Märker ni hur jag svamlar på för att slippa ta itu med morgondagens seminarium?

Vet ni hur svårt det är att skriva protokoll när man har dubbelt så många tangentknappar mot vad det brukar vara och de dansar omkring?! Väldigt knöligt kan jag informera om. Nu måste jag läsa igenom och kolla upp inför morgonens seminarie, känns som om trippen till lagboken kan bli väldigt intressant. Men sedan får jag gå och sova!

Känns för övrigt galet härligt att jag börjar klockan åtta imorgon. Jag kommer knappt upp tills dess på en bra dag! På en potentiellt förkyld dag? Oh My God!, så som Janice skulle ha sagt det. Jag gnällde om det inför en tekfakare i förmiddags, han tyckte jättesynd om mig. Verkligen. Eller... Han lät visserligen lite ironisk, men det var bara för att förkylningsgrejen inte hade slagit till då. Eller... Han hade nog inte tyckt så synd om mig nu heller. Han är mer en sådan där som anser man ska göra något åt saken istället för att gnälla. Något som inte alls går jämt ut med att jag är en sådan som lapar medömkande när det är något fel, till exempel att jag ska börja klockan åtta. Det är dessutom åtta prick. Inte ens en akademisk kvart fick jag!

---

Medömkan fungerar såklart alltid fröken Elin, tack! Skippar dock helst téet om det är okej för dig, blev kiwicvitaminchock istället. Hade dock tyvärr endast en kiwi kvar hemma så själva chockeffekten blev inte som den egentligen ska vara, det vill säga Tre snabba kiwisar!, det lärde jag mig när det var någon som var på väg att bli förkyld/sjuk inför spexet i nian och hon/han blev ivägskickad till ICA för att köpa ovanstående kur av musikläraren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback