Pokerface no II.

Idag har det verkligen bara varit idioter på jobbet, eller ja. nästan i alla fall. Var tre killar i sällskap som var inne, och jag var osäker på deras ålder och eftersom vi har olika åldersgränser är just åldern ganska så avgörande. Problemet är att allt som oftast så anger inte personerna i kassan vilken åldersgrupp i kassan, något som inte utgör något problem om människan är i tydlig vuxen- eller barnålder men allt däremellan är en pina att lista ut. Framför allt är det svårt att veta om man ska fråga om ungdom eller vuxen, vilket som är värst så att säga. När de här tre killarna, varav en jag var säker gick under kategorin vuxen eftersom han såg ut att vara 25ish, stod i kassan bestämde jag mig för att köra en "safeing" och fråga generellt vilken ålderskategori de tillhörde.

Han killen jag förstod var vuxen svarade leende att de var nog vuxna allihopa, men det var ju smickrande att jag trodde att de var unga. Och återigen gjorde mitt icke existerande pokerface sig påmint för att efter att ha sett på mig sa han, lite besviket: "Jaha, det var alltså inte mig du syftade på.". Smidigt där Therese, smidigt...

Men de, eller i alla fall han, var trevliga så vi konverserade lite om åldrar och bla bla bla.

I övrigt var det en långsam dag, nästan inget folk alls konstigt nog. Enda ljuspunkten var att det var den snygga leveranskillen idag. Tyvärr så var jag på för dåligt humör för att uppskatta det fullt ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback