3in1.

Jag vet inte om det var tågturen igår eller om äggen som gick ut häromdagen, och jag åt, hade hunnit bli dåliga men idag mår jag väldigt illa. Eller ja. Det gjorde jag redan igår kväll och även under natten. Inte så skoj.

På tal om tågresan blev jag där väldigt glad över att jag inte var Picks. Delvis för hennes skull, men framför allt för barnen i sätet bredvids skull. De höll på att teckna och vad det nu var och pratade konstant hela resan. Inte på något direkt störande vis, men Picks har något av en kortare barnstubin än mig, och för all del än genomsnittet. Dessutom var det en bebis på ett år som spatserade fram och tillbaka i gången med sin pappa och alltid hade några minuters pitstop vid oss för att "se på de stora barnen" i sätet bredvid.

Slutligen var gårdagens mest oroväckande upptäckt den jag gjorde när jag var på toaletten hos mormor och insåg att i hennes tandborstglas stod det inte bara en, utan två tandborstar... Nu har jag ju ingen egen erfarenhet i ämnet men vad jag sett på film och läst i böcker betyder två glas, två personer. Jag väljer att, bestämt, hävda att tandborde nummer två tillhör min morbror som brukar bo hos mormor när han är där och hälsar på. Det är han nog ganska ofta tror jag, i alla fall ofta nog att ha kvar en tandborste. Ja. Så är det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Svenska ägg är helt ofarliga att äta flera månader efter utgångsdatum så det var nog inte de som spökade.



Vad gäller barnen så är jag också glad för min skull. Varje tågresa utan högljudda barn är som en resa till himmelen. Barn är sötast när de sover!



Mormors tänder ja. Kanske har hon den ena borsten till att rengöra löständerna och den andra till att rengöra de få naturliga hon har kvar?

2010-11-01 @ 17:57:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback