Man ska inte stressa i onödan.

Idag när jag kom till biblioteket och väntade på att resten av , de försenade, gruppmedlemmarna så kom det två gubbar. De skulle bära några saker någonstans. Det var några små bräder och lite papper. De kom fram till att de skulle behöva gå två gånger. De delade upp de fem bräderna mellan sig och traskade iväg.

Efter ett tag kom de båda tillbaka för pappersarken. Vi pratar om en hög med kanske 30-40 ark i storleken A3. Den ena gubben plockade upp dem, och den andra sa att han kunde ta hälften. Gubbe nummer ett sa, lite tvekande, att han nog kunde ta dem själv. Så traskade de iväg igen.

Sedan när vi hamnade i vårat grupprum med fönster mot biblioteket visade det sig att de här gubbarna, tillsammans med sina gubbkompisar, höll på att sätta upp någon utställning. I fyra timmar höll de tio gubbarna på att dividera och flytta och sucka och gud vet vad.

Jag har en känsla av att det kommer ta några dagar till att få upp den där utställningen. De gick nämligen inte för att de var klara, det var bara lunchdags.

Kommentarer
Postat av: pickford

skönt att höra att humsam lever iaf :)

2010-09-28 @ 09:46:55
Postat av: Gotland

Ledsen att behöva göra dig besviken, men det var faktiskt stadsbiblioteket! Mitt första besök ever!

2010-09-28 @ 10:48:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback