Jag blir så arg!

Idag när jag går från utlämningsstället av mitt paket händer två saker. För det första inser jag att paketet inte kan innehålla det A3-papper jag har beställt, förutsatt att de inte vikt det - och det känns ju inte logiskt. Och självklart gjorde det inte det. Istället ligger det A4-papper.

För det andra så möter jag på en gångväg mitt ute i ingenstans en plogbil. En plogbil som svänger in på vägen jag går fast att han kan se mig kommer gåendes 70 meter bort. Han kör mot mig och stannar när han kommer fram. Och väntar på att jag ska kliva åt sidan. Hur dum i huvudet får man bli!?

Jag är inte korkad så jag tänker inte bråka med en gubbe som ser ut som om han har varit drogberoende i 30 år som står med en stor maskin framför mig, så jag får helt enkelt kliva ut i snön bredvid vägen. Med ett snödjup som går upp till halva låren på mig. Då hade jag ännu bortåt två kilometer kvar innan jag var hemma. Och det blåste. Jag har aldrig haft så ont i mina ben någonsin tidigare. Det värkte ända in i benen av den smältna snön och vinden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback