Vilse.

Jag vet inte om det beror på att jag inte mått hundra men de senaste dagarna har jag varit lite bloggförvirrad. Jag har nämligen två bokmärksflikar gällande bloggar. En som heter daily och en som heter others. Sedan har jag även några som jag går till via adressfältet av mig själv när andan faller på.

Men de senaste dagarna har jag inte alltid kopplat när jag bytt från en blogg till en annan. Jag stänger ner ena fliken och befinner mig på en ny blogg utan att uppfatta det så att säga. Vilket gör att jag några gånger suttit helt chockad över vad en del människor skriver. Ett exempel är i förrgår när jag trodde att jag var på
Egoinas men hade hamnat hos Kissies. Och jag stödjer inte blogglandets "hata Kissie"-kampanj, men hon och Egoina skriver inte direkt samma saker så jag undrade hur det gick till när Egoina slog huvudet. Det värsta var att jag till och med tänkte "har hon kopierat något Kissie skrivit, varför?".

Liknande situationer har alltså uppstått flera gånger, och jag menar en gång är okej men flera? Nej, det är inte okej. Fast å andra sidan har det ju några gånger gjort en del bloggar mer intressanta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback