Knäckebröd är bra för marsvin.

Det håller dem sysselsatta, ger dem fibrer och gör att de får använda tänderna lite. Dessutom så ska det vara gott för dem. Tyvärr så är det ingen som har berättat det här för mina marsvin. När jag lägger ner knäckebröd till Harry så springer han fram, nosar och sätter sig sedan och tittar på mig med ena ögonbrynet höjt samtidigt som han ser ut att säga "Menar du allvar? Skulle inte tro det va." innan han springer iväg och gör något annat. Och så har han varit sedan dag ett.

Nu när Pelle har kommit hit tänkte jag att äntligen, nu ska jag få ett marsvin som gillar knäckebröd, han kommer sitta där och gnaga så gulligt. Trodde jag ja. När jag nyss la ner några bitar knäckebröd i matskålen sprang Pelle fram, nosade och satte sig sedan och tittade på mig med ena ögonbrynet höjt samtidigt som han såg ut att säga "Menar du allvar? Skulle inte tro det va." innan han sprang iväg och gjorde något annat.

I skrivande stund så står Harry böjd över matskålen och krafsar på knäckebrödet för att se om det finns något gott under...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback