Affärsidé.

Igår* spenderade jag och Pickford nästan en hel arbetsdag på stadens gator och torg. Eller, vi var faktiskt mest i affärerna. Den sorts affärer som säljer kläder och/eller skor. Funderar på att göra shoppande till mitt sommarjobb, och räkna idag som min första arbetsdag. Problemet är bara att man istället, för att få betalt, måste betala dem man jobbar för. Lite bakvänt det där. Men, eftersom att jag är en glasetärhalvfulltflicka** så väljer jag att se det såhär: Tänk så många saker jag inte köper när jag går runt i affärerna. Om man ser det så så tjänar*** jag ju istället hur mycket pengar som helst! Fatta vad rik jag kommer vara i höst på grund av alla saker jag inte köpte kontra de saker jag spenderade pengar på!

---
****



*Klockan är faktiskt över 00.00, hence: ny dag; hence: igår.
**Not.
***Jag vet att det, om man ska vara petig med formaliteterna, inte är att anse som att tjäna pengar, utan istället skall ses som sparande av pengar - men det skulle förstöra poängen med inlägget lite; så jag väljer att bortse från det här och nu.
****Tjej/modebloggvarning*****: Jag hittade ett par skor****** som jag älskar, över allt annat - till och med mer än mitt disktorkställ. Ifall det inte hade varit att anse som en väldigt extrem handling utan logik - hade jag sovit med dem på inatt.
*****Förlåt Pickford, men jag är kär.. [Sätter mig i ett hörn och skäms.]
******På REA! Femtio procent!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback