Namn: Therese. Ålder: 25+.


O-kej...

Bekanten: Var försiktig med det där, det är mitt favoritdecilitermått.

Mycket på agendan.

Tiden går minsann, hade ingen aning om att det gått så lång tid sedan jag skrev här sist. Jag har haft, och har än, fullt upp med att bland annat måla hus, hitta den perfekta skrivaren för mina behov och baka sådant bröd ni ser här ovan. Jag är i alla fall vid liv och så, dock knappt min musarm som inte mår superbra av att måla hus. Ska försöka att inte låta det gå tio dagar till nästa gång.

Weirdo.

Jag tycker inte om kolsyrat vatten. Och jag tycker inte om citron i vatten. Men citron i kolsyrat vatten är en ny passion of mine.

Ny förvaring och en WIP.

Bokaskarna fick flytta in i min nya hylla från IKEA. Pappa var här förra veckan och då passade jag på att äntligen skaffa mig en hylla till skrivbordet, innan fanns ingenstans att ha saker där, men det är nu ordnat.
 
I hyllan kan ni även skymta bilden jag håller på med för närvarande. Tog äntligen tag i mig själv och försöker mig nu på analogt tecknande. Det var väldigt många år sedan så det går minst sagt trögt. Saknar datorn hela tiden. Ctrl+Z funkar ju tyvärr inte med papper och penna. Jaja, vi får väl se vad det blir av det. Är åtminstone planen att lite tecknar- och målargrejer ska upp i hyllan för att bli mer lättåtkomliga så jag kan försöka ta tag i och öva mig på det analoga. Innan var det en kamp bara att få grejerna ur garderoben så lusten hann dö ut. Plus vetskapen om att det ändå aldrig blir som jag vill när jag kommer utanför datorernas förlåtande värld. Men, man kan ju inte låta rädsla att misslyckas styra en för alltid så det är bara att öva, öva och sedan öva lite till.
 

Så jag.

Jag älskar verkligen H&M Home. Det finns alltid så otroligt fina saker där. Igår snubblade jag över de här bokaskarna. Helt perfekta för mitt liv. Lite svårt att få ner finheten på bild, men ni får helt enkelt ta mitt ord på att de är fantastiska. Eller leta upp dem på hemsidan.
 
Böckerna låg i varann likt ryska dockor, så först såg jag bara den största och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet. Visste direkt att jag var tvungen att ha den. De två mindre askarna var en trevlig, trevlig bonus.

Snacksar med mjölk och blåbär.

Idag roar jag mig med lite av varje. Jag har netflixat, spotifyat, målat, poddlyssnat, pluggat, chillat och ja. Jag är väldigt spridd idag som ni ser. Antar resten av dagen blir liknande.
 
Något jag inte lär komma undan idag är att se på The Killing eftersom nya säsongen hade premiär igår på Netflix. Bekanten har tjatat om det sedan förra säsongen. Alltså, verkligen sedan förra säsongen höll på. Redan då längtade han till nästa. Personligen har jag svårt för Joel Kinnaman och dåliga serier så jag är inte lika uppspelt.
 
Firade för övrigt två år i Stockholm häromdagen. Helt sjukt. Dels för att jag trodde att jag aldrig skulle kunna trivas här, vilket jag gör. Och dels för att det känns som om jag bott här mycket längre än två år.
 

Kände att jag ville "unna" mig idag. Det här blev det.

ICA:s revbensspjäll i all ära, men de är ju inte ens i närheten av dessa från Texas Longhorn. Hur gott som helst.
(Är även väldigt kär i mina nya tallrikar från IKEA.)