DH-update.

Idag* så har DH lärt sig att hoppa upp på huset i hans bur. Jättegulligt, verkligen. Men. Jag har alltid haft takgrinden öppen när jag är hemma så att det inte ska kännas så intängt [Ja, jag vet att det är knäppt men det är någonting jag fått för mig.]. Nu däremot, när han hoppar upp på taket, känns det inte som en lika bra idé längre. Jag gillar DH, men känner knappast för att jaga honom runt hela lägenheten. Förhoppningsvis så kan vi sätta oss ner vid middagen ikväll och prata igenom det här. Vi måste kunna lösa det hela på ett fredligt sätt.

När vi ändå sitter ner så tänker jag även passa på att ta upp hela selgrejen. Kommer bli så jobbigt att lära honom att acceptera den om han ska fortsätta få spel varje gång jag försöker sätta den på honom. Och ja, jag är medveten om hur pinsamt och patetiskt det är med en sele för marsvin, men det finns en logik i det. Tänk efter. Mycket enklare att ta ut honom om det finns något att greppa i förutom en galet sprattlande råtta.

Nej nu ska jag borsta håret innan jag sätter mig och socialiserar med honom i hallen. Ja, jag är en underbar matte.


*Ja, jag är ju inte helt säker på att det var idag, men var åtminstone idag som jag märkte det - så det är idag som är dagen.




Cred till alla som uppfattade ironin i "DH-update" kopplat till hysterin över videoupdates!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback