VRAK.

  Japp, det är precis vad jag är ni och vad jag har varit sedan i måndags kväll. Är nämligen sjuk. Vet inte vad jag är för slags sjuk, men det känns som om en motorcykel har kört över mig för att sedan backa tillbaka, köra över mig igen och sedan upprepat detta om och om och om igen.
  Jag hanterar inte sjukdom så bra - läs: jag blir gnällig. Det förhindrar dock inte att det är väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt, väldigt - ja, ni förstår vad jag menar - synd om mig.

---

  Det finns inte så mycket man kan göra när man är sjuk, speciellt då jag inte kan vara uppe längre än en minut innan jag börjar må riktigt illa och max två minuter totalt; sedan så får jag lida för det länge. Så jag kan alltså bara ligga ner hela dagarna. Och det är på väg att driva mig till vansinne. Visst Tv går väl ett tag, men vet ni vilka kassa program det går på dagarna?! Förutom några bra på barnkanalen förstås, haha. Men nu har jag fått P att ställa i ordning min bärbara här bredvid mig så att jag kan använda den utan att behöva vara vertikalt. Okej, jag sa att det var på grund av skolan men är såklart för msn. jag behöver lite yttre stimulans.

---

  På tal om det så hörde jag av två stycken som jag inte hört av på länge, en var det längre tid sedan men ändå. Sedan nian om jag inte missminner mig helt, den andra någon månad. Det var roligt, speciellt som jag är sjuk då fick ännu fler att gnälla för!, haha. Så tack F och M! Lite ljus i mörkret och så vidare, haha.

---

  Nej nu måste jag nog vila lite, börjar skaka alldeles för mycket. Lär bli en hel del svamlande här så förlåt i förskott!


Kommentarer
Postat av: malin

Nu blir man ju sådär äckligt nyfiken, åter en gång.. Vilka är dessa F och M? Jag hoppas ju verkligen att F är den du hörde av för en månad sen. Och jag tvekar starkt på att M står för Miche? Haha. Berätta sjukjävel ;) Bli frisk nån gång, jag är klar minioritet! Ses i skolan, på måndag? /M

2006-11-16 @ 23:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback