"Hej! Det.....Therese.....ringer."

Såg precis en reklam för en telefon med kristallklart ljud - och så besviken jag blev! Jag är ju ute efter en telefon med brusigt ljud. Vill att det ska vara lite nuåkerjaggenomentunnel-känsla när jag pratar i telefonen!


Blev för övrigt lite uttråkad förut och bestämde mig för att
göra något jag inte gjort på länge.

Det finns saker som är sexiga, och saker som inte är det...

En sak som inte är det är den allt för ofta använda fingerimunnen-grejen som många av killarna gillar att leka. Varför i hela fridens namn skulle jag vilja ha ditt finger i min mun. Som jag ser det så har du inget i min mun att göra med dina fingrar om du inte är tandläkare och jag sitter i din stol för att undersökas. That's it och inget mer. Om du vill få ut någon fantasi om sugning, eller vad det nu kan vara, så  kan du lika gärna stoppa in fingret i en elektronisk pennvässare, så upphetsande finner jag det.


Inte riktigt kommit igång med det än. Men snart så. Eller om ett tag i alla fall..

Jag vaknade, av någon anledning, klockan halv åtta i morse. Värre är att jag inte kunde somna om. Så nu sitter jag här och systematiskt undviker mappen innehållandes ungefär trettiofem sidor med material som jag skulle ha läst.

Om det inte vore för Shengen borde pass krävas.Idag så har jag, efter mycket om och men, varit på Fårö och grillat korv. Behöver ju knappast påpeka att det var livet på en pinne att ligga på en rauk i solen medan man väntade på att P skulle servera en grillad korv. Eller okej, jag hade klarat mig utan korven, men ändå.

---
 
På vägen hem åkte vi, på min request, förbi Blå Lagunen. Ord kan inte beskriva hur vackert det är, vattnet är som taget ur en resebyrås bild över en Medelhavet. Var nästan så att man ville hoppa i - som tur var så var det lite is på vattnet som gjorde att man insåg att det inte var någon bra idé. Dessutom hade det ju minst sagt känts lite konstigt att klä om sig från skidställ till bikini.

De verkar för övrigt som om de har byggt upp en kiosk där. En kiosk?! Vid Blå Lagunen? Säkert någon stockholmares påhitt. Idiot. Nu kommer nu säkert att krylla emd skrikande barn och wannabees där. Väldigt otrevligt. Men visst, varför behålla ett paradis när man kan tjäna pengar på Piggelin-, och Daimstrutförsäljning?

Hur många gånger kan man nämna en dator i ett och samma inlägg?

Ända sedan jag kom hem* har jag metodiskt undvikit att sitta vid datorn** på grund av att denna dator är så fruktansvärt seg. Min flytande honung där hemma*** som gärna tar uppåt en kvart på sig innan den rinner ur flaskan har inget i jämförelse. Man blir helt enkelt helt galen av att sitta på internet här. Det går så långsamt. Datornerna i HumSam är ju rena framtidshoppet. Nej, jag saknar min otympliga klump till dator.


*Gotlands-hem, inte Linköpings-hem.
**Med undantag av GTA VC-spelandet såklart, det räknas inte.
***Linköpings-hemma.

Empty Room...

image158
Igår lämnade jag över DH till hans påskvakt, är väldigt tomt här hemma nu.

Tio till sjutton?! Jag går filfak för guds skull!

Jag kollade precis igenom schemat för kursen som startar imorgon. För det första så förstår man ingenting om när man ska vara på seminarium och övningar, står inga grupper, namn eller någonting. Kanske är drop in? Har i så fall väldigt svårt att se mig själv droppa in klockan åtta på morgonen. Dessutom håller vissa på i fyra timmar, helt galet.

För det andra, och det är även det här som är det viktigaste, så går vi mellan tio och sjutton den första april, ärligt talat?! Det måste vara ett aprilskämt. När vi kommer dit vid tio kommer hela föreläsarkåren stå där och skratta åt oss och säga att vi egentligen är lediga. Sex timmar föreläsning på en dag? Det finns inte.

Det är lite för tidigt att krypa ner redan.. Tyvärr...

Min mobil smspep precis bortifrån diskbänken, men jag är alldeles för trött för att gå dit. Plus att om jag går måste jag diska... Å andra sidan: hur svårt kan det egentligen vara att diska med stängda ögonlock?!

That's the way a-ha, a-ha I like it a-ha, a-ha!

Äntligen över för denna gång, omtenta känns avlägset. Nu ska jag göra något fullkomligt intelligensbefriat.


Säng tack.

Ja, nu är det över. Inget mer man kan göra än att släpa sig ur sängen i morgon bitti och sätta sig på den hårda stolen i den stora salen och hoppas att man kan få ihop de poäng som krävs.

09.00 - 21.00


Jag blir så upprörd!

Ärligt talat, hur svårt kan det vara för en föreläsare att använda samma uttryck som används i läroböckerna? Det är ju till och med föreläsarna som väljer ut läroböckerna, de hänvisar till dem men har inte inte vett nog att använda samma uttryck?! Istället för att kunna leta upp det snabbt och smärtfritt i registret så måste man skumma halva boken för att hitta det man letar efter! Idioter!

Jag ser inte direkt fram emot det måste jag erkänna...

Snart beger man sig in i tentaP-landet, är redan vid gränsen och tittar men kliver över ordentligt först på lördag. Då blir det till att andas gamla tentor, kurslitteratur och föreläsningsanteckningar. Det enda som existerar förutom den nyss nämnda andningen är sömn och en till två timmar om dagen då man gör allt som står i sin makt för att inte tänka på tentamenrelaterade ting. Vilket man såklart inte lyckas med. Blir en konstant studeringsdvala man glider in i. Väldigt mysigt.

Jag borde komma fram till den stora vägen om jag går igenom här..

Idag var jag och irrade lite i Ryd. Måste ju erkänna att man, som tur är, inte känner sig helt hemma där. Har inte alltid helkoll på vart man befinner sig, men hittar gör man ju till slut. Oftast. Om man ber om hjälp*. Vad jag ville komma till var i alla fall att Ryd är extremt deprimerande. Vägen dit i den kyliga solen med musik på högsta volym var däremot underbar. Hoppas** att det blir lika vackert imorgon!


*Inte något som behövdes idag, men jag och AL var ju på vift härom månaden.
**Ta i trä.

Jag är trött och borde sova.

Problemet är bara det att jag inte har lust.


Ibland så flyger faktiskt grisarna.

Igår kväll så låg jag i sängen redan tjugo i elva redo att sova. Helt galet tidigt, åtminstone i min säng. Det tog mig visserligen lite över en timme att somna, men i alla fall. Resultatet av detta blev att jag vaknade, pigg som en lärka, redan klockan åtta i morse. Kände dock att det var lite väl avancerat för mig att gå upp då så jag låg avdomnad till halv tio ungefär.

Eftersom att frukosten är dagens viktigaste mål så började jag så klart med den, efter att ha konstaterat att mitt internet inte fungerade det vill säga. När jag öppnade frysen för att leta fram en macka så ser jag en creme fraiche-burk ståendes på hyllan. Igår när jag lagade mat så hade jag alltså ställt in den överblivna creme fraiche jag inte använde i frysen istället för i kylskåpet. När jag sedan skulle göra iordning lite varm choklad* för halsen så ser jag mig själv, i slowmotion, ta en tesked mjöl istället för en tesked socker, det hade säkert blivit gott om jag inte upptäckt det.
- För att sammanfatta så är nog det här med att krypa i säng tidigt inte riktigt min grej.


*Jag dricker inte the, silverthe, kaffe eller någon annan varm dryck än just choklad. Så det är inte så effektivt mot hälsont, men bättre än ingenting.

Look me in the eyes!

image152

Det här inlägget är väldigt intressant. Eller ja, alltså...

Jag var ute med Pickfords hund som är här över veckan. Eller ja, alltså det var ju inte en date, utan jag var ute och gick med honom. Eller ja, alltså inte ensam, Pickford var med - det är ju hennes hund. Det var galet underbart ute i alla fall. Eller ja, alltså om man bortser från geggan och hur mycket det brände i huden när man kom in i värmen efter kylan där ute. Jag var den som var ytterst ansvarig för den mentala leken för hunden. Eller ja, alltså jag ställde mig vid en sten och höll i en godis.


- Du får kalla mig Arne om du vill. Eller ja, alltså helst inte.

Så här roligt hade jag medan jag väntade på att centrifugeringen skulle bli klar.
No headline.

grey


Ibland så vill man säga saker som inte riktigt passar sig.


Herregud.

Har suttit i tre timmar och hållt på med rättsfall, nu är det "bara" en artikel kvar sedan tänker jag gå på söndagsledighet. Bortsett från att jag ska läsa i en bok lite då och då under kvällen. Dock helt ortroligt att jag klarade av att koncentrera mig här hemma. Brukar inte gå tyvärr. Men även en blind höna antar jag..

Ett inlägg utan substans.

Jag kollade precis igenom "förstasidan" på min blogg och insåg att jag blivit så patetisk att i princip varannat inlägg handlar om DH. Jag menar, snälla. Anledningarna till detta är flera:

O Jag har aldrig, och kommer heller aldrig, skrivit fullständiga "idag har jag"historier. Känner det nämligen inte vara relevant för omvärlden att veta att jag var med A och gjorde si för att sedan möta upp med Q och Y för att göra så.

Men fröken Pickford då, tänker ni säkert nu. Ja, jag är faktiskt inte riktigt säkert hur det gick till när hon nästlade sig in här, men man måste ju alltid ha ett undantag som bekräftar regeln. Kolla bara i lagboken... Nej, men det är ju inte så att jag nämner allt vi företar oss eller rapporterar om varje gång vi träffats, för i så fall hade jag kunnat döpa om det här till frökenPickfordbloggen eftersom att vi ses så gott som dagligen om inte annat för att cykel-cykla. Dessutom är hon inte den enda som jag nämnt och ibland så nämns saker som upplevts. Kan inte komma på någonting just precis här och nu, men är säker på att det hänt! Mr Charming har dock nämnts ett par gånger, det minns jag - det var väl längesedan nu, men i alla fall.

O Okej, nu kommer jag inte på vart jag vill komma, men poängen var i alla fall att DH har blivit en stor del av mitt liv, och då blir det naturligt att jag skriver om det. Rent generellt sätt känner jag väl att texterna här har tappat i kvalitet men man har helt enkelt inte samma tid och prioritering längre. Men man försöker vad man kan. Ska i alla fall försöka sluta tjata om marsvinet, speciellt nu som han har ett
eget ställe att hänga på. Men på tal om det: igår kväll när jag var uttråkad och gjorde den så kändes det verkligen som en bra idé, idag är jag inte lika säker. Patetiskhetsvibbarna dallrar i luften, men har man påbörjat något får man avsluta det!

---

För att skriva något helt annat på tal om ingenting: Så fruktansvärt skönt att ha en "ledig" helg!


Usch.

Mitt nya diskmedel luktar precis som kalkborttagningsmedlet vi använder hemma på Gotland i toalettstolarna. Det känns inte helt bra, eller det luktar inte helt bra rättare skrivet.