Allt är bra.

Det har jag konstaterat efter att ha varit ute och ätit på stan med en kompis idag. Inte mindre än tre personer frågade nämligenom allt var bra, och alla tre gångerna sa vi att det var det. När den fjärde började röra sig mot vårat bord började jag genast visualisera hur jag skulle döda honom.Som tur var, för honom, så valde han att bara gå förbi istället. Tror han såg min och kompis blickar när han närmade sig. Värst var att vi satt vid ett bord som inte satt vid den naturliga gångvägen, utan de gick förbi en trång rad med stolar för att kunna gå förbi, och de gick förbi endast för att fråga om allt var bra.

När vi gick sa fyra personer hej då och önskade oss en trevlig kväll. Alla de tre, och även en till, hade på något sätt haft med våran upplevelse på matstället att göra.

- En gång är okej, två gånger är konstigt men accptabelt, tre är katastrof.

---

Åkte buss in till stan, och något jag hade glömt gällande bussåkningen var det faktum att jag lider av tantsyndromet. Det betyder att små tanter alltid sätter sig bredvid mig. Idag gick en tant mot ett helt ledigt säte, tittade upp och såg mig och valde att sätta sig bredvid mig. Jag undrar varför små tanter tycker om mig. Alltid haft en övermänsklig kraft att charma små tanter, servicetanter och tanter i liknande sammanhang.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback