Kvinnlighet minus 10 procent.

Blev tvungen att klippa av mig naglarna idag. Så nu har jag korta killnaglar. Eller de är ju lite längre än så, men i alla fall. En nagel gick nämligen av förstår ni, och när det väl har börjat så vet man att fler kommer följa. Så för att ge dem en chans att friskna till så klippte jag ner dem. Ungefär som när man toppar håret för att det ska bli friskare.

---

  Totalt värdelös skoldag idag. Verkligen onödigt att gå dit. Var på lektion i omkring femtio minuter och det enda som hände var att jag fick en bok och valde ett projektområde.
Var och handlade med P eftersåt och köpte (fick) två filmer. Into the Blue och Mean Girls. Vadå? Jag kan väl inte hjälpa att jag alltid velat se den?! Såg i alla fall på Mean Girls när jag kom hem, jag hade hört att den skulle vara ganska bra, men den var kass.

---

  Den här veckan går verkligen övernaturligt sakta. Jag förstår det inte. Det är bara onsdag. Det betyder att det fortfarande är två dagar kvar till helgen - ja, man har ju faktiskt VG i alla mattekurser. Fick i alla fall klart pusslet igår kväll, så nu har jag bara nitton stycken kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback