Det här vill jag ha!

Ett par ~25 sitter tillsammans. Killen skriver på mobilen och tjejen tittar på en bebis i en barnvagn längre fram.
Tjej: Åh, kolla bebisen!
Kille (sneglar dit hon pekar, fortsätter skriva): Ja.
Tjej: Men kolla då.
Kille: Ja?
Tjej: Jag vill ha!
Kille (funderar en sekund och reser sig sedan lugnt): Okej, jag ska fråga henne.
Tjej: Va? Vad gör du?
Kille går fram till mamman som tittar upp.
Kille: Ursäkta, min flickvän skulle vilja ha din bebis. Kan du tänka dig att byta den mot något?
Mamman (ler): Jasså jaha. Nej du, jag tror inte det.
Tjejen rodnar och är knäpptyst.
Kille: Okej, tack i alla fall (går tillbaka till sin flickvän). Hon sa nej.
Tjej (lågt och generat förmodligen av alla blickar och spridda skratt): Du är inte klok!
Kille: Jag vet, älskling.
Killen lägger en arm om hennes axlar och fortsätter skriva.

tjuvlyssnat.se

Nalle Puh?

Idag så har jag funderat lite. Jag vet inte direkt på vad. Men funderat har jag gjort. Och jag kan berätta för er att det tar ganska så hårt på krafterna att fundera. Till och med för en sådan begåvad människa som jag är. Det värsta var att jag nog inte kom någonstans med det här funderandet. Jag tror att jag kanske till och med gjorde allting mycket värre? Känner mig nästan som Nalle Puh; minus den lilla röda tröjan, den gula pälsen, kärleken till honing och de konstiga djurkompisarna. Jag är ju heller inte tecknad. Eller kille. Eller påhittad. Och jag bor ju inte i Sjumilaskogen. Jag har ju heller inte en massa tvserier, böcker, filmer och saker med mitt namn på - konstigt nog. Dessutom så är jag ju smart, jag tror ju till exempel inte att ett äggskal är en bit från himmelen som är på väg att gå sönder. Så jag kanske inte är så mycket som Nalle Puh i alla fall? Fast jag är ju förvirrad. Så just nu, efter alla funderingar så har kanske jag och han förvirrandet gemensamt...
95957-68

Så jag blev utmanad... Del Två.

Så personen som gav mig den här utmaningen blev sur för att jag inte la den på huvudsidan som jag gjort med en annan. Så för att sluta fred så lägger jag det slutgiltiga resultatet även här, och inte bara på ListingMyLife.

---

Vill egentligen inte anta denna; men var från en god vän som, på grund av olika orsaker, inte gav mig något val. Blir därför lite vaga svar.

Du och ditt förhållande till din klass (och skolrelaterade saker).
Denna person trivs du bäst med: Beror på situation, men även humör.
Denna person trivs du sämst med: Det är väl också beroende på situationen och humöret, men nittionio komma nio procent av gångerna är det !
Vem är du gladast över att slippa efter studenten: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vem kommer du sakna mest: Ingen? Låter kanske konstigt men har inget band till någon som är så speciellt att jag kommer gråta av sorg. Kommer kanske sakna stunder, men ingen specifik person.
Vem är din favoritlärare: Ehh... J?
Vilken är den lärare du är gladast över att slippa: Känner att det inte spelar någon större roll. Avskyr ingen mer än någon annan. Och även om jag gjorde det så skulle jag ju aldrig skriva det offentligt?
Vem anser du vara snyggast i din klass: Vadå, förutom jag? Ja, i så fall... räknar faktiskt ingen i min klass som snygg. Inga aha-upplevelser. Sedan så finns det ju de som ser bättre ut än andra utan att vara snygga.
Vem anser du vara fulast i din klass: Är inte det ganska så självklart? Speciellt om man förutom fulast även lägger in äckligast.
Skulle du kunna kyssa någon i din klass: Visst är det fysiskt möjligt; men det har jag väldigt svårt att tänka mig. Inte något som lockar. Nästan lite usch-varning på det till och med.
Skulle du kunna strula med någon i din klass: Med tanke på föregående frågas svar så är det mycket osannolikt.
Skulle du kunna ha sex med någon i din klass: Nej!
Ifall du skulle vara med någon, vem skulle du välja: Haha, troligt.
Vem skulle du absolut inte vara med: Alla som känner till min klass förstår vem som är det självklara valet!
Vem är snyggast på din skola: Förutom jag? Finns faktiskt extremt få, om ens någon snygg på min skola, men bäst utseende har definitivt... Trodde ni verkligen att jag skulle skriva det här? Knappast. Kan i alla fall säga att det inte är någon i min klass [sorry].
Har någon av det motsatta könet på din skola sett dig i underkläder: Yes.
Har du sett någon av det motsatta könet på din skola i underkläder: Yes.
Har du någonsin "varit kär"i en lärare: Inte på gymnasiet.
Vem är mest vuxen i din klass: Jag tror inte att någon av oss är det. Den som absolut kommer att bli det vilken dag som helst är dock P.
Vem är roligast i din klass: Oj, det beror verkligen på. Men att se J skratta är verkligen roligt.
Vem skulle du berätta dina hemligheter för i din klass: Eh ingen? Bor trots allt på skvallerön no1. Dessutom så finns det ingen där som är värdig mina hemligheter.
Hur skulle din klass förklara dig: Tråkig? Eftersom att detta förutom skvallerön även är suparön no1 och jag inte dricker. Tror och hoppas även att snäll skulle nämnas. Men är ju ingen där som träffat the real me.

Okej det finns fler frågor men orkar faktiskt inte mer. Kanske någon gång i framtiden.

Mörbultad.

Så det blev ännu ett utomhuspass idag. Denna gång så inkluerades förutom F även P. Den sistnämnde tog dock hem kalkonpriset då han ramlade omkull genom halkning då F skulle knuffas utför slänten. Klarade sig dock som tur var utan skador, och hans imitation av en klubbad säl kommer att minnas för evigt.

Själv blev man knuffad, påhoppad, dragen, snöbollskastad, slängd, omkullslängd och mycket mer. Dessa saker utfördes självklart tillbaka som tack. Någon kom på den brillianta idén (finns risk för att det var en viss artonårig tjej) att vi skulle gå längs med sjön. P med gummistövlar gick på stöpisen medan jag och F kämpade på inne vid land. När jag skriver kämpar så menar jag kämpar. Det är nämligen en väldigt smal stig med branta kanter. Dessa kanter syns inte längre på grund av snön. Dessutom så var det även drivor. Allt detta gjorde att det blev lite osäkert när man skulle kunna gå ordentligt och när man skulle ramla igenom och stå med snö över knäna. Dessutom så pågick nyss nämnda aktiviteter samtidigt.

Det hela avslutades med ett regelrätt snöbollskrig. Något som jag för övrigt är extremt dålig på. Jag har ingen bra kastarm.

Instängd.

Jag börjar känna mig extremt insträngd. Är nästan så att det gränsar till panik. Jag vill bort från alla de människor jag idag ofrivilligt delar mitt liv med. Jag vill bort och aldrig mer någonsin träffa dem. Bort för att aldrig någonsin återvända. Jag kan inte andas.

Barnlek och Muffinsbak.

Så kommer nyss in från yrvädret. Det snöar och blåser i en härlig blandning. Så självklart så var jag ute och lekte i snödrivorna med min absoluta favoritbror F. Att han sedan är min enda bror är oväsentligt. Jag förstår att folk som tror att de känner mig har svårt att föreställa mig rullande runt i snön som en annan treåring men det händer minst en gång varje snösäsong faktiskt. Believe it or Not som Ripley’s skulle ha sagt. Det var i alla fall roligt, om man bortser från att han är starkare än jag. Fick i alla fall reda på en hel del roliga hemligheter!

 

---

 

Annars så har det inte blivit så mycket gjort idag av det som var planerat – tyvärr. Däremot så hade jag lovat nyss nämnda F att jag skulle baka chokladmuffins till honom. Detta skulle ha skett i helgen, men hann då aldrig, så bestämde mig helt enkelt för att baka dem som överraskning idag. Det gick sådär. Resultatet blev bra men det var vägen dit som var lite krånglig. Jag har nämligen ett sätt som gör att man slipper stå och hålla i vispen när den vispar. Det går ut på att man ställer den i diskstället. Idag så måste den dock ha hamnat snett för när jag var på väg till skålen med mjölet så välte vispen ur diskstället, slog ut skålen och skvätte smet över mig och halva köket. Problemet var att det var ägg samt socker blandningen som åkte ur. En blandning som är aningen kladdig. När väl jag och rummet var avtorkat så gick resten som en dans. Blev bara tvungen att byta kläder.


Vad ska jag välja?

Idag så ska jag enligt min pluggisplanering ha bestämt talämne. I brist på fantasi så gick jag till Illustrerad Vetenskaps-tidningarna för inspiration. Så nu står det mellan:

*Lejonen har kuvat AIDS. - Handlar om hur majoriteten av alla kattdjur bär på HIV/AIDS utan att visa nämnvärda sympton.
*Costa Rica-kloten. - Handlar om mystiska klot som finns på Costa Rica som ingen egentligen vet någonting om.
*Storstäderna Exploderar. - Handlar om hur våra städer expanderar och vad det leder till.
*Påskön. - Handlar om ön som bebos av över åttahundra stenansikten, gjorda av öns befolkning fast ingen vet varför.
*Den Förbjudna Staden. - Handlar om hur den förbjudna staden har gått från förbjuden till turistattraktion på mindre än etthundra år.
*Här får alla fingret. - Handlar om apors traditionella tilitsvisningar, med hjälp av sina kloförsedda fingrar.

Jag vet - inte världens roligaste kanske, men jag finner det faktiskt som intressanta saker. Favoriterna är Storstäderna Exploderar, Den Förbjudna Staden och Här får alla fingret. Äsch jag vet inte. Jag får väl sova på saken...

WildKids med Internationell Handel och Hjältar.

Idag så har jag sett på mitt första hela WildKids-program. Förut har jag bara sett glimtar. Det är verkligen överraskande bra. Hejar såklart på björnarna eftersom att det är en från Gotland där. Hoppas bara att han inte är bror till någon jag ogillar, haha. Kan dock inte minnas att jag var så pinsam som barn? Förmodligen så var jag det heller aldrig. Har alltid varit "tråkig".
Ska i alla fall försöka komma ihåg att se nästa vecka också: "Vet inte riktigt hur tävlingen ska gå eftersom att alla är kära i alla." eller något i den stilen (Wille).
Och för att citera min TVkamrat samt lillebror: "Det är ju som värsta dokusåpan."

Har dessutom varit duktig och pluggat idag. Anledningen till att det blev så mycket gjort som det faktiskt blev [samtliga samhällsfrågorna - förutom en] måste jag ge F äran för. Tack för det trevliga sällskapet och tack för leendena. Fast du är inte förlåten för vattenochbark-hypotesen!

---

För den intresserade så blev det aldrig något Heroes i går kväll, minns inte vad jag gjorde i stället. Men såg det i alla fall idag. Grymt. -Och självklart så ser jag det i ordning Younes, annars skulle man ju aldrig förstå!

Heroes episod fem?

Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Ärligt talat så har jag ingen som helst lust att göra något i kväll - överhuvudtaget. Så tror att jag låter bli... Kanske ska se på Heroes episod fem istället? Fyran var grym - har jag för mig... Men att göra ingenting är åtminstone extremt mycket mer lockande än att göra någonting.

---

Har ännu inte insett att det är lov. Det allra värsta med det är att detta är mitt näst sista lov - någonsin. För även om man har lov även sedan på vidareutbildningen så är det ju absolut inte samma sak.

Eller nej, det absolut värsta är att jag har ungefär en miljon skolsaker som måste göras under lovet. Jag har till och med gjort ett schema, och enligt det så ska jag i morgon ha valt tal samt ha svarat på minst femtio procent av samfrågorna. Har väldigt svårt att tro att det kommer att bli av. Det känns helt enkelt inte så sannolikt.

---

Jag vet inte riktigt hur jag fick tid över till det, men jag såg på Djävulen Bär Prada idag. Och jag måste skriva att jag är extremt besviken! Var inte ens något som liknade det jag hade förväntat mig. Var dessutom extremt läskiga Ugly Betty-plagiat varningar i början.
Enda anledningen till att de kallar Gwen Stefani för världens coolaste blondin är att jag har ljusbrunt hår.

Lov? Värk!

Min hjärna har inte riktigt insett att det faktiskt är lov nu. Det har inte kopplat. Och det gör mig ledsen. För det är verkligen så underbart att det är lov, men att jag inte är på bättre humör nu är så sorgligt. Jag vill glänsa i detta lov-ögonblick.

---

Är inne på femte dagen av huvudvärk nu. Börjar bli extremt tröttsamt. Vet inte vad jag ska göra. Sitter dessutom i ögonen, och av någon anledning, i överkäkens tänder. Det är i tänderna som det är värst. Bara att komma emot med tungan leder till akut värk. Fast är grymt illa i ögonen också, nu när jag tänker på det.

Strippning samt Underbar Doft.

Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det var att klä av sig igår kväll. Få nu inga konstiga idéer, utan det var helt enkelt så att jag har en t.tröja (ja, jag har såklart fler, men syftar nu på den jag hade igår) som har en påsydd lapp en liten bit nedanför halslinningen på insidan. Den lappen kan klia något så äckligt mycket. Något som den gjorde igår kväll. Och det gjorde den riktigt myckete. Trodde på allvar att jag skulle bli knasig på grund av det där kliandet. Så att äntligen få dra av sig tröjan var en sådan obeskrivlig frihet. Ska försöka komma ihåg att sprätta bort lappen innan jag använder den t.tröjan igen!

---

Jag tror att jag måste säga farväl till min älskade Diorshow Mascara. Den har helt enkelt inte presterat önskat resultat den senaste tiden. Det är bara så svårt eftersom att den luktar så otroligt gott! På tal om I-landsproblem...

Avundsjuk och Tråkig utan Pixelvetenskap.

Jag är grymt avundsjuk på alla som går runt och pratar om att de ska åka till fjällen. Jag vill också! [Ja, inte med dem såklart.] Visst har jag redan varit i fjällen denna säsong men det fanns ju ingen snö då! Spenderade ju som skrivet här är julen i Sälen. Var perfekt bortsett från avsaknaden av snö - samt de dåliga julklapparna från familjen. För utan snö så blir det inte så mycket skidåkning av kan jag ju berätta för er som inte är så insatta. I Sälenområdet så var det öppet två och en halv backe (plus tre barnbackar som inte låg intill de stora backarna utan långt bort så man inte kunde ta sig emellan på grund av grusvägar); i Kläppen en och en halv; och i Stöten en backe. Det är inte rolig skidåkning!
Så jag är avundsjuk.

---

Imorgon så har jag förmodligen utvecklingsamtal. I samband med detta så fick vi några papper med frågor på som vi skulle funderna över. en av dessa var något i stil med vad vårat målå med våra gymnasiestudier var. Saken är den att jag tänkte att det har jag ju ett självklart svar på jag vill dit och plugga det. Saken var bara den att sekunden efter att denna tanke tänkt färdigt så sköljde tvivlet över mig. Vill jag verkligen åka dit och plugga det? Jag vet att jag vill åka dit, men vill jag plugga det? Så nu så är det en hel drös med obekväma känslor som väller över mig.
"Tänk om jag inte vill läsa det?!" Hur ska jag kunna veta det? Tänk om jag faktiskt inte vill det längre? Att jag vill dit är det ingen som helst tvekan om, men vad ska jag nu göra där? Om jag inte vill plugga det? Dumma frågepapper; allt var ju så självklart och skönt innan...

---

Varför minns inte jag vad min mp4 heter? Tänkte nämligen kolla på hur många pixlar min skärm består av, men kunde för mitt liv inte komma ihåg vad den heter. Försökte googla, men det fungerade inte, men sedan kom jag på att jag säkert skrivit om det här och att jag är nästan säker på att jag länkat härifrån till mp4-sidan någon gång. Så sökte i bloggen och hittade nada. Eller det stod någonstans att den var på väg men ingen länk inte.

Det värsta var att när jag ändå var där i arkivet och rotade så kollade jag igenom några gamla inlägg, och hjälp så tråkig min blogg har blivit! Var mycket roligare förut. Skrev vitsigare. Beror väl på mitt sinneshumör, men var ändå tråkigt att inse hur boring det här har blivit. Dessutom så fick jag dåligt samvete för läste en där det stod att jag snart skulle ha körlektion. Denna var postat i augusti förra året. Kanske dags att bege sig till körskolan och boka nya lektioner? Har ju till och med en lektion kvar som redan är betald för. Har kört nio av tio.

För att återgå till mp4problemet så kom jag efter allt det här letandet på att "just det, den ligger ju här bredvid mig eftersom att jag just lagt in tidningsarbetet". Så tände lampan och började noga inspektera mp4apparaten bara för att inse att det inte står någonting om produktens namn. Det enda som står är MP4 DIGITAL PLAYER. Det hjälper mig ju inte direkt i jakten på pixelproportionerna.


Så nu sitter jag här. Med fjärdedageniradhuvudvärk och utan att veta vilka pixelproportioner min mp4skärm har.

Utfyllnad.

Förvånande nog så blev det aldrig något mer skrivet på uppsatsdelen - vänta nu, skrev jag förvånande?. Däremot så är nu min tidningssida klar. Om man bortser från den lilla detaljen om att jag inte har någon intervju på den ännu.

---

Det har idag fortsatt att snöa och det har även min kittlingshosta. Ni vet när man hostar för att det kittlar i halsen? Det är inte roligt alls. Har även lite ont i huvudet, och när jag skriver huvudet så menar jag huvudet och ögonen. Kort sagt: Tyck Synd Om Mig; Medömkan Tack!

---

Är så sorgligt att det är skola imorgon. Gillar det inte alls.

En sida...?

Med lite god vilja så skulle man kunna säga att jag nu har skrivit en sida av en uppsatsdel. Men det kräver lite fantasi samt kisande och ett visst avstånd för att det faktiskt ska bli en hel sida. Kisandet och avståndet behövs för att man inte ska kunna se att det kanske saknas sju rader eller så. Men rent tekniskt, om man ser till att sidmarginalerna ska gå från 2,5 cm till 4 så har jag faktiskt en sida av två skriven... Dessutom så har jag bara skrivit att jag ska ha skrivit 75% av de två sidorna idag, så har - i princip - bara 25% av dagens måste kvar!

Åt jag semla på semeldagen?

Nej, jag åt en delicatoboll. Semlorna var nämligen slut då P skulle köpa så han tog delicato i stället. Gjorde ju inte mig personlig något eftersom jag inte direkt förstår tjusningen med just semlor.  Eller som min gode vän Ture Sventon skulle ha sagt "Temlor".

Var det egentligen någon som uppskattade den serien/filmen? Jag vet att jag gjorde det inte. Dels för att det var dåligt men mest för att jag tyckte att Ture var så äcklig.

Psykiskt Trött och Platoniskt Kramsjuk.

Exakt så är det för mig nu/idag. Tröttheten har suttit i ett par dagar, men värst var det igår. Vrakvarning. Lyckas dock hålla fasaden uppe ganska så bra offentligt.

---

Så grymt irriterad på läraren. Är seriöst något fel på människan!

---

Hittade ett roligt
spel idag. Klarade mig jättebra (även om H nog gärna vill ta åt sig en del av äran - vilket inte stämmer med verkligheten) ändå till bana tretton. Då gick braigheten över (även för H!). Är ett sådant där klassiskt då man måste skjuta runt på block på rätt sätt och ta sig över vatten och så vidare. Frustrerande när man fastnar bara. Tyvärr så lossnade det precis när lektionen började, men ska ge mig i kast med det när jag får tid över. Tack jesper.nu!

Spelade även lite hederligt MaziYatzy, men var inte så fokuserad med tanke på nyss nämnda spel.

---

På dagens sista lektion när vi hade redovisningar så hände något extremt konstigt. Jag fastnade. Bokstavligt talat. Var nämligen så att jag hade på mig mitt berlockarmband och på något sätt så hade ena skoj lyckats glida ner och fastnat mellan stolsbenet och sittdynan. Fick lite "panik" där ett tag men lyckades som tur var knäppa upp spännet för att därefter försiktigt dra loss skon. Detta innan någon i klassen märkte vad jag höll på med. Har en svag känsla av att det inte hade blivit så trevligt.

---

Efter skolan så skulle jag köpa mig en väggalmanacka samt en plastmapp i en mindre stoprlek är A4. Trodde jag. Visade sig att det fanns två almanackor att välja mellan: en med gotlandsmotiv och en utan motiv. De kostade 120 respektive 110 kronor. Kalla mig gärna snål, men det betalar jag inte för något som jag egentligen äger en utav - fast att den sitter i köket. Ville nämligen ha en egen att organisera läxor och andra saker i. Är så mycket nu. Så jag har suttit och gjort om en gammal anteckningsbok till läxalmanacka nu.
Mapp blev det ingen för att det helt enkelt inte fanns någon. Varken på Coop Forum eller på Bokhandeln. Irriterad!

---

Ska det aldrig sluta snöa? Var snöstorm när jag skulle gå hem idag. Och oplogat. Det var inte roligt alls.

Måndagstradition (och Brustna Författardrömmar).

Verkar ha blivit en vana för min hjärna att hänga fram UR FUNKTION-skylten på måndagar. Kände mig lika avtrubbadidag som jag gjorde förra veckan. Tänlte till och med strunta i sista lektionen men så nämnde S och M att vi kanske skulle göra det här själva sedan - och eftersom att jag inte hade förstått det så kändes det som en bra idé att sitta med på lektionen. Var för övrigt helt i onödan. Jag hängde inte med alls och det var så grymt segt. Eller hängde med och hängde med... Jag lyssnade inte.

Dessutom så var det dags för mitt anslag. Fick noll respons. Måste ha varit grymt mycket sämre än vad jag trodde det var med tanke på den tystnad som blev. Pinsamt? Nej, jag var för borta för att reflektera över det. Däremot så är jag lite sur, för jag personligen gillade verkligen grundidén. Jaja, whatever - har ju inte planerat att bli författare i alla fall.

Trots min seghet så hade jag i alla fall kraft nog att samla ihop mig för en timme efter lektionen för lite gammalt hederligt tjejskvallrande.

---

Har en miljon saker jag borde göra. Men eftersom att jag mår dåligt så väljer jag nog tyvärr att låta bli.

---


- Varken söt eller charmig!

Inget intressant alls = Ointressant.

Precis som jag förutspådde igår så har det idag inte blivit några läxor gjorda. har heller inte städat mitt rum. Imorse när jag vaknade, klockan åtta, så var huset tomt och jag tänkte att nu ska jag städa. Så jag klev motvilligt upp ur sängen - fortfarande med en stark övertygelse om att jag skulle städa - och gick för att tända lyset. I samma sekund som det tändes och jag såg hur det såg ut på mitt rum så tänkte jag att nej jag ska inte städa nu. Och så blev det. Så mitt rum är ostädat, min tvätt ovikt och mina läxor är ogjorda. En hel massa O:n.

Har dock funnits ännu ett O i min dag. Nämligen det som påbörjar ordet omtänksam. Tack!

---

Jag är väldigt trött. Vill gå och sova redan nu, men vill även se The Italian Job. Borde gå och lägga mig tidigt så jag slipper att genomlida ett fiasko liknande det förra veckan. Men jag tror inte att jag orkar...

---

Lagtävlingen var ju ett enda stort skämt. Så outhärdligt pinsam och onödig. Är helt otroligt hur något så patetiskt ska få ta ifrån oss medaljstriden.

I Drömmarnas Land.

Jag är så äckligt trött. Mitt mål för dagens morgon var att stanna i sängen till det alpina - alltså till klockan 09.45. Så blev det såklart inte. Nej, någon gång mellan åtta och halv nio så var jag såklart uppe. Jag blir så trött på mig själv. Kan jag inte få sova länge någon gång?

Jag sov faktiskt grymt bra inatt. Detta på grund av drömmarna. Jag tror jag vaknade till tre eller fyra gånger i natt men eftersom att jag trots det lyckades återkomma till samma dröm gång på gång så störde det mig inte alls. Personerna byttes ut titt som tätt men grundtanken var hela tiden den samma. Tror att varenda kille jag någonsin mött och inte äcklats av passerade under natten. Förstår att detta för den oinvigne kan låta slampigt - men det var faktiskt ingen snuskig dröm. Åtminstone inte vad jag minns, allt jag kommer ihåg är delar som inte alls hör ihop.
*hårfrisörskan T
*min gamla höga säng
*en jätteskön soffa
*en massa barn
*något slags dagsverksamhet för barn
*en massa leksaker
*"gosigheter"
*en grusväg
*neonskyltar
*ett stängt köpcentrum
*fel tid hos frisören, skulle komma tillbaka om en och en halv timme - hon höll på med omöjliga slingor
*en bok där det stod helt underbara saker skrivna om mig
*en disktorkhandduk
*i princip hela min klass (eller var det bara en klass, tror det förresten, minns inga ansikten från klassbilden?)
*bekväm värme
*presenter
*jobbiga föräldrar till tidigare nämnda barn
*föräldralösa barn
*små djur, kanske fåglar?
*en bil.
Tror att det var allt jag minns. Låter kanske inte som en bra dröm, men var en skön atmosfär, känsla. Drömmer den gärna många gånger igen.

Trots detta är jag alltså übertrött.

---

Obeskrivligt besviken på Sveriges bästa slalomlag någonsin. Blev uppriktigt upprörd då Byggmark åkte ur!
Men var väl tur att det i alla fall var ett par åkare av de totala medverande som kom ner.

---

Jag har inte gjort någon läxa idag. Överhuvudtaget. Har därför lite lätt panik. Lär ju nämligen inte göra något sådant i morgon heller...

---
Mer I En Annan Del Av Köping!

Hur fortsätter texten?!

Today is gonna be the day when... When vadå? De där sju orden har sjungits om och om idag i mitt huvud (och även en hel del gånger högt), men jag kan inte komma på resten. Är något med you, det är jag nästan säker på.

Röda Metrar med Avskyvärda Verklighetssanningar samt Berörda Funderingar.

Fick obeskrivligt mycket gjort på lektionen idag. Var i och för sig en extremt enkel uppgift. Men den blev klar och inlämnad i god tid så hann till och med en del litteraturfrågor samt några omgångar skitgubbe.

---

Eftermiddagen betydde ju alltså film. Om man jämför med igår så var filmerna vi såg i dag de bästa jag någonsin sett, annars så var Zozo just så: lite såså - det vill säga inte så där överdrivet bra men innehållandes en hel del roliga repliker samt en helskön farfar. The Road To Guantanamo var/är så grymt sevärd. Den borde alla se. Förstår verkligen inte att det får gå till sådär i världen, speciellt som det säkert var en nedtoning.

*pretty boy.
---

Dessutom så var ju idag dagen med ett stort d. Dagen som skulle bli facit för om jag skulle få komplettera listan på de tre saker som skulle inhandlas.
Ansiktslotion (till mig)
Red Meters (till familjen)
Apelsinkrokant (till familjen)
Det sistnämnda lyckades jag ju då få tag i efter skolan igår medan de övriga två var slut. Var under dagen förbi Coop Forum där jag lyckades hitta ansiktscremen men inte några red meters så långt om godislandet syntes. Bestämde mig för att inmte ge upp så efter filmvisandet så gick jag åter igen tillbaka till Ica Atterdags där godistanten stod och packade upp just godis i samma stund som jag gick genom snurrdörren. Tur, som jag tydligen hade idag, så hade de röda metrarna blivit påfyllda så jag kunde med segervisa steg styra min kos mot busstationen.

Tyvärr så kom jag på att jag hade glömt att köpa mig en väggalmanacka, som jag planerat att göra, när jag kom hem. - Man kan inte få allt på en och samma gång heter det ju.

---

Jag har en fundering. Men eftersom att jag tror att den berörda personen läser här så kan jag inte yttra den skriftligt. Men jag har en fundering...


---

*uppsatsdel
*litteraturfrågor
*stilanalys
*idemma
*bnpjämföringar
*brainstormning layoutidéer
*städning
*tvättning
*klädvikning
*herrslalom [byggmark!]


---


"Och jag hatar tjejer också!"

bara för Dig...I’m on the rebound
I get it when I want to
I’m on the way down
I’m getting fixed without you
You gave me a band aid
I put it on my heartbreak
And all you got is pictures in your hand

Don't you wish you could hold
The angel in the centerfold
The fantasy you couldn’t control
I walked away from you
(I walked away from you)
Don't you wish you could hold
The pretty little paper doll
The one you couldn’t quite control
I walked away from you


Flip to me I’m the centerfold
I’m gonna charm you all night (all night)
Stick to me I’m the centerfold
We’re gonna go on, hold tight

I’m gonna hate you
‘Til I forget you
So here’s a keep sake
I left it in the bathroom
Just a little something
Something to remind you
I’m sure you’ll never get this close again

Don't you wish you could hold
The angel in the centerfold
The fantasy you couldn’t control
I walked away from you (I walked away from you)
Don't you wish you could hold
The pretty little paper doll
The one you couldn’t quite control
I walked away from you (I walked away from you)

Flip to me I’m the centerfold
I’m gonna charm you all night (all night)
Stick to me I’m the centerfold
We’re gonna go on, hold tight (hold tight)
Flip to me I’m the centerfold
I’m gonna charm you all night (all night)
Stick to me I’m the centerfold
We’re gonna go on, hold tight

Now its him when it coulda been you
Tell me why it’s him when it shoulda been you
Its crazy how this makes you wanna change
Here’s an image you won’t forget
All your life I’ll tease, I’ll torment
I’ll be gone as soon as you turn the page


Don't you wish you could hold
The angel in the centerfold
The fantasy you couldn’t control
I walked away from you (yeah)
Don't you wish you could hold
The pretty little paper doll
The one you couldn’t quite control
I walked away from you (oh, walked away from you)

Flip to me I’m the centerfold
I’m gonna charm you all night (all night)
Stick to me I’m the centerfold
We’re gonna go on, hold tight

Bad Movies utan Present!

Varit en väldigt värdelös dag idag. Kunde lika gärna varit hemma, och är nog likadant i morgon. Är ju filmfestival så det är filmer i långa banor. Idag så avverkade vi två föreläsningar (den andra föreläsningens föreläsare var grymt snygg) och två filmer. Minns inte vad den första filmen hette men den var kass. Den andra var klassikern Casablanca; och den var också kass. Var uppåt en fyra extremt långtråkiga timmar i skolans obekväma aula. Har ytterligare´fyra att se fram mot i morgon. Tror dock att de filmerna är bättre.

---

Efter filmtittandet - som gjorde att man missade första bussen - så var jag tvungen att inhandla lite saker på famlijens begäran. Det var en av de sakerna som fanns, så nu måste jag försöka ta mig till staden även i morgon. Grymt irriterande.

På tal om familjen så kom mina föräldrar hem idag. Varit borta i ungefär en vecka så jag och F har varit ensamma. Jag kan verkligen inte förstå att de hade mage att komma hem utan presenter! "Det är ni för gamla för." Det värsta jag hört! Ens barn blir aldrig för gamla för presenter! Hur svårt hade det varit att köpa ett par örhänge och/eller ett halsband?! Jag är mycket upprörd!

---

Tack F för det fina, egenhändigt gjorda, AllaHjärtansDag-kortet! Även om jag av ren princip är emot dagen i fråga så var det väldigt gulligt att du gav det to me!

22.00.

Det sitter jag, och har suttit i snart en halvtimme, och väntar på att klockan ska bli så att jag får gå och sova. Blev nämligen ingen sömn natten till idag.

Jag skulle ju kunna göra klart utmaningen om min relation till klassen och sådant som har med skolan att göra [se föregående inlägg] men jag orkar inte. Nu är det bara en minut kvar. Ska gå och borsta tänderna.

---

Sov Gott!

Utmanad.

Listing My Life.

Ur Funktion!

Min hjärna hade en enorm skylt hängande över sig idag: UR FUNKTION.
Första lektionen gick väl ganska bra, om man bortser från det improviserade talet. Är mycket svårt att improvisera utan hjärna visade det sig. Andra, och sista, lektionen var avskyvärd. Kunde inte få en vettig tanke. Inte ens en endaste liten. Satt tyst hela lektionen förutom en kommentar som alla missuppfattade, något som för övrigt var mitt fel eftersom att jag inte kunde kommunicera, och när läraren frågade mig om något ord jag aldrig någonsin hört förut, så min kommentar på frågan om jag visste vad det betydde var "Nej, jag har ingen aning.", eller något i den stilen.

Jag vet inte vad problemet är men jag hoppas att det har löst sig till i morgon. Uppskattar inte direkt att framstå som en idiot. Finns saker jag gillar mer om man säger så.

---

Nice med tre guld [och ett brons].

Gentlemanna ligister och diviga änglar.

Idag har varken varit eller inte varit. Den har bara passerat.
Hade tänkt att ta första bästa buss hem idag, men fick lite saker att ordna så fick ta en några bussar senare. Dessutom så hann jag under den väntetid som blev springa lite på stan. Vilket reducerade i att jag nu är omkring hundrafemtio kronor fattigare. Det blev ett par gudomliga örhängen. Och det på fler än ett sätt; var nämligen änglar på dem. Var ett par lång med ängla längst ner och högra upp fanns det en kula och en platta där det stod DIVA ingraverat och så vidare.Var i alla fall extremt fina. Fanns även ett par jättefina som var som stora kors. Älskade dem verkligen men jag lade band på mig. Är nämligen tveksam till om de är värda sjuttio kronor då jag redan har ett par örhängen som är kors på, helt annan stil men i alla fall. Dessutom en jättebra casual ögonskugga, en svart kajalpenna och en vässare. Dessutom så slank det med en anteckningsbok med stor spiralrygg och hårda pärmar. Har nämligen tröttnat på att varje seriös indvalsdag dra fram min gamla med insekter på. Så istället köpte jag en spygrön med guldaktigt mönster på... Tyvärr så betyder det här att jag ,åste skriva om anteckningarna som står i den gamla så att jag har med mig dem i den nya. Mindre roligt. [Har även hittat en parfym som jag nog ska inhandla.]

För att återgå till bussen. När jag väl kom till busstationen, ungefär en tio minuter - en kvart innan bussen skulle gå så var det iskallt. Anledningen till min tidiga ankomst var att de alltid släpper på ganska så tidigt på just den bussen. Tyvärr så var det inte så idag. Det var fullt med folk där och alla förfrös nog någon kroppsdel under tiden som vi väntade. Fem minuter efter att bussen ska ha åkt som kommer Herr Busschaufför lugnt spatserandes och börjar släppa på folk - efter att han har ägnat tre minuter åt att få igång maskinen som skriver ut biljetter såklart. Folk var såklart som galna på grund av kylan samt av rädslan över att inte få någon sittplats. Var två halvskumma figurer som stod och drev med alla. Två herrar i tjugotreårsåldern som, ärligt talat, såg väldigt skräckinjagande. Visade sig dock att utseendet var missvisande då de var verkliga gentlemän och såg till att jag fick gå före. Tackar!
Spenderade sedan x antal minuter bredvid en äldre herre som läste om sociala faktorer eller något sådant, minns inte. Oavsett vilket, så hade jag i princip kommit hem tidigare om jag hade åkt bussen som gick efter den jag åkte med.


Helg!

Produktiv!

Det är bara när man googlar sig själv som man faktiskt inser hur mycket man har åstadkommit. Jag menar det är allt från gymnastik till målarinna till finansreporter och ja det bara fortsätter -  och det bara på arton futtiga år...

Städat språkbruk mina damer och herrar.

Den här veckan har verkligen varit apa. I morse efter att haft genomgång så märke J att datumen inte stämde, så vi var tvungen att göra om allting. Så istället för måleri så såg vi på Clockwork Orange. Det var helt okej, trevligt och så vidare - men det var inte det jag var inställd på. Det var inget som jag lika gärna kunde ha gjort hemma. Plus att det var väldigt kallt i rummet. Sedan så inleddes väntan på projektmötet, vilket - surprise surprise - inte blev av.

Nu sitter jag här, uttråkad och trött, önskandes att klockan vore mer än halv sju så att jag skulle få gå och lägga mig. Visst skulle jag kunna krypa ner i sängen nu - förutsatt att jag vore bäbis det vill säga. Plus att jag vill inte missa Criminal Minds och Law and Order: SVU. Det är de enda serierna som jag följer slaviskt på TV. Men jag borde verkligen gå och lägga mig tidigt ikväll.
Det känns nämligen som om det är fredag idag. Något som är väldigt, väldigt dåligt. Detta på grund av att det är torsdag, vilket betyder att min hjärna förväntar sig sovmorgon medan realiteten kräver alarmklocka satt på klockan 05.54. Det är två helt olika saker.

Är dessutom helt omöjligt att inte befinna sig i skolans lokaler prick klockan åtta. Är nämligen en uppgift som ska vara klar imorgon för redovisning. En uppgift som jag inte har gjort. Min lärare kommer att slå ihjäl mig. Jag kommer aldrig förlåta omständigheterna om det här sabbar mitt slutbetyg!

---

Så - på tal om Clockwork Orange. Jag varken gillade eller ogillade den. Jag gillade den och ogillade den. Eller något sådant. Vad som däremot stör mig, och det är i alla filmer där nakenhet förekommer, är att man alltid visar nakna tjejer men aldrig killar. Killarna döljs alltid på ett eller annat sätt, medan man på tjejer försöker få så många närbilder som möjligt. Detta beror såklart på kulturen. På hur vi lever och alltid har.

Nu är ju jag kanske inte helt emot att man döljer killarna, för ärligt talat - så snygga är inte delarna utanför sitt sammanhang. Det är även därför jag är emot manlig stippning, men det var inte vad jag ville ha sagt. Men om man ska visa vagina så måste man ju även kunna visa penis eller hur? [Jag hoppas ni märkte vilket städat språk jag använde mig av, detta utan att behöva använda ordet "framstjärten"] Könsorgan som könsorgan.

"Hon använde Ludwig vans huvud när hon försvarade sig mot jättepenisen." [Åter igen med det städade språket.]

Nej, men det är väl en film värd att se. Den är väldigt mycket i början och extremt lite i slutet. Är bara så trött på allt prat om Stanley Kubrick - han är faktiskt inte gud. Tycker det är fel av läraren att snöa in så totalt på en speciell bara för att det är hans personliga favorit. Han och Tarantino.

---

Så trummorna har gått till anfall. De har nu lämnat garaget och står i torkrummet. Det märks stor skillnad. Pågår ett scenbygge till trummorna ute i garaget. Hoppas det går snabbt. Även om jag såklart tycker det är vackert när glasen klirrar i takt...

---

*Så trött på dina bitcherier. Vet inte vad du har emot mig, och jag bryr mig inte heller - men var i alla fall profesionell.

*Förväntar mig respons! Åtminstone så att jag vet om det kommit fram eller inte?! Svin.

*Saknar dig, var ett tag sedan nu! Mitt fel jag vet, men är så mycket nu!

*Avskyr dig och kan inte se fram tillräckligt mot den dagen då jag aldrig mer behöver träffa dig igen!

En god nyhet:

 Jag kom ihåg mitt bälte imorse! Slipper gå runt med känslan av att tappa byxorna hela dagen. Väldigt trevligt.

Vardelos Dag.

Klockan är tio och jag är inte ett dugg trött. Inte ens jättelite. Är bara uttråkad, rastlös och desperat efter att få göra något. Något roligt. Tyvärr så finns det väldigt få sådana saker här omkring...


---

Är inne på min tredje dag av konstant huvudvärk. Man tycker att man borde ha vant sig vid det här laget, men icke. Är precis lika jobbigt nu som i måndags då den kom. Detta har resulterat i att jag har gjort väldigt lite. Till en början så försökte jag bekämpa den: huvudvärkstabletter, sömn, frisk luft, ja allt man kan tänka sig. Men eftersom att inget av detta fungerade så valde jag att ge upp. Jag kapitulerade och har idag spenderat åttio procent av dagen framför TVn. Därav rastlösheten. Jag har ju inte gjort någonting idag! I alla fall inget produktivt. Det jag gjort är sett på
*störtloppsträningen. Anja hade snabbast tid men har en bad feeling inför söndag.
*delar av Missing.
*Gilmore Girls. 3/7 var väldigt bra!
*Population 436. Den var ganska så segt men sista halvtimman eller något sådant var nice!
*Stockholm Live. Tobias var jätterolig, tyvärr var Magnus inte det - plus att han hade äckliga svettfläckar.
*NCIS.
Som ni ser. Inget vettigt (förutom störtloppsträningen, det räknas inte som TVtittande). Är verkligen inte konstigt att jag klättrar på väggarna nu.

Jag vet att jag borde gå och lägga mig men jag klarar inte det. Alldeles för pigg för något sådant. Kanske ska prova att läsa lite? Nej, för pigg för det också. Ärligt talat så har jag lust att måla, men orkar inte leta upp mina pennor. Okej, pennorna orkar jag men inte den där veta som man "suddar" med. Nu har jag glömt bort vad det heter bara för det... Irriterande.

---

Nagon som vet varfor mina tangenter har fatt psykisk storning?

---

På började även något som vissa (läs alla utom jag) tycker är fel idag, men avslutade det innan det gick för långt.

Guld!

Det har varit en väldigt lång dag idag. En väldigt dålig dag. En sådan dag då man vill att det ska finnas någon där som övertygar en om att det kommer att bli bra. Att det finns guldmynt vid regnbågens slut, att det efter regn alltid kommer solsken. Att det en dag kommer att hända.

Men vi vet ju alla att så är inte fallet. Världen är inte en plats med rosa, fluffiga moln och sommarängsdoftande brisar. Idag så önskar jag dock att det vore så, jag vill att det ska vara så.

---

Gnälligt, jag vet. Finns inget värre än patetiska detärsåsyndomstackarsmig-inlägg i bloggar. Avskyr verkligen folk som på allvar tror att människor bryr sig. Jag skrev det här för att jag inte kunde skriva det jag verkligen ville. Jag skrev det här för att jag inte kunde skriva på grund av att det är personligt. På grund av att det är något jag skäms över, något som jag verkligen inte vill ska finnas. Något jag vill sluta känna. Det kommer aldrig bli rätt för mig, så jag vill att det ska försvinna. Jag vill att jag ska vilja att det ska försvinna. Jag vill sluta bry mig. Jag vill tro på att jag vill sluta bry mig.

_______________________________________________________________________________

Till alla er som inte såg på SuperG:n idag. Stackars satar! Det var helt otroligt, underbart att äntligen få vara sådär nervös och ängslig och arg på sig själv för att man bryr sig så mycket om hur det går. Det var fantastiskt att se hur de inte klarade av att slå tiden, blandat med skuldkänslorna för att man hoppas att personen som åker ska ramla omkull eller missa en port. Det var Guld.

Längesedan jag skrattade så mycket på en lektion.


Jag

har:
ont i huvudet.
två dagars ledighet framför mig.
en röd snodd i håret och ett orange linne på mig.
sett på det sista Sharkavsnittet och kräver fler!
nästan somnat på bussen hem idag.

är:
trött.
uttråkad.
stressad.Har varit en riktigt rolig dag faktiskt. Till och med lunchen gick snabbt, även om jag inte skulle titulera den rolig. Okej, lite i matsalen var det så, men i övrigt ganska segt.
Första lektionen var enormt rolig. Skrattade en hel del. Ironiskt bara att någon annan hade valt samma sak som jag. Jobbigt att han hade kommit ihåg vikningslapparna när mina låg kvarglömda hemma på skrivbordet. Men läraren sa i alla fall inget om det. Darrade såklart men verkar inte finnas något botemedel mot det.

Så det var alltså en hel del roliga tal. Bland favoriterna finns Z och hans Degatal "Det är bubblorna som gör det.". Bäst [läs roligast] var i alla fall det om innebandyfiranärman/jaggjortmålgesterna. Grymt underhållande. Även om jag personligen kanske tyckte att de som innehöll pussar var ganska så poänglösa, och bara fick mig att tänka på "nej inte en kille, inte snyggt".

Eftermiddagen var mycket bra den också. Inte rolig i samma bemärkelse men helt klart underhållande. Gillar gruppen med vissa undantag. Det enda som var dåligt med den var att det började snöa. Något som i och för sig inte berodde på själva lektionen, men som ändå tog mitt fokus från det som diskuterades runt bordet. Kunde bara sitta och med biljan försöka få snön att upphöra eftersom att jag visste att jag skulle gå ner till stan. Sådan tur hade jag såklart inte, faktum är att jag aldrig har sett snöflingor som varit så stora förut. Ifall det hade varit torr snö, mörkt och om hela landskapet varit vitt hade det varit den mest romantiska snön jag någonsin upplevt. Som det var nu så var det bara frustrerande över att allt var blött och kallt.
Fick i alla fall sällskap en del av vägen. Väldigt trevligt, gjorde dessutom att man slapp gå och gnälla för sig själv om det dåliga vädret som en annan gammal tant, haha.

---

Sitter och har Outsiders på i bakgrunden samtidigt som detta skrivs ner. Är bara att åter igen inse att det finns många olika människor på denna planet...

Väggprat och ömma anklar.

För ett ögonblick trodde jag att det var lördagskväll. När sanningen slog till så blev jag väldigt besviken. Det lustiga i det hela är att jag för mindre än en timme sedan stod och tränade på mitt demonstrationstal till imorgon. Något som inte är bra för psyket. Känns inte helt rätt att stå och prata in i väggen om hur man ska vika ett papper.

---

  Jag önskar att jag kunde säga att jag gjort en hel drös med läxor i helgen. Men om jag sa det så skulle ni dels inte höra det eftersom att det är en skriftlig blogg, och dels så skulle det vara en lögn. Visst - ena uppsatsdelen är klar och jag har tränat på talet. Tyvärr så lär jag i alla fall göra bort mig massor när det ska genomföras. Detta på grund av den lilla darrningsdetaljen.

---

I alla fall så begav jag mig ut på spåret idag. Det var ett tag sedan nu. Faktum är att det var så länge sedan att jag hade förträngt den lilla detaljen om hur extremt dåliga min skor är. Det dröjde dock max tio minuter innan det kom tillbaka till mig. Smärtsamt.

Ärligt talat så gick jag minst lika mycket som jag sprang idag. Detta på grund av det faktumet att jag är förkyld. Min ickebefintliga kondition är en annan. Den största anledningen, om man bortser från att skorna gjorde det omöjligt att springa någon längre stund, var dock att jag under dagen hade druckit massor av vatten. Det i kombination med springning är ingen lyckad kombination. Jag lyckades dock stå ut i drygt en timme innan jag vacklade hemåt - med mina föredetta vita, numera lerprickiga byxor - för att duscha innan matlagningen.
Det är väldigt intressant att laga mat när man knappt klarar av att stå upp.

- Är i desperat behov av nya skor.

Är nu mer förkyld än tidigare denna omgång, vilket jag såklart har mig själv att skylla för då jag begav mig ut. Något som inte är bra med tanke på det tidigare nämnda talet. Rösten håller i kanske en halv minut. Hoppas att det blir bättre i morgon...

Puppylove?

  Är rena kalabaliken här hemma. Det hela började igår då F och J kom hem. J skulle sova över för att de skulle gå på disco. Telefonen började gå varm och ringde varannan minut ungefär.

Egocentrerad som jag är så trodde jag förstås att det var Hollywood som äntligen ringde för att göra mig känd efter att ha sett och hört mina prestationer på den vita duken, TVn samt radion. Men icke. Det visade sig att de två unga herrarna kedjeringde med bland andra några unga damer. De skulle komma över för att beundra herrarnas trum samt elgitarr spelande. Något som jag nu har gjort i ett halv dygn och eftersom att de kan en del av en låt så är jag inte helt övertygad om att det är det bästa sättet att imponera på. Fast jag är ju förstås partisk eftersom att jag hört delen av sången om och om och om och om och om och... ja ni förstår vad jag menar. Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte om de kom, men discot genomfördes och de kom båda hem hela och rena och återgick till telefonterrorn. Ända till P gjorde klart att det inte längre var önskvärt.

Det blev så småningom morgon, som gick vidare till förmiddag och då jag höll på att hänga upp dagens andra tvätt så kollar jag ut genom fönstret. Där ser jag två små damer frysa mitt i en rörelse mot vårat hus för att snabbt vända om att springa iväg. Nog för att jag kanske inte hunnit förbi duschen än, och jag har förvisso glasögon på mig och en enorm orange tröja. Men så illa är det väl inte? Nej, det var ju såklart de unga herrarna som damerna var ute efter. Att någon skulle se dem var nog inte riktigt inräknat i ekvationen. Som den informationsspridare jag är så upplyste jag herrarna om att det smög runt unga damer på egendomen. Först så var F tvekande till om jag bara jävlades med dem eller om jag faktiskt talade sanning. De bestämde sig till slut för att inte chansa så de gick ut för att kolla in läget.

Trettio sekunder senare kommer de inrusande och J väser förfärat fram "Så pinigt det var", vartefter han springer runt dörren och nästan rakt in i mig. Hans uttryck sade mig att han tyckte att pinigheterna bara blev värre och värre. De båda unga herrarna sprang upp för att spionera genom gästrumsfönstret och där stod de två lägrena uppenbarligen och stirrade på varandra ett tag. Fast det inte förrän efter jag fått skäll för att jag hade sagt att det var två damer fast att det i själva verket var tre. Nu så är de unga herrarna och spelar den del av den låt de kan, och jag är synnerligen övertygad om att det utanför står tre små damer och lyssnar.

Vill hoppa av!

Som väntat var det helt värdelöst i skolan idag. Gjorde inget. I alla fall inget som hade med lektionen att göra. Lyckades dock få lite vettigt gjort, lite på uppsatsdelen. Det plus att jag vann i MaxiYatzy.
- Två dagar i rad Jp? Pinsamt värre, haha.
---

A kom in för att berätta om examensarbetet vi skulle göra på hans kurs, som för övrigt avslutades innan jul. Men vi skulle inte gnälla, det var ju bara tjugo - tjugofem timmars effektivt arbete! Extremt effektivt när man inte ens har lektionstid till det? Jag är så grymt irriterad på våra lärare. Önskar man kunde hoppa av.

Tror i alla fall att jag har en idé. Frågan är bara om den är genomförbar.
Fick den av en låt som jag hörde första gången tidigare i veckan på Fergies album The Duchess. Ska prova lite imorgon om jag hinner. Har en hel del annat att sysselsätta mig med också...
*Skjorttjugolappsredovisningen.
*Uppsatsdelarna.
*Storyboardet.
*Städa rummet.
*Tvätta kläder.
*Läsa anslagen.
*Söka information om Günter Grass.
*Fundera på varför italienskan (spanskan?) kallades för sömngångare.
*Bestämma låt till drömmen.
*Och så vidare.

---

Som jag befarade så var det förkylning på väg. Mått apa idag igen. Det värsta är dock illamåendet - varför? Det ironiska är ju att jag bara har symptom på morgon och kväll. Irriterande när man ska sova, men bra när man är i skolan.

Wordkaraktän, bowling och morgondagen...

Om jag inte visste bättre så skulle jag tro att jag var påväg att bli sjuk. Men eftersom att jag nu då vet bättre så vet jag att det inte kan vara så. Jag blir nämligen aldrig sjuk. Okej, jag var det i höstas, men innan dess så var det år och dar sedan. Jag tror snarare så att det är den årliga förkylningen som är på väg att komma på besök. Ifall det är så så ser jag inte fram mot det. Det brukar inte bli trevligt.

Har mått apa hela dagen. Det gick bra nästan hela vägen ut men på slutet på Ringduvan sa det stopp och jag kraschade ordentligt. Äcklig huvudvärk och illamåendet jag hade känt hela dagen blev mycket värre. Nu har jag dock fått frisk luft och mår bättre. Har tyvärr ännu lite huvudvärk.

---

Så vad har jag alltså ägnat dagen åt? Dagens lektion började klockan åtta och vi var strängt förbjudna att göra något annat än att skriva. Inget msn, ingen mail, inget aftonbladet - inget internet eller något program som inte hette word. Fick inte ens leta efter ljudeffekter.
Enda uppehållet på förmiddagen var rasten, då ett traditionsenligt MaxiYatzy gick av stapeln. Jag och J blev dock förlorarna eftersom att vi missade MaxiYatzyn. Fick dock väldigt många femmor under spelets gång.

Sedan blev det lunch i form av spagetti och köttfärsås kombinerat med projektmöte. Det vi kom överens om var väl i princip att vi inte är överens om någonting och att P tycker att vi ska köra på det vi har.

Därefter begav sig - nästan - hela gruppen till Kanonen [heter det fortfarande så?] för lite bowling. Vissa med bil, andra med buss och sedan bil.
Efter en timmes kamp så slutade jag på en ärad fjärdeplats. Eftersom att jag struntar fullkomligt i om jag vinner något eller inte så är jag mycket nöjd. Slog Jp med femton poäng och Jk med fyrtiosex poäng. Den sista nämnda uppgiften är jag nästan hundra procent säker på att den stämmer, minns inte riktigt vad han fick.
Dessutom så slog jag Mr Proffs i serie nummer två! Och även om oskruvade "inte räknas" så borde någon som tränar en dag i veckan slå någon som spelar ungefär tre gånger om året.

Den betalda timmen tog slut och vi färdades i bil tillbaka mot centrum. En väldigt hackig eykollapåmigvilkencoolkillejagärsomprecisfåttkörkortimintuffabil-resa. Jag överlevde, det hjälpte dock inte direkt mot illamåendet. Skämt och sido: han var bara en vanlig kille som [omogna] killar är mest när de kommer i närheten av bilar - gillar dig i alla fall Jå, haha.

Hamnade som nämnt är på Ringduvan där jag köpte mig sittplats genom en hallon och blåbärsmuffins. Något som inte var trevligt med tanke på tidigare nämnda illamående. Men det var det enda där inne som inte innehöll choklad - vilket hade varit helt omöjligt. Det tog emot men jag klarade det! Var lite som att bestiga Mount Everest för att hitta en jämbördig liknelse.

Efter många, långa samt sega minuter blev klockan till slut så pass att det gick en buss hem. Och nu någon timme senare sitter jag här!

---

Imorgon så ska jag på lektion klockan åtta. Helt onödigt på grund av flera anledningar, bland andra:
* Det lär inte vara mycket folk där - är treafest ikväll; och även om folk kommer så kommer de inte vara speciellt fräscha. Och jag blir tvungen att höra fjortisskryt om hur jävla fulla de var samt ännu är och en hel del bakfyllegnäll.
* Det finns inget vettigt att göra på lektionen i morgon! "Ni ska prova mickarna bla bla bla". Totalt värdelöst. Synd att jag var sjuk så mycket förra terminen så att jag inte kan skolka!

 - Första bästa buss hem? Självklart!