I'm better now.

Okej, nu har jag lugnat ner mig. Är inte speciellt arg alls längre. Inte överhuvudtaget faktiskt. Det är en egenskap jag inte gillar med mig själv. Jag är alltid arg i ungefär två sekunder, väldigt irriterande när man är arg på någon specifik person. Speciellt om den personen vet om att det kommer vara över om ungefär fem minuter.

En gång för längesedan på msn. Jag hade skrivskrikit och hatat och loggat ut med några trevliga avslutningsord i stil med "dra åt..." eller något liknande. Ungefär tio minuter senare på msn:

Jag: Hej...?
Han: Hej.
Jag: Du var kvar. Var rädd att du skulle ha gått.
Han: Nej, jag antog att du skulle komma tillbaka. Du brukar göra det.
Jag: Förlåt. Det var inte meningen att vara elak.
Han: Jag vet. Det gör ingenting. Men du måste försöka att inte brusa upp.
Jag: Ja, jag lovar att försöka att inte göra det igen.
Jag: Så ofta.
Jag: Åtminstone inte igen den här veckan.
Han: Ja, det låter som ett rimligt löfte. Tur att det är torsdag idag.

Idag så var jag i och för sig arg på allt och alla. De knappa två timmar jag behövde spendera bland andra människor var inte trevliga. Åtminstone inte för dem som behövde stå ut med mig. Men vill att ni utsatta ska veta att jag kämpade hårt för att inte säga något elakt som jag egentligen inte menade, men som jag ville säga bara för att jag var arg. Så jag ger mig i alla fall en guldstjärna.

Speciellt jobbigt var det när två personer påpekade att vi aldrig varit i den salen vi var i idag, även att jag visste att vi varit där åtminstone en gång - då var jag påväg genom taket. Tydligen så var de borta just den gången, så det var ju tur att jag var kapabel att tygla mig.

Jag brukar faktiskt vara bra på att dölja mitt egentliga humör, idag gick det inte. Nästan två timmar och inte en enda oanständighet kom från mig. Jag, i princip, grymtade mig igenom timmarna, kände att ord var farliga.

A-L, med en aning av "skräck" i rösten när vi var på väg från övningarna: Du verkar lite... off idag?
Jag, anstränger mig massor för att inte börja skrika svordomar: Ja, idag hatar jag allt och alla.

Nu i efterhand vill jag lägga till detta till dig A-L, vilket jag borde gjort redan då - även om det nog var ganska uppenbart:
Inget personligt gentemot dig, bara generellt allt och alla.

Kommentarer
Postat av: A-L

De är lugnt jag förstod =) har haft en ganska bad week myself.

2008-11-22 @ 09:17:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback