Morgonrock - naken eller inte?

  Idag så hade jag en diskussion om morgonrockar - vilket ledde till helt andra ämnen, men det är en annan historia. Saken var den att jag hävdade att det var äckligt att ha på sig bara morgonrock. Den andra parten påstod det vara konstigt att ha kläder på sig under; vilket är det sätt som jag bär min morgonrock på. Jag vet faktiskt inte riktigt vad vi kom fram till, faktum var att det hela spårade ur långt innan vi var i närheten av en lösning, men någonstans tror jag ändå att vi på något sätt kom överrens om att man kunde ju ha underkläder under om man ville. Det var något som jag föredrog över nakenaspekten, men personligen så kommer jag fortsätta att använda min tillsammans med kläder. Jag ser den nämligen som ett slags inomhusytterplagg. Ett plagg som hindrar dig från att frysa helt enkelt - och i mitt fall: får dig känna dig som en nallebjörn!

---

  Det är mycket möjligt att jag är partisk; men jag anser att ifall man nu rent teoretiskt ska gå utan underkläder, så tycker jag att det är äckligare med en kille utan. Orsaken är enkel. Tjejer har ingenting som "hänger och slänger". Något som, majoriteten, av killarna där ute har. Av någon anledning så ser jag det som "äckligare". Enda gången då det är -den totala motsatsen- är när killen är iförd endast [mörka] mjukisbyxor eller randiga [och ibland även rutiga, haha.] pyjamasbyxor. Ett krav vid detta scenario är dock att killen är snygg plus att det är någon som man vill se utförd endast nyss nämnda plagg.

  På tal om mjukisbyxor. Varför i hela fridens namn tänker killar inte på att saker och ting syns då de är iförda just sådana byxor. Då syftar jag inte på de som har på sig sådana hemma och liknande, utan på dem som har de exempelvis i skolan. Eller varför inte på stan? Det känns nämligen inte alltid helt genomtänkt. För jag menar; vill man verkligen att exempelvis ens lärare ska se sådant? Ja, om man har någon lätt snedvriden böjelse såklart. Men annars, jag undrar om de tänker så långt när de klär på sig på morgonen. Med detta sagt menar jag inte att mjukisbyxor är fel [tvärtom så är det bevisat att jag har en viss tendens att vara svag för plagget i fråga då det är placerat på en {snygg} kille], ni kanske bara borde försöka välja tillfälle.
* Ett annat tillfälle då ni killar borde fundera på att inte ta på en mjukisbyxorna är då det är dans på idrottsschemat. Ett litet råd till er som ännu inte haft det, men som vet att det kommer. Då kommer ni nämligen förmodligen att dansa med tjejer - och i vissa fall även killar - som kanske inte har tävlingsdansat i hela sitt liv så att de kollar ner mot fötterna; och ni vet väl lika väl som jag vad som finns där neråt? Kom då i håg vad jag skrev - det syns!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback