killen står där och stolt berättar om sin fantastiska idé och samtidigt låter på pricken som en bortkommen tönt; det är fantastiskt.

Ändrade planer.

Idag hade jag tänkt att jag skulle börja med min pluggning till tentorna jag har i slutet av sommaren. Det blev inte riktigt så.

Istället så spelade jag Yatzy. Massor av gånger.


Och åt egenplockade jordgubbar med vaniljglass till.

Hur ska den här pluggningsgrejen fungera? Enda anledningen till att det gått bra på senaste är en pojke. En pojke som har motiverat mig och verkat som ett utmärkt pluggsällskap. Men nu är han inte ens i Sverige, dålig stil tycker jag. Han borde ha stannat hos mig!

Två kurser och ett heltidsjobb. Nej, jag förväntar mig inget annat än att jag kommer att vara utbränd om en månad.

Dolphin olympics 2.


Jag är inte så mycket för datorspel, men nu när jag är här på ön och inte längre har kontroll över vad som visas på TV:n så har det blivit endel jesper.nuande. Och det här spelet har trollbundit mig totalt. T-o-t-a-l-t.

Jag är dessutom ganska så bra på det:


Come to mama!


Med risk för att låta som en sådan som tänder på objekt så saknar jag min fantastiska säng något så obeskrivligt mycket. Det är 140 cm av himmelriket ni ser på bilden ovan!

Min lilla 105 cm-säng förslår inte alls. Man kan inte ens skjuta täcket och sidan och ligga bredvid det, för då ramlar det bara ner på golvet. Skandal!

Jag hoppas för övrigt att ni alla väljer att lägga märke till resterna av mittt vissnade IKEA-träd uppe i vänstra hörnet. Den vissnade ungefär två-tre månader efter att jag köpt den, vilket jag gjorde när jag flyttade in i min lägenhet. Något som jag gjorde för två år sedan i augusti...

Ibland känner man sig så eftertraktad att det nästan gör ont.

MSN-konversation.
Jag: Eller så kan du komma hit?

Han: Haha nej du, för dyrt

Jag: Nehe, inte alls. 500 kr bara, är jag lätt värd!
Han: Haha enkel ja, plus bilen och/eller resan dit! Men visst sätt över 1000 kronor så kommer jag?


Själv tycker jag grå.

Jag hittade den här bilden igår när jag satt och rensade ur min mobil. Människor brukar ha skiljda åsikter om vilken ögonfärg jag har. Gråblå, grågrön och grå är väl de mest förekommande. Jag har aldrig hållt med om den grågröna varianten, men när jag ser den här bilden så... ja, kanske. Om jag tittar snabbt och anstränger mig för att tänka bort min egen åsikt.

Sedan att det mest beror på den dåliga bildkvaliteten, det har inte så mycket med saken att göra. Jag kan i alla fall inbilla mig att jag till viss mån kan hålla med grönsägarna.

Pappa vill att jag ska rensa jordgubbslandet...


Irriterande.

Jag brukar egentligen vara tätt sammanslingrad med min mobil, men sedan jag kom hem till ön för sommaren har jag knappt sett röken av den. Jag har helt enkelt inte orkat. Och det gör mig irriterad att det ger mig dåligt samvete att jag inte har varit lika telefonaktiv som jag brukar vara.

Det är det moderna livet i ett nötskal det.

Just another day on the 9 to 5.

Idag har varit som alla andra dagar, har stretat och haft oss* på jobbet. Vi satte upp hyllor, packade kartong och plast i bilen och åkte till återvinningscentralen, handlade gardintyg, plockade ihop städmateriel, gjorde i ordning för diskande av kaffekoppar imorgon... Ja, sedan vet jag inte om det var så mycket mer. Eller jo, just det; det var en gubbe som blev av med halva fingret efter att han fått en enorm glasmonter med en bagge i på det också.


*Ja, jag har fått en arbetskollega nu.

Misslyckades den här gången.

Jag försöker verkligen att leva ett öppensinnat liv. Men jag är inte perfekt. Jag kunde inte låta bli att göra narr av tanten som satt och kramade om räcket Lou och sa att det fick henne att känna sig älskad. Och jag försöker att inte tänka elaka tankar om henne när hon hånglar upp Empire State Building, men... Jag kan inte låta bli. Det är så konstigt, eller åtminstone annorlunda och ovanligt.

Den här bilden tog jag i höstas. Jag är säker på att det var varmare då än vad det är nu.God natt.

Nej, igår höll jag inte ut till klockan tjugotvå, och det kommer jag inte göra idag heller. Det är bara att inse att man är patetisk och krypa ner i sängen med stolthet.

Tji fick jag.

Jag var helt övertygad om att klockan var tio så att man fick gå och lägga sig och därmed bara skämmas lite över faktumet att man går och lägger sig samtidigt som ett litet barn. Nu måste jag vänta en hel timme tills jag får krypa ner i min säng. typiskt.

Tydligen...

"I really shouldn't miss you
But I can't let you go
"

Bitter.

Trött jag blev idag. Jag går och sliter och släpar på jobbet, dagligen omgiven av gamla gubbar. Men så idag. Idag, precis när vi svänger ut från området för att åka till stan och ordna ärenden så svänger en hel kolonn med bilar in på området.

Bilar fullpackade med kadetter, alltså pojkar i lovlig ålder. I horder. Och jag åkte därifrån. Helt otroligt surt.

Dagens lärdom: Jag är duktig, för jag har fått barn.

Idag så roade jag mig, bland annat, med att skruva ihop barnstolar. Under denna session kom en gubbpensionär förbi, som även råkar vara min granne.

Gubben: Har du skaffat barn?
Jag: Ja, precis så är det.
Gubben: Duktigt.

Det var hans kommentar, att det var duktigt av mig att ha skaffat barn vid tjugoett års ålder under tiden som jag pluggar. Alla prioriterar vi olika. I alla fall, när han sedan passerade igen:

Gubben: Hur är det i Linköping då?
Jag: Jo, det är bra.
Gubben: Har du hittat någon?
Jag: Nej, det har jag inte.
Gubben: Jooo?
Jag: Nej.
Gubben: Jo?!

Han frågar alltid om pojkar, en favorit när jag jag bodde permanent hemma var att han inte sett några bilar komma åkande kvällsitd. Idag var hans jo med den betoningen att ingen är väl så sorglig att de efter två år på universitetet inte träffat någon? Och jo, precis så patetisk är jag gubbe lille!

Hoppet om människan är över för min del.

Jag har tappat mitt hopp på människan, och det efter två dagar på samma plats som en hop med gamla pensionärsgubbar. Man kan inte fortsätta tro att det finns något vettigt hos människan när vuxna karlar inte har vett att torka upp efter sig när de har spillt kaffe på bordet, diska muggen de druckit ur, göra rent handfatet när de gjort det alldeles svart av smuts, slänga sitt skräp... listan kan fortsätta hur länge som helst!

Jag har varit så arg på alla de här sakerna idag att jag trodde att jag skulle börja koka. Om det var jag som bestämde skulle jag sätta upp följande skylt:

"Om det skulle vara så att din mor ännu är i livet och är förmögen att komma hit och plocka undan efter dig så är det helt okej för mig. Om inte: Gör det själv din patetiska gubbjävel!"

Bland de värre sakerna som inträffade var när en gubbe kom inklampande i mitt kök, slänger ur ugnens innehåll, vilket bestod av skyddsfrigolit, plats, papper, broschyrer, etc, för att se om den fungerade. Och det är helt okej för mig, jag förstod inte varför han var där, men själva handlingen i sig störde mig inte direkt. Men. Sedan slår han igen ugnsluckan, spatserar ut genom dörren samtidigt som han deklarerar att jag ska se till att bränna ur ugnen innan han ska ha den* och lämnar alla sakerna han drog ur ugnen slängda över hela bänken! Jag trodde jag skulle gå i taket.

Jävla idioter!


*Det är en helt annan historia som gör mig alldeles för upprörd för att jag ska kunna skriva om det utan att förstöra mitt tangentbord.

Så här tråkig är jag!

Jag är allt annat än belevad, och när jag såg den här listan kunde jag inte låta bli att ctrl+c-trycka för att se hur tråkig jag egentligen är. Och, ja... det var ganska så mycket värre än vad jag hade befarat.

Level 1
( ) Smoked A Cigarette
( ) Smoked A Cigar
( ) Kissed A Member Of The Same Sex
()  Drank Alcohol
So far: 0

Level 2
(/) Are / Been In Love
(/) Been Dumped
(x) Shoplifted
( ) Been Fired
( ) Been In A Fist Fight
So far: 2


Level 4
(x) Had A Crush On An Older Person
(x) Skipped School
(x) Slept With A classmate
( ) Seen Someone / Something Die
So far: 5

Level 5
( ) Had / Have A Crush On One Of Your Facebook Friends
( ) Been To Paris
( ) Been To Spain
(x) Been On A Plane
( ) Thrown Up From Drinking
So far: 6

Level 6
(x) Eaten Sushi
( ) Been Snowboarding
( ) Met Someone BECAUSE Of Facebook
( ) Been in a Mosh Pit
So far: 6

Level 7
( ) Been In An Abusive Relationship
(x) Taken Pain Killers (Tylenol counts)
(x) Love/loved Someone Who You Cant Have
(x) Laid On Your Back And Watched Cloud Shapes Go By
(x) Made A Snow Angel
So far: 10

Level 8
( ) Had A Tea Party
(x) Flown A Kite
(x) Built A Sand Castle
( ) Gone mudding (offroading)
(x) Played Dress Up
So far: 13

Level 9
(x) Jumped Into A Pile Of Leaves
( ) Gone Sledging
(x) Cheated While Playing A Game
(x) Been Lonely
(x) Fallen Asleep At Work / School
So far: 17

Level 10
(x) Watched The Sun Set
( ) Felt An Earthquake
( ) Killed A Snake
So far: 18

Level 11
(x) Been Tickled
( ) Been Robbed / Vandalized
( ) Been cheated on
(x) Been Misunderstood.
So far: 20


Level 12
( ) Won A Contest
( ) Been Suspended From School
( ) Had Detention.
( ) Been In A Car / Motorcycle Accident
So far: 20

Level 13
(x) Had / Have Braces
( ) Eaten a whole pint of ice cream in one night
( ) Danced in the moonlight
So far: 21

Level 14
(x) Hated The Way You Look
(x) Witnessed A Crime
( ) Pole Danced
(x) Questioned Your Heart
(x) Been obsessed with post-it-notes
So far: 25

Level 15
( ) Squished Barefoot Through The Mud
(x) Been Lost
( ) Been To The Opposite Side Of The World.
(x) Swam In The Ocean
(x) Felt Like You Were Dying
So far: 28

Level 16
(x) Cried Yourself To Sleep
( ) Played Cops And Robbers
(x) Recently Colored With Crayons / Colored Pencils / Markers
(x) Sang Karaoke
(x) Paid For A Meal With Only Coins
So far: 32

Level 17
(x) Done Something You Told Yourself You Wouldn't
(x) Made Prank Phone Calls
( ) Laughed Until Some Kind Of Beverage Came Out Of Your Nose
( ) Kissed In The Rain
So far: 34

Level 18
(x) Written A Letter To Santa Claus
( ) Watched The Sun Set/ sun rise With Someone You Care/Cared About
(x) Blown Bubbles
( ) Made A Bonfire On The Beach or anywhere
So far: 36

Level 19
( ) Crashed A Party
( ) Have Traveled More Than 5 Days With A Car Full Of People
(x) Gone Rollerskating / Blading
( ) Had A Wish Come True
( ) Been Humped By A Monkey.
So far: 37

Level 20
(x) Worn Pearls
( ) Jumped Off A Bridge
( ) Screamed "Penis" or "Vagina"
( ) Swam With Dolphins
So far: 28

Level 22
( ) Got Your Tongue Stuck To A Pole/Freezer/ice Cube
( ) Kissed A Fish
(x) Worn The Opposite Sex's Clothes
( ) Sat On A Roof Top
So far: 29

Level 23
(x) Screamed At The Top Of Your Lungs
(x) Done / Attempted A One-Handed Cartwheel
(x) Talked On The Phone For More Than 6 Hours (in one day)
(x) Recently stayed up for a while talking to someone you care about
So far: 33

Level 24
(x) Picked And Ate An Apple Right Off The Tree
(x) Climbed A Tree
(x) Had/Been In A Tree House
(x) Been scared To Watch Scary Movies Alone
So far: 37

Level 25
( ) Believed In Ghosts
(x) Have had More Then 30 Pairs Of Shoes
( ) Gone Streaking
( ) Visited Jail
So far: 38

Level 26
( ) Played Chicken
( ) Been Pushed into a pool with all your clothes on
(x) Been Told You're Hot By A Complete Stranger
( ) Broken A Bone
(x) Been Easily Amused
So far: 40

Level 27
(x) Caught A Fish Then Ate It Later
( ) Made A Porn Video
(x) Caught A Butterfly
( ) Laughed So Hard You Cried
( ) Cried So Hard You Laughed
So far: 42

Level 28
(x) Mooned/Flashed Someone
(x) Had Someone Moon/Flash You
(x) Cheated On A Test
(x) Forgotten Someone's Name
( ) French Braided Someones Hair
(x) Gone Skinny Dipping
( ) Been Kicked Out Of Your House
( ) Tried to hurt yourself
So far: 47

Level 29
(x) Rode A Roller Coaster
( ) Went Scuba-Diving/Snorkeling
(x) Had A Cavity
(x) Black-Mailed Someone
( ) Been Black Mailed
So far: 50

Level 31
(x) Been Used
( ) Fell Going Up The Stairs
( ) Licked A Cat
(x) Bitten Someone
(x) Licked Someone
So far: 53

Level 32
( ) Been shot at/or at gunpoint
( ) Had sex in the rain
( ) Flattened someones tires
( ) Rode your car/truck until the gas light came on
( ) Got five dollars or less worth of gas

Total: 53 / 132

Trött Therese.

Tur att jag tog med mig min lagbok hem till ön så att jag kan leta upp en paragraf som säger att en filfakare inte får kastas in i arbetslivet utan istället sakta måste vänjas in i det.

Igår började jag klockan halv åtta och slutade klockan tjugotvå*, och så upp i morse för att börja klockan sju igen. Det är tufft när man nio gånger av tio bara är van vid att vara schemabunden mellan tio och tolv.

Så nu behöver jag en paragraf som ger mig rätt till ett gigantiskt skadestånd. Fast jag är måttligt hoppfull. Tyvärr så bor man ju inte i USA där man får skadestånd av husbilsförsäljaren efter att man gått iväg från ratten under färden för att koka kaffe, detta eftersom det inte stod i instruktionen till husbilen att man inte får göra så. Här i Sverige fungerar det inte riktigt så. Turligt nog ska man kanske lägga till. Jobbigt att bo i ett land där man får skadestånd för att man är en komplett idiot.


*Alla arbetsrättskunniga kan vara lugna, alla timmarna var inte faktiska arbetstimmar. Tre av dem var ett annat projekt på Fårö som jag hjälpte min pappa med, bara för att jag, tydligen, finner det så underhållande att servera pensionärer ungstrulls. Fast nu ska jag inte vara sådan. Det var ganska skoj, och tre omkullfallna pensionärer av femtiosju stycken känns som ett helt lyckat resultat.

Pappa tjuvlyssnar.

Hört på ett Donken i Linköping.
Anställd: Hej, vad får det lov att vara?
Gubbe: Jag vill ha en Big Mac.
Tant: Ja, jag vill ha en likadan, fast inte så hög.

God Morgon!

Det är något friskt med att vara uppe i ottan och tvätta, det eller något sinnessjukt - exakt var gränsen går beror nog lite på vem man frågar. Just idag är jag personligen av delad uppfattning, är lite av varje.

Saken var den att igår när jag cyklade hem slogs jag av att igår var min sista kväll ensam i min lägenhet på lite drygt två månader. Det kändes som om att det var något jag borde ta vara på så jag bytte tvättid till nu.

Vad jag gjorde för att hedra min sista kväll? Såg på ett och ett halvt Gilmore Girlsavsnitt ungefär och kröp i säng strax efter tio. Ja, jag vet: Jag är fantastisk på att släppa loss.

Min sömn blev dock avbruten vid tolvsnåret när jag for upp i sittande ställning för att det lät som om att jag hade ett helt killfotbollslag i lägenheten, något jag visste att jag inte hade eftersom att de var här igår. I alla fall så visade det sig att de var utanför lägenheten, inte i den. De hade visst lite problem med att hitta nycklarna när de skulle gå, något som mycket väl kan bero på den alkoholhalt deras brölande skvallrade om.

Stånk och stön!

Har precis avslutat en halvtimmes lång fight med min skrivare. Jag ville skriva ut kursens examensarbete, det ville inte den. Jag vann.

Kräsen ung dam.

SMS-konversation:
Han: Sådär. Nu ska jag bara duscha. Men det regnar ute, men en kopp med något varmt hemma hos dig?
Jag: Det låter bra. Fast jag har inget varmt, men jag har massor av koppar!
Han: Haha. Tar med mig två påsar te då.
Jag: Nej! Du behöver inte ta med något till mig tack, blä!

Att sedan människan egentligen vet om att jag inte är tedrickare, men valde att glömma bort det - det är en helt annan historia som han självklart kommer att få lida för.

Perfekt.

Idag skulle vi ha en övning på seminariumet. En övning som gick ut på att man skulle pussa varandras axlar och idka extrem kroppskontakt med varandra. Passade mig som handen i köttkvarnen det!

Två Pettson?

När jag var liten så mätte jag tid i Pettson-avsnitt. Gubben Pettson och Findus alltså. Vad jag har fått berättat för mig så började jag exempelvis tjata om hur lång tid det var kvar tills dess att vi var framme redan innan vi hunnit ur samhället där vi bodde när vi skulle upp till Älvdalen.

Men så fort jag fick bekräftat att det var tre Pettson så blev jag lugn, för Pettson var ju inte jättelångt. Självklart så tog det inte bara tre Pettson att åka till Älvdalen från Linköping, men hur svårt är det att lura en unge egentligen? Nej, precis. Svårt är det inte.

Britney!

Jag blir så arg över den där reklamen om extrakonserten som fröken Spears ger. Räcker det inte med att jag led på min födelsedag när orginalbiljetterna släpptes?

Hoppas att hon tar en tur till Gotland, och förbi mitt jobb.