Fasoner.

Vart är alla psykfall när man behöver dem? De som anmäler Boxermannen för att han är könsdiskriminerande och gör mannen till ett sexobjekt eller de som anmäler Ladie's Night för att de inte får komma in för att de har en snopp? Någon borde ta tag i alla miljoners sms, mail, reklam och gud vet vad om Alla hjärtans dag. Vilken häxjakt. Någon reklam eller vad det var jag såg skrev något i stil med att om man inte var tillsammans med någon så var livet inte värt att leva - ge något fint till den du älskar.

Herregud, ska det inte vara illa nog att man för sitt liv inte kan göra av med vissa livsmedel innan de hinner bli dåliga för att man lever i ett ensamhushåll, ska man nu uppmuntras till självmord bara för att man råkar stå utan livspartner? Folk får gärna vara kära och lyckliga och fira Alla hjärtans dag med varandra, inte mig emot; men jag känner inget behov av att bli stämplad som icke värdig till ett liv bara för jag inte är tillsammans med någon.

Fast så här får man ju inte skriva. Om man gör det som singel är man nämligen bara bitter för att man inte har någon. Gud nåde den singel som inte stöttar Alla hjärtans dag - fast det vet ni väl redan. Om man däremot är i ett förhållande får man väldigt gärna se ner på Alla hjärtans dag och allra helst tycka att man kan ju faktiskt köpa presenter vilken dag som helst på året. Då är det faktiskt bara coolt att inte gilla dagen i fråga.

Kommentarer
Postat av: Martina

HUr kan man ha en reklam som talar om att livet inte är värt att leva!? Fy på dem och grattis till dig som vågar vara arg på Alla <3´s dag offentligt ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback