Så nu vet ni hur jag fungerar!

"Oxen har stora lustar och är mycket sensuell, deras sexuella aptit är enorm. Oxen som älskare är dock långsam att få tänd och den tar sin egen tid med allt. Du kan inte stressa dem till sex, men de är mycket förföriska. Oxar är både sensuella och maskulina, som kvinna är hon lika sensuell som mannen. Oxar älskar god mat och bra sex. Oxar söker både efter stabilitet och trygghet och de är mycket seriösa och dedikerade i sin kärleksrelation. Oxar blir stimulerade av ömma och stadiga handsmekningar tillika fysisk kontakt."
Härifrån.

Min favoritdel är att oxar älskar bra sex, alltså till skillnad från alla de andra stjärntecken som älskar dåligt sex. Och till skillnad från de andra så blir oxar stimulerade av fysisk kontakt, alla andra kör ju hårt på den ofysiska kontakten - vilket i sin tur förklarar varför de gillar dåligt sex, de vet ju inte bättre.

Rakt översatt kan man alltså säga att jag är en potentiell sexmissbrukare som inte gillar när sexet är dåligt och för att få igång mig krävs min tillåtelse och fysisk kontakt. Det ska jag skriva in i min kontaktannons.

Nej, usch för folk som lever sina liv efter horoskop, tarotkort, tesump och allt vad det finns där ute. Idioti.



Ur veckans horoskop.
"Du är bäcken som porlar ner längs berget och till sist klyver det i två delar."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback