Borde låsas in.

Idag hade jag rensning av två garderobshyllor. De två hyllorna där jag packade in saker för snart tre år sedan och gjorde en minimal utrensningsinsats förra året. Och det är allt. Så långt över hälften åkte i soporna och nu kan jag helt plötsligt lägga mina målarblock i skåpet och inte ovanpå det. Fantastiskt.

I alla fall så hittade jag mina gamla dagböcker. Eller ja, engångikvartalet-böcker är väl en mer korrekt benämning. Jag hade varken tid, lust eller ork att läsa igenom dem men jag bläddade lite och... jisses. Jag menar... Nej, jag vet inte ens vad jag ska skriva. Pinsamt var det i alla fall, så nu är de undanpackade igen och så snart som det här publicerats: bortglömda.

En rolig sak jag läste var dock från när jag var sexton. Pappa hade köpt en övningskörningsskylt och papprena med intyget hade kommit så nu skulle bara pappa kolla försäkringen sedan skulle jag få köra... Han litade nog inte riktigt på min förmåga. Men så har jag ju för all del inget körkort idag heller. Bara två års körande och nio körlektioner att minnas tillbaka till när jag är gammal och sitter på bussen på väg till jobbet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback