Dackard Dherede.

Jag är så förkyld! Gick upp när klockan ringde och började göra mig i ordning. Eller, ja. Om man ska vara kinkig med detaljerna så kom jag bara halvvägs till badrummet innan jag upptäckte dels att jag knappt kunde andas och dels att allt snurrade ovanligt mycket.

Försökte kämpa på lite till eftersom att det är viktigt att gå på föreläsningar och att spendera resterande tid av dagen i HumSam med böckerna. Men jag blev tvungen att ge upp och krypa tillbaka till sängen.

Det var egentligen först då som jag märkte att jag var linneslös, vilket jag fann väldigt konstigt i och med att jag visste att jag hade haft det när jag kryp ner på kvällen. Ännu konstigare var att jag inte kunde hitta linnet. Kollade runt sängen, under sängen, i sängen och överallt där jag kunde tänka mig att det hamnat.

Till slut lyckades jag hitta det inkilat mellan väggen och sänggaveln. Hur gick det till? Sängen står mot väggen och eftersom att det är en 140-säng så är det inte någon som man bara flyttar sådär utan att märka det. Väldigt spooky.

Nu ska jag ta mig tillbaka till sängen, förhoppningsvis somna en timme, vakna upp, ha linnet på mig och vara galet pigg så att jag orkar spendera eftermiddagen i HumSam i alla fall. Lord knows I need it.

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Men? Här är det väl ny design? Inte kan jag väl ha SÅ fel? Det är JÄTTEFINT!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback