Utökat min läshög.

Ja, i helgen hade Akademibokhandeln något erbjudande om att få köpa dessa för 199 kronor, och jag kunde så klart inte stå emot. Jättefina omslag och jag har alltid tänkt att man borde läsa de där böckerna.
 
Hitintills har jag bara lyckats ta mig igenom en av böckerna jag redan hade eftersom jag i princip har ingen tid alls till nöjesläsning, men snart är det sommar och oj vad det ska läsas då. Jag har dock fortsatt på läsatvåböckersamtidigt-linjen. Jag vande mig helt enkelt vid att ha lite olika influenser här och där.
 
Det är dock frustrerande att inte kunna sträckläsa, tycker lite av tjusningen försvinner då, men när jag försöker om kvällarna så orkar jag max fem uppslag innan jag blir trött och somnar. Vet inte vad som hänt faktiskt, men senaste månaderna har jag efter fem minuter i horisontellt läge i sängen somnat, alltid oavsett. Vilket i och för sig är skönt eftersom det är hemskt att ligga och vänta på att somna, men just ur läshänseendet är det irriterande, speciellt de dagar när man inte måste upp tidigt dagen efter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback