Väder, klockor samt långsamma veckor med Emilia.

  Fick en väderstation idag, det var en premie för en IllVet prenumeration. Kan stolt(?) meddela att det är 18.6o C i mitt rum.

---

  Jag förstår verkligen inte varför det tar så lång tid för veckorna att passera. Det borde vara tvärtom eftersom att man hela tiden har fullt upp, men icke. Det segar sig sakta framåt. Det är bara onsdag idag! Jag blir så deprimerad.

---

  Vaknade i morse av att urmakaren var här. Klockan sju. Inte för att jag någonsin skulle tycka att det var underhållande att han var här, men jag uppskattar det definitivt inte en morgon då jag inte ska till skolan. Det sorgliga är att klockan gick i ungefär tre timmar innan den la av igen - så det var helt i onödan.

---

  Censur! En väldigt upprörd sådan.

---

  Natten till idag så gick jag och la mig klockan halv ett - ja, jag vet! - men i alla fall så tittade jag ut genom fönstret bland det sista jag gjorde och såg ingenting. Det var nämligen helt vitt av snö. Eftersom att man inte direkt blivit bortskämd av just snöfall denna vinter så satte jag mig och studerade det hela ett tag. Det vill säga så länge det tog mig att inse hur pinsamt det var att sitta och titta på snö klockan halv ett på natten. Var dock väldigt vackert. Du hade gärna fått gjort mig sällskap!

---

Saknar Dig Lite Mycket.


Exakt varför har jag en Emilia-låt på hjärnan?
"Kiss By Kiss"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback