Det går nog inte utan.

Sitter här på min sista arbetsdag. Och ja, jag sitter. Det var mycket folk i förmiddags; tio minuter innan vi öppnade kom det första ekipaget in, men nu är det lugnt. Det börjar bli dags att återvända till Linköping och bli student igen. En av de största frågorna inför denna omlokalisering är om jag klarar mig utan min stordator i en vecka. Det är nämligen först efter en sådan som pappa kommer upp med alla mina tillhörigheter.

Jag hade egentligen bestämt mig för att det fick räcka med min minidator, men under dagen verkar det som om att jag sakta men säkert har lyckats övertala mig själv att släpa med stordatorn på flyget ändå. Min hjärna har i alla fall börjat fundera på vilka av de få nerpackade plaggen jag är villig att packa ur för att få med mig datorn.

För numera går ju inte flygen till Linköping längre, de går istället till Norrköping "för att det är mycket smidigare och mer lättillgängligt". Jag vet inte om jag personligen tycker att tjugo minuter buss, följt av några minuter spårvagn och en halvtimmes pendeltåg(/campusbuss när den är i trafik) är mer smidigit och lättillgängligt än tidigare då allt som krävdes var en tio minuters bussresa.

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Man MÅSTE ha en riktig dator HELA tiden!! ;D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback