Memory lane.

Igår hade jag som redan skrivet är förrådsrensning. Mycket åkte. När jag väl var klar hade jag en sopsäng full med skräp samt tre pappkassar med kläder, skor och väskor redo att bli lämnade till närmaste inlämningsställe när pappa kommer med bilen om några veckor.


De här är lite av skorna och väskorna som åkte i ge bort-kassarna. Förutom de rutiga skorna har inget använts på tre år. Ja, förutom den vita. Den hade jag när jag och Picks plockade blåbär förra året.



Mina studentskor fick däremot stanna kvar här hos mig, även om de om något förtjänade att bli ivägskickade efter all smärta de åsamkande mig den där dagen.



De här tre sakerna kunde jag inte förmå mig att slänga, även fast jag inte använt dem på evigheter och knappast lär göra det på ett bra tag heller., om ens någonsin Men de är så fantastiska att de förtjänar en plats på min vind... Även om det innebär ett liv i instängdhet.



Den här lådan var anledning till att jag faktiskt började med rensningen igår. I den låg nämligen mina akrylfärger. Firade städningen med en abstrakt dukmålning, inte riktigt min gebit men det är kul att leka med penslar lite då oc då. I kartongen ligger även alla mina skivor och singlar. En gedigen samling med allt från Aaron Carter till Westlife. Ja, så bred var min musiksmak back in the days.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback