Dagen idag.

 
Varit förbi ett köpcentrum idag. Skulle köpa strumpbyxor till mig, brunutansol-servetter åt Bekanten och fönsterfilm till oss*. Och ja. Det blev lite mer som det tyvärr ofta har en tendens att bli när jag är i farten. Inte jättemycket men bland annat ett halsband och en skjorta.

Passade även på att svänga förbi livsmedelsaffären. Herregud vad vidrigt det var. Ja, inte i affären. Men att få hem eländet. Blev så sjukt tungt. Jag har bokstavligt talat ont i armarna. Skulle inte förvåna mig om de är någon centimeter längre också.

Dessutom hämtade jag ut ett paket på vägen hem. Kunde inte stå emot
det här, det som är på bilden ovan, jag såg hos Smäm.*** Ska leka med det lite senare. Verkar hur roligt som helst, även om jag önskar att det funnits i en något större storlek, kanske 50? Det finns det säkert där ute någonstans, men man måste ju börja någonstans.

Jaja, nu ska jag ta hand om det molande illamåendet jag haft sedan igår. Och med ta hand om menar jag streama Criminal Minds som hade säsongspremiär in the US igår. Och med risk för att stämpla mig själv som Tv-serietönt**** är det premiär på Grey's Anatomy i morgon så på fredag är det äntligen dags.


*Okej, mest mig. Äntligen kommer inte hela grannskapet se mig när jag duschar.**
**Bekanten hukar sig. Helt sjukt.
***Jag vet. Jag vet. Lättpåverkad. Men när det kommer till roliga grejer tycker jag det är okej.
****Vilket jag i ärlighetens namn är, väljer en TV-serie framför film any day. Och med TV-serie menar jag amerikanska, streamade, sådana.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback