Ja, vad ska man säga...

Rätt håll.

 

Bekanten. Vad ska man säga? Han är kul att umgås med och sådär... men. Det är inte alltid hissen går hela vägen upp. Alla hästar är hemma. Och så vidare. Som idag till exempel. Han köpte två tvålkoppar eftersom han envisas med att använda hårdtvål både till händer och kropp. Bara där ser man allt inte står rätt till. I alla fall hade han ställt in de där tvålkopparna i badrummet, en på handfatet och en på badkarskanten, och när jag sedan kommer in märker jag att han lagt tvålkopparna upp och ner. Han har alltså lagt tvålen i botten. Hur man inte kan förstå vad som är rätt och fel i den situationen övergår mitt förstånd, men sådan är han.

 

Först ville han inte ens gå med på att hag hade rätt, efter ett tag kom han dock ut från badrummet och så att jag nog trots allt hade rätt. Det fick honom att känna sig underlägsen mig, sa han dessutom. Med all rätt om ni frågar mig.

 

Han har ingen smak heller som ni ser. Ful blå i plastmaterial. Blä. Men än så länge har jag inte uppnått "bestämma tvålkopp och andra inredningsdetaljer"-status, så fram tills dess är det helt enkelt bara att stå ut. Han har trots allt bra egenskaper också. Jag kommer förvisso inte på någon så här på rak arm, men någon finns det. 

Men, det börjar nog bli dags att avrunda det här inlägget. Jag kommer nog få höra en hel del gnäll när han läser detta. Förutsatt att han hittar hit alltså. Det där med adressbytet gick lite över hans huvud om vi säger så. Föga förvånande.



Extra: Precis nu när jag skulle trycka på publicera gick han förbi datorn och jag sa att han inte fick titta på skärmen. Hans kommentar på det: Du skriver inget om tvålkopparna hoppas jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback