Bla, bla, bla.

Ringde hem för att fråga pappa vad för tryckeri som hade använts för att göra vykorten till jobbet.* I alla fall så hade jag inte tänkt mig något längre samtal eftersom vi samtalade igår och jag hade lite saker att ta itu med. Men pappa var på prathumör. Missförstå mig rätt, jag har inget emot att prata med pappa men just idag var det inte helt lägligt.

Vi pratade om isen på uterumstaket, om hans röntgen, om IKEA, om sommaren, om hans och Lillebrors byxinhandling, om helgen, om middagen, om Tyskland, om sportlovet, om jobbet, om tryckerier, om Vistaprint, om Gud och hans moster. Till slut räddades jag av att skidskyttet startade.


*Jag vill göra något med mina bilder. Exempelvis vykort. Eller tygpåsar. Anteckningsblock. Tavlor. Kylskåpsmagneter. Världen finns där ute vet ni. Det är inte så att jag förväntar mig kunna slå igenom och tjäna pengar på eländet. Men jag kan ju alltid pracka på kompisar det i födelsedagspresenter och sådant.

För att drömma helt fritt ett tag så skulle jag vilja göra duschdraperi och påslakan-set. I alla fall tänkte jag försöka få till lite fina bilder och i alla fall provtrycka lite för mitt egna nöjes skull.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback