Studentbubblan.

Jag har den senaste versionen av Explorer på min dator, man kan alltså i princip säga att jag har Firefox, och den har funktionen att öppna alla sidor i en favoritmapp på en gång.
Jag har en mapp med bloggar, eller jag har flera olika bloggmappar men den jag syftar på här och nu är basebloggarna. Gotlandsbloggarna skulle man kunna påstå.

I vilket fall så öppnar jag som regel alla bloggarna på en och samma gång, vilket leder till att det inte rensas. Det vill säga så visas bloggar som inte används och liknande på grund av att jag aldrig tagit tag i saken att ordna upp i mappen i fråga. [Idag märkte jag i och för sig att en hade kommit till liv igen, men det är inte poängen jag vill komma till.]

Saken är nämligen den att jag idag lade märke till att det är ganska så tråkiga bloggar. Ärligt talat så är det väldigt tråkigt. Anledningen till det är inte att det är bloggarna i sig som är tråkiga. Nej, anledningen är att man inte lever samma liv längre. Det är inte Gotland vs Linköping aspekten jag syftar på, utan snarare Student vs Icke Student.

Det är verkligen två helt vitt skilda världar. Det är helt enkelt ointressant läsning numera vad som händer på ön. Denna uppenbarelse är något som ytterligare spär på min motvilja i att engagera mig i någon studentrelaterad förening. Eller visst, det skulle också vara roligt och det kommer jag att göra - men det är viktigt för mig att även skaffa något utanför hela universitetsgrejen. Något helt annat.
- Något som gör att man inte bara lever i studentbubblan.

Kommentarer
Postat av: Johan Persson

Oj, då! Vi har första tentan den 2 oktober. En liten mattetenta bara. 4 hp.
Du verkar ha det tungt =)
Hur är det annars i linköping?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback