Jag hittade hem, utan varken F, S eller L i Australien.

Späningen igår när jag skulle hem efter Match Point var olidlig. Det var så mycket att minnas: vänster, upp, höger, grön matta. Att jag redan gått där sjuhundratusen gånger gjorde mig inte alls säker, men tro på [svordom]: Jag hittade hem. Helt otroligt. Snabbt och smärtfritt, tror inte att jag klockade mer än en minut. Väldigt imponerande.

---

Ifall jag hade bott i Australien hade min födelsedag varit jättejättejättenära nu. Spooky. Fick nästan panik igår kväll efter klockan tolv då orden "Imorgon fyller du år" yttrades. Hör hela tiden Sharkfilmsslingan i bakhuvudet. Snart är jaginte tonåring längre, sjukt läskigt.

---

Igår satt för övrigt sju universitetsstuderande och förgäves försökte komma på hur man stavar till "professionella". Vi hade lite problem med hur många F, S respektive L det fanns i ordet. Eller problem och problem, de flesta hade olika åsikt helt enkelt; till slut enades vi i alla fall om stavningen som jag skrev förut. Fast tror inte att någon av oss är helt övertygade än, Jag skulle kunna googla det för att se efter hur det verkligen stavas, men vad är det roliga i det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback