Det fanns visst mer att säga

idag. Jag har nämligen packat nu. Och det är verkligen en hemsk sak att behöva göra. Är ju, i alla fall för mig, helt omöjligt att bestämma i förväg vad jag ska ha på mig! Det allra värsta är vad man ska ha på resedagen. Nej usch. fast det är värre att packa upp, är ju så grymt segt och tråkigt! Plus att jag är jättedålig på att hålla ordning på saker och ting!
     Fast är ju för ett bra ändåmål antar jag, men iaf!!!

     Under tiden så spelades iaf
Nelly Furtado och det nya soundet från henne är så konstigt och skruvat och alldeles, alldeles underbart... Längre ifrån hennes I'm like a bird kan man knappast komma.

     Samtidigt så sitter jag och suktar efter Panic! at the disco och deras album A fever you can't sweat out, speciellt låten I write sins not tragedies, den är helt fantastisk, bäst! Jag upptäckte dem på aol.com i våras, men kan inte hitta skivan någonstans. Vet ens inte om den getts ut här i vårt avlånga land. Får leta lite till eller helt enkelt leta upp den på internet!
     
     Hjälp så trött jag börjar bli och klockan är bara halv 10! Jag säger då det, man börjar bli gammal och grå! Hittade Panic! at the disco btw, tyvärr så är cdon.com överbelastat så måste vänta tills det går igen. Ska även boka The hills have eyes! Såg trailern och den verkar grym! Och eftersom jag blir uppskrämd av Screamfilmerna så ska nog den lyckas; ryktet säger att folk fick gå ut från biosalongerna och spy för den var så läskig. Nu tror jag ju inte att det ska gå så långt för mig, men hoppas att bli halvt ihjälskrämd.

     Nej nu får det allt räcka för idag!

                                                                                                                                                               /jag 


Allt jag har att säga idag är

Nelly Furtado!!!!(just det; en sak till: semesterdags)

bloggoskulden tas (nästan) Och en dag med loppis

 
    Idag tas den alltså, bloggoskulden. Eller alltså om jag ska va helt ärlig så har jag gjort ett försök förut, men jag kan ens inte minnas var så det gills inte så mycket..

     Idag har jag roat mig med attt vara på loppis, ja alltså jag var en av dem som släpade fram alla saker vid dagens början och som sedan spenderade timmar i kassan. Allt detta för min kära lillebrors klass skull, det och det faktum att min pappa inte gav mig något annat val.
     Det jag kom fram till var att folk är konstiga när det kommer till pengar. Ifall man vet att pengarna man betalar för något går till en skolklassresa, då kan man väl lika gärna betala 5 kr som 3 kr? Var nämligen många som kom och ville betala 3 kr för någon skräpsak och hade en massa femkronor och istället för att bara ge en sån så letade dom enkronor. Konstigt.
     Dessutom så började det såklart också att regna, så gissa vem som satt i störtregnet under ett prickigt paraply?

     Senare på kvällen var det filmtajm med en film inhandlad på just loppisen, dock inte av mig utan min fader. Det dröjde inte många minuter innan man insåg Varför den befann sig på loppisen, faktum är att det bara tog sekunder, om det ens tog två.. den hette Full Impact och var från 1992. Jag trodde helt seriöst att det var en parodi av något. Och vad folk än påstår Allt var INTE bättre förr, och då definitivt inte filmkvaliten. Gav upp efter kanske 5 minuter för då började de även ha någon slags mjukporr med en halvnaken tjej/kvinna/tant; vilket känns lite obekvämt att se på i föräldrars sällskap. (Även om det i det här fallet hade varit pinsamt oavsett sällskap på grund av skådespeleriet.)
     Men ska inte svärta ner loppisens rykte helt, för hade även inhandlats en annan film, The Corruptor, och den var faktiskt Ganska bra. Eller alltså.. Äsch den gick och se helt enkelt. Jag var lite trött när jag gjorde det så halvsov mig nog igenom den så är kanske inte helt rätt person att dömma.

     Nej usch. Nu ska jag gå och se om det inte finns någon läsvärd bok i krokarna; 2 kassar inköpta på nämnda loppis.
                                                                                                                                                              /jag