Ganska bra trots allt och irriterande mor- och farföräldrar.


Jag vet att jag inte är speciellt förtjust i folk som lägger upp sångklipp på YouTube och att jag avskyr barn som sjunger, men den här ungen var faktiskt bra. Hon var nog född på det sättet.

Det är väldigt viktigt att inga mor- eller farföräldrar finns i närheten när jag ser på, exempelvis, Talang och en unge kommer upp på scen och sjunger någon Mariah Carey-liknande låt. Just mor- och farföräldrar tar nämligen extra illa vid sig när man säger något elakt om barn.** Och tro mig. Jag har inget positivt att säga om Talang-ungarna.

När mor- eller farföräldrarna är extra jobbiga i sitt tjat om hur fantastiskt just deras barnbarn är brukar jag ibland tappa tålamodet och säga något som... inte faller mor- eller farföräldrarna i smaken. Som när min faster pratade om vad barnbarnet skulle bli när han blir stor. Då nämnde jag brottsling som förslag. "Tänk om han hamnar i fängelse?" Uppskattades inte.

Fast å andra sidan antar jag att hon, om så blivit fallet, skulle ha rationaliserat bort det. Som en mormor vars favoritbarnbarn fått en sådan svår ätstörning att hon blev tvungen att akut skeppas hem från sin Au pair-tjänst. "Magda hade lite problem med maten bara." Magda är ett fingerat namn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback