The only way.

Nu tror ni kanske att jag inte fått något vettigt gjort alls nu när jag varit hemma och sjuk? Så fel ni har. Jag har nämligen kommit på det optimala sättet att äta äpple på. Man börjar med det vanliga:

- Ett grönt äpple, inget annat är ätbart. Sköljer det vartefter man spår sin kärlek i det. Idag är det exempelvis någon på J som är kär i mig, call me! Förberedelserna är därefter klara.

1. Kärna ur äpplet med en sådant där verktyg var det nu heter. Jag brukar få köra två gånger för att få ur kärnhuset.

2. Skiva sedemera äpplet tunt, tunt. Ju tunnare desto godare.

3. Ät.

(4. Om ni har barn kan ni kalla dem för äppelchips, det fungerar säkert.)

Resultatet.


Det enda negativa jag kan komma på med detta sätt är egentligen att det blir så himla mycket att äta, jag är annars en sådan som bara äter ett tunt lager runt äpplet när jag äter på det traditionella sättet. Men om ni som gnagar ända in till kärnhuset i vanliga fall lider självfallet inte av detta - och ni andra: släng eller ge bort överflödet. Jag rekommenderar dock först och främst att ge bort det, att slänga mat är inget jag är ett fan av. Tycker det är vidrigt rent resursmässigt. En kompromiss kan vara att slänga det i naturen så något djur kan äta upp det. I en skog eller dylikt alltså. Och utan att en polis tittar på beroende på hur sträng den där nya skräplagen är.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback