Så glömde jag att titta på ramar också.

Jag vet, jag vet. Det är väl tomt här nu för tiden, men jag har helt enkelt någon slags skrivkramp. Eller, mest beror det nog i ärlighetens namn på det faktum att jag inte kan mobilblogga eftersom blogg.se är blä.
 
Hur som helst händer det inte jättemycket ändå. Jag har idag varit hos optikern, tvättat handdukar, plockat i ordning, äntligen packat upp från öbesöket i julas,* lagt mitt första Traderabud och vunnit,** haft ont i huvudet, har ont i huvudet samt diskat. Exiting stuff eller hur.
 
Nu funderar jag på om jag ska se på ett, eller två, avsnitt av Two and a half men eller om jag ska fylla i min almanacka. Jag hoppas att era liv är minst lika spännande som mitt. Oavsett val ska jag fortsätta tänka på den bild jag haft i huvudet ett par dagar att måla men inte funnit någon lust till att ta tag i. Hur kan man ha inspiration men inte lust, tycker att det är två saker som borde gå hand i hand.
 
 
---
*Och med packat upp menar jag att jag tog kläderna och knölade ihop dem till en boll som gick in i ena hyllan i garderoben.
**Herregud, det hade jag aldrig trott. Jag. På Tradera. Men, som reklamen säger: plötsligt händer det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback