Livat värre.

Idag har jag gjort ingenting. Absolut ingenting vettigt i alla fall. Känner mig därför extremt uttråkad nu och minst sagt i behov av lite frisk luft, men är inte sådär jättemycket man kan göra åt saken när man är insnöad och det dessutom är snöstorm.

Det värsta med sådana här dagar är att man inte får några som helst intryck, vilket leder till inga tankar, tätt följt av noll inspiration för att kunna skriva något. Det mest häpnadsväckande under min dag var när jag upptäckte att de tittade på Rederiet i Tre kronor.

Ja, jag fick första Tre Kronor-boxen i julklapp. Och epilator, grönsaksskärmaskin, hålslev, lammskinn, filmerna från när jag och Lillebror var små på dvd, träklurighetspusselgrej och pengar.

Kommentarer
Postat av: Joel

Epilator... Ett tortyrredskap man betalar för... det är en ball affärside.

Postat av: annuendag

Jag tycker inte att det är speciellt tortyrigt. Möjligen lite obehagligt i början, men det är det ju värt det braiga resultatet.



Och det här var en sådan som man kan ha under vatten så nu kanske till och med det lilla initiala obehaget försvinner. När jag kommit över rädslan att bli elektrofierad* det vill säga. =)



*Jag är lite trött idag, därav det avancerade språket.

2010-12-26 @ 11:31:02
URL: http://annuendag.blogg.se/
Postat av: annuendag

(Jag vet inte varför det blev fet stil, om jag hade nämnt produktens namn hade jag trott att det var folk därifrån som poängterade det braiga resultatet.)

2010-12-26 @ 11:35:17
URL: http://annuendag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback