Nu är det bara att vänta på nästa...

Känner mig välförtjänt stolt över min insats under tittningen av Tomorrow, when the war began eftersom att jag när jag efteråt kollade på dess imdb-sida själv hade noterat de sakerna som står under "trivia" och "goofs". Men det blir ju lätt så när man är smart som jag.

I övrigt var filmen okej, som vanligt när filmer görs efter böcker är det inte ens i närheten; men det hade jag inte förväntat mig heller så det störde mig inte så mycket. Vad som verkligen förvånade mig  positivt var castingen, brukar alltid störa mig på vilka skådespelare de väljer till rollerna - men här var det faktiskt väldigt lyckat. Blev inte arg över någon. Eller jo, jag var lite besviken på Robyn i början för att hon inte stämde så bra med bokversionen, men det blev lite bättre ju längre filmen pågick. Samma med Kevin, han var lite för outgoing i förhållande till boken, men det är ingen karaktär som är speciellt viktig för mig så det gjorde inget.

Hoppas verkligen att den går upp på bio här i Lkpg, ser fram emot att se den "på riktigt" och inte bara i halvkass streamingskvalitet.*


*No way att jag skulle kunna hålla mig till april.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback