Den Sista Dagen.

  Sista dagen innan skolan börjar och jag mår apdåligt. Hoppas att det håller i sig så att jag slipper gå imorgon. Känns lite överdrivet att skolka första dagen efter lovet - men är ju helt okej om man är sjuk på riktigt, det kan man ju faktiskt inte hjälpa.
  Orkar faktiskt inte skola. Inte ens lite. Så hoppas man fortsätter vara sjukling. Det och att jag inte är på väg ner igen, orkar inte det nu. Inte så snart igen.

---

Hörde att det skulle bli oväder på tisdag. Tur att man inte ska in till skolan då i alla fall. fast man såg ju hur det gick med det fruktade blåsovädret i helgen. Eller snarare hur det inte gick. Var inget speciellt häromkring i alla fall. Visst det blåste väl, men inte så som media hade drivit på det. Jaja. Ska väl gå och göra ingenting, det eller lassagne.2 in 1.

  Igår så slutförde jag uppgiften som den perfekta systern/dottern. Jag bakade nämligen chokladmuffins. P villa ha blåbär och F ville ha choklad. Så igår så var alltså båda slutförda. Mycket gott resultat i båda fallen, dock blev chokladen min personliga favorit av de två.

-

  Dessutom så gjorde jag den upptäckten att bilkörning och tuggummibubbleblåsande inte går hand i hand. Fick tag på ett kladdigt bubbelgum i en sådan där maskin som man lägger i en krona i och vrider på en plopp. Var nämligen i S med P och handlade. På vägen hem så åtnjöt jag alltså tuggummit, och i vanliga fall så får man ju inte ut en sådan där enormt stor bubbla ens om man lägger ner hela sin själ i det - men igår gick det hur bra som helst. Tyvärr så resulterade det ju i tuggummi över havla ansiktet och det var lite halvklurigt att ordna med samtidigt som man skulle hålla bilen på vägen i ösregnet. Det gick - med det var knöligt.

-

  Det största som hände igår var dock att jag städade mitt rum. Tog kanske två timmar, men fint blev det. Tyvärr måste jag erkänna att dethar börjat bli lite stökigt redan. Förlåt!

---

  Idag har jag verkligen gjort Ingenting - alls. Nada, zip and nothing. Alla andra dagar har det i alla fall funnits något som brutit rutinen, men inte idag. Det har varit väldigt skönt.
 
-

  Men mest är jag ledsen för att det var sista lovdagen idag. Nu är det inget mer. Bara en futtig helg, sedan är det back to school. Orkar inte. Är jämt så jobbigt att komma tillbaka efter ett lov. Jag ser det nämligen som en hederssak att undvika alla människor som har med skolan att göra på loven. Är till och med så att jag går en omväg ifall jag får se någon av dem på stan, bara för att slippa hälsa. Är inte något personligt menat, är bara så att de människorna träffar man ju nonstop dag ut och dag in fyra till fem dagar i veckan. Det är skönt med ett brejk och komma ifrån dem. Att slippa allt vardagsskvaller om vem som har sagt vad till vem, och gjorde det med den och vem som försov sig, och vem det var som gick upp för en kvart sedan men ändå kom innan läraren! Är skönt med miljöombyte helt enkelt.
  Tyvärr är det ju dock så att man då missar en hel del av just vem som sa vad till vem och vem som gjorde det med den och så vidare. Så blir alltid lite prövande precis i början av dagen innan man kommer i fatt vad som skett på lovet. Så att man inte klampar i något klaver eller framstår som en komplett idiot bara för att man inte visste om dem två! Till exempel. Som tur är så är en av bekantskaperna en äkta skvallermaja (haha) så det brukar ordna sig snabbt. Och som alla som bor här vet - Gotland är jävligt mycket mindre än vad den ser ut att vara - alla vet allt, förr eller senare och oftast förr. Men i alla fall. Är ändå en omställning. Så länge jag inte är en del av skvallret så är jag dock nöjd.
Stackars släkting.http://www.jesper.nu/visaFilm/740/

Fast det är Väldigt roligt!!!
Åter igen: Kärlek till jesper.nuDet blev

ingen städning idag. Dock blev det bakning, vilket resulterade i blåbärsmuffins. helt otroligt goda blåbärsmuffins till och med. Trodde inte att jag skulle gilla blåbärsdelen, men det var nice. Förlåt mig, det var amerikanska blåbärsmuffins - inte vilken sorts blåbärsmuffins som helst inte.

---

Det var väl ungefär det som hände idag. Det går verkligen fort nu, innan man vet ordet av det så är man tillbaka i skolan igen. Så har man X antal iskalla veckor av skolarbetande att se fram emot.


Jag skulle

vilja ta tillbaka det där om att det skulle bli ett långt och seg lov. Det går ju hur fort som helst! Snart bara tre dagar kvar ju; Panik!

---

Aaj!!!! Och för att citera min goda vän Forrest: "And that's all I have to say about that."

---

Var på stan idag, väldigt öde med tanke på regnet. Fick mig i alla fall ett par vantar och ett olinjerat anteckningsblock. Just det: och raggsockor. Pervot i kassan stötte på mig, varför gör man sådant när man dels är old och jag inte är det; och dels när P var med?! Disgusting. Men, med tanke på hur jag såg ut - tack för komplimangen äckel!
Sedan så märkte jag att det är lite halvklurigt att köra när det störtregnar. Fick vattenplaning 4-5 gånger. Efter det måste jag erkänna att jag fegkörde, men till mit försvar så var det sjöar på asfalten och man såg knappt någonting på grund av regnet! Så döm mig inte! Förlåt lastbilen som låg bakom!
Imorgon blir det bakning: amerikanska blåbärsmuffins samt chockladmuffins. Det eller städning... Kanske både och? Nej, förmodligen inte.

---

Jaha

så var första lovdagen nästan slut då. Är väldigt trött för jag vaknade klockan 7 imorse och kunde inte somna om.
Imorgon så bär det ut på stadens gator och torg.49 minutes to go...

En saga.

   Det var en gång en flicka, vi kan kalla henne för Frida. Hon var känd för att vara en väldigt känslokall och avståndstagande flicka, som inte litade på någon oavsett vad det gällde. Hon levde dock som andra och var alltid trevlig och människorna omkring henne tyckte att hon var snäll.

   En dag så träffade Frida en pojke, vi kan kalla honom för Teodor. Teodor och Frida kände inte varandra och hade aldrig heller träffats, men en dag så sprang de på varandra och Teodor började prata med Frida. De pratade många, många gånger och lärde efterhand känna varandra. Frida gillade Teodor väldigt mycket. Han var snäll, smart, rolig och han såg väldigt, väldigt bra ut – och det är ju alltid ett plus. När de pratade med varandra så kändes det så naturligt och otvunget att Frida blev förvånad, hon brukade nämligen inte vara så öppen mot folk.

   Teodor hade en flickvän, men det gjorde inte Frida något eftersom att hon ändå inte trodde på sådant som förhållande och var starkt emot det, och väldigt ointresserad av att ha ett sådant. Hon ansåg att man bara blev tillsammans med någon för att sedan, förr eller senare, göra slut – att det inte fanns någon poäng med det hela. Däremot så hade hon dåligt samvete eftersom att hon av naturen var en väldigt svartsjuk person; och trodde väldigt mycket på att om man nu var i ett förhållande så finns det vissa regler. Så hon tänkte som så att ifall hon hade haft en pojkvän, så hade hon blivit sur för att han träffade en tjej, speciellt en tjej som han hade träffat efter att de hade blivit tillsammans. Så hon kände jämt att hon gick emot sitt eget samvete när hon träffade Teodor. Dock var det så att hon trivdes så bra med Teodor, och eftersom att han ändå ville träffa henne så gick hon med på att träffa honom. Dessutom så ville hon inte låta bli att göra det, för Teodor sa och gjorde alltid rätt saker och han var ju så snäll.

   De träffades lite då och då och hade det väldigt trevligt tillsammans – som vänner. Efter ett tag så märkte dock Frida att hon nog kände lite annat för Teodor. Eftersom att läget var som det var så sa hon till Teodor att de inte kunde träffas mer. Teodor krävde att få reda på varför, och efter många, pinsamma minuter så berättade Frida varför. De slutade dock inte att träffas för Teodor ville verkligen inte det, och inte heller Frida. Så de fortsatte att umgås som vänner, och hela tiden kände Frida mer och mer för Teodor.

   Under den här tiden så förändrades mycket av Fridas åsikter angående förhållande och så vidare, hon insåg att hon kanske inte var så mycket emot det i alla fall. Faktum var att hon märkte att hon inte alls var emot det, att hon istället ville ha allt det och mycket, mycket mer. Frida ville ha det så med Teodor, vilket såklart inte gick eftersom att han hade en flickvän som han älskade över allt annat. Självklart så var Frida ganska så ledsen över det, eftersom att hon kände så mycket för honom. Det gjorde att hon började uppträda ganska så barnsligt och framför allt dumt mot Teodor. Det var ju inte hans fel, men när Frida försökte glömma bort honom och det inte gick så bra, så lät hon det gå ut över honom. Teodor fortsatte ändå att vara snäll mot Frida, trots att hon alltid bråkade om saker som egentligen inte fanns där – fast ibland gjorde Teodor faktiskt saker som gjorde Frida arg på riktigt. Teodor och Frida tappade sedan kontakten och mycket av det var Fridas uppförandes fel. Hon kunde inte hjälpa hur hon var, för ni ska veta att hon försökte. Framför allt så var Frida egentligen arg på sig själv, just på sitt uppförande. Det gjorde det hela bara värre.

   Frida kom till slut över Teodor, även om hon aldrig skulle kunna glömma bort honom. Frida kommer alltid ha Teodor att tacka för att han fick henne att se annorlunda på saker och ting; och förhoppningsvis så kommer de att kunna bli vänner en vacker dag igen.


PANIK!!!

Gjorde precis Celebrity Love Match och gissa vem jag passar bäst ihop med?????
Kevin Spacey!!! Gubben från American Beauty. Backuperna var Sean Penn, Bruce Springsteen och någon annan gubbe - minns inte vem. Seriöst? Äckliga gamla gubbar?! Och jag som tyckte att det var synd om mig Innan jag gjorde det här testet!
Jag kommer aldrig kunna återhämta mig efter det här, kommer behöva År av terapi! Hjälp! Fort, hit med en kille i min ålder!!!
Haha. Dags för Shanghai Noon.Avundsjuk?

- Japp! Det är jag!


---

Kärlek till jesper.nu!


Fortfarande

förkyld, varken mer eller mindre än igår. Alltid något?

---

Bestämde mig för att rensa bort listorna härifrån, såg så jobbigt ut. Så ordnade
en egen sida för dem på mitt konto. Det plus en sida med musiktexter med mer - eller mindre - verklighetsbasering.

På så sätt kan jag fortfarande leva ut listberoendet utan att slippa se eländet i orginalbloggen, plus att jag äntligen kan få någonstans att göra av alla sångtexter/bitar som snurrar runt med sin innebörd i huvudet. Eller något.

---

Försökte äta äppelpaj idag. det gick - i ungefär tre eller fyra tuggor. Det är så hemskt vidrigt. Klarade inte av det. Allt jag fick ut av det var illamående; men jag var ju tvungen när P hade lagat en. Förstår mig inte på folk som gillar paj - måste ha tappat några viktiga smakceller på väg ut från livmodern. Usch och blä. Aldrig mer!

---

Visst är det synd att livet inte är så SvartVitt som man skulle vilja. Är starkt emot gråzoner - som vissa där ute vet - men ibland kommer man helt enkelt inte ifrån dem. Är inte alltid som förnuftet, hjärnan, logiken och allt det andra är helt överrens. Det är då det börjar snurra! Och alla som har liten hum om vem jag är vet att jag Avskyr karuseller. Vill att svart ska vara svart och vitt vara vitt. Vill inte ha något grått. Vill att det ska vara historia nu, vara över.

---

Hoppas att den där som trodde det där som jag skrev om har läst det jag skrev och inte längre tror så! Det var nämligen jobbigt att den trodde att jag, fast jag inte alls gjorde det, gjorde så. Blir så jobbig stämning och man vet inte vad man ska göra åt saken när någon tror något sådant som verkligen inte är så som de tror.
Haha - Cryptic?

---

Drömde något hemskt freaky i natt. Drömde att jag var en i Camdenfamiljen och att jag hade sex med Simon och blev gravid med han. Förstod - som tur var? - ingenting. Kanske var för att jag läse incestboken häromveckan? En bra men hemsk bok för övrigt. Eller "bra" är kanske fel ordval. Kanske... "läsvärd" låter bättre? Ja, så får det bli. Det är en läsvärd bok - men man kan ju inte vara alltför känslig. Är en true story.
Jaja, konstig dröm i alla fall. Hoppas att den inte upprepas - och det av flera anledningar. 

.the end.

Är så synd om mig,

jag är så förkyld. Typiskt, bara för att det blir lov så blir jag sjuklig. Det slår aldrig fel - händer jämt.

---

Hade verkligen sett fram mot det här lovet - det gick över. Nu är det bara jobbigt och långt. Inte för att jag hellre hade velat vara i skolan och pluggat.

---

Varit en så skön dag idag, det har hänt absolut ingenting. Det mest händelsefulla var att jag somnade när jag såg på film. Så skönt med lite lugn och ro då man tänker på hur de senaste dagarna varit. Hänt alldeles för mycket. Eller förresten, jag åt ju musslor idag, det var ju uppseendeväckande. Aldrig gjort det förut. Grönskalsmusslor med limesås. Var faktiskt gott, hade förväntat mig någon slags slemmig röra. Hoppas att resten av lovdagarna blir lika händleselösa. Orkar inte med mer nu. Med ett enda undantag, men det lär ju inte ske så..-Jag förtjänade ett lyckligt slut!


Varje handling...

...har en konsekvens

principer


Don't even know where to start...
Katastrof från start till slut.

---

Jag kände mycket för en - men det gick över. Svor att inte göra om det.
Jag märkte att det kanske var något litet på G med en annan - men det gick över.
Nu känner jag inte, inte igen.

---

Jag förstår verkligen inte hur Du kunde få för dig någonting sånt? Vad kommer det ifrån, vad har jag gjort för att få det att verka så, berätta så att jag kan sluta! För Det Är Inte Så! Verkligen Inte! (- No offense!)

---

- I'm not like You - I don't cheat!

---

 
31 / 31

Ojojoj


!KatastrofDag!


studenten
http://student2007.info.se/

Nej, rosa är inte min favorit

men ifall du har sett mallarna så förstår du Johan. Faktum är att jag inte har någon favoritfärg överhuvudtaget. Är lite för gammal för sånt!

---
White Oleander?

---

Mycket har hänt, och mycket som inte har hänt. Jag har till exempelt inte bestigit någon enorm bergkedja - inte för att jag någonsin haft det som avsikt. Vad jag däremot har gjort är att jag har köpt två par svarta skor. Vill därmed ta tillbaka mitt tidigare uttalande om just svarta skor. De passar ju till svarta byxor!

---


adam: den sötaste fula jag träffat