Vräkt!

  Jag gjorde något riktigt, riktigt dumt idag. Jag köpte halsband. Nej, inte bara ett utan två. Ett silvrigt och ett med guldhjärta. Guldhjärta! jag har redan ett guldhjärtehalsband! Vad tänkte jag på?! Att det var fint förstås - dete förstår ju jag också. Men snälla, kunde jag inte ha fått lite självbehärskning gällande smycken?! Och två stycken dessutom! Usch. Visst det var inte så dyrt, det ena kostade nittionio kronor, och det andra femtionip och femtio; men i alla fall. Köpte en jättefin tröja också! Fast är inte helt övertygad om att den är "jag", faktum är att den inte ens är provad än. Jag köpte den utan att titta in i provhytten - det är ju därför som Öppet Köp finns. Det värsta av allt är dock att vad jag borde ha köpt var mascara, men jag orkade inte gå upp på öster - hade så ont i huvudet. Istället blev det lite medanjagväntarpåbussenshopping på Adelsgatan. SÅg att Kalk hade slagit igen; är dock inte förvånad. Deras sortiment de senaste åren har varit värdelöst! Hoppas att det blir någon rolig butik där nu i stället!

---

  Igår så satt jag och pluggade in den muntliga redovisningen jag skulle ha idag på eftermiddagen - eller alltså jag skrev upp lite stödgrejer i alla fall. Vet inte hur många vi är i klassen, tjugo stycken kanske? Vi hann med tre stycken redovisningar på en timme och fyrtiofem minuter. Helt otroligt. Jag var dock inte bland de tre, så mitt jobb igår kväll var alldeles i onödan, för det kommer jag ju ha glömt tills nästa måndag. Så måste plugga om det på söndag kväll igen. Fast värre är ju att det bara är två eller tre lektioner kvar och vi har hunnit med tre stycken, kommer ens alla att hinna redovisa? Och det här är det andra arbetet vi gör på hela terminen. Känns inte direkt som en stadig betygsgrund. Majoriteten av lektioner har gått ut på att man kommit dit och sedan gått igen för att ha eget arbete. Med andra ord: åka hem eller göra något i stan. Har inte haft en endaste lektion som faktiskt hållit på så länge som schemat säger. Idag slutade vi en timme innan schemat gjorde det - och det är med hästlängder den längsta lektionen vi haft. Jag klagar inte - är soft att ha det så på måndagseftermiddagar, men jag gillar inte att mitt betyg ska sättas på det här. Vill ha bra betyg ju!

---

  Jag skrev ju om min dusch för en tid sedan? Min mysiga dusch. Nu visar det sig att jag har blivit vräkt. Jag får inte duscha där längre, för de som byggde huset hade satt dåligt tak där så P tror att det finns risk att det börjar mögla om jag fortsätter. Så har blivit omorganiserad till badkaret. Ska tydligen sätta upp en stång där så man kan sätta upp ett duschdraperi. Så det ska jag nog iväg och köpa ett i morgon. Alltid roligt med nya saker - till och med duschdraperier!
I'll miss You!





- Here I Go Again Talking To Myself, Sitting At A Redlight.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback