Igår, inatt och lite idag.

Det var väldigt trevligt med grillat kött igår. Har ju inte ätit kött sedan jag kom hit, och att nu även få det grillat - ja mycket bättre kan det inte bli.

Efter inflyttningsfesten och en blixtvisit på en av "(för-?, mellan-?, efter-?) festerna" så såg jag och M på Mr Beans Holiday. Den var verkligen inte som vanliga Bean. Kändes lite för osannolik, lite för osammanhängande och lite för o-rolig. Men jag skrattade både då och då, Mr Bean är ju trots allt alltid Mr Bean med alla sina gester och grimaser.

I alla fall så var vi väl klara med det någon gång mellan tolv och halv ett, ganska tidig kväll med andra ord. Mina planer var att läsa lite mer om Bolag, Föreningar och Stiftelser innan jagskulle sova. Trodde jag. Var fest några dörrar bort och det var tydligen väldigt roligt att plinga på allas dörrklockor. Eftersom att jag hade huvudvärk var jag inte på festhumör, så jag öppnade helt enkelt inte. Sista gången de plingade var nog halv två tror jag. Kände nästan för att i morse när jag vaknade till klockan halv sex att gå och åplinga på alla deras dörrar, som hämnd. Men var bekvämare att ligga kvar i sängen.

---

Har för övrigt varit ganska så duktig idag, redan skrivit in en föreläsnings anteckningar - håller på med den andra - och läst ut Bolag,Föreningar och Stiftelser. Är med andra ord halvvägs framme nu. Hoppas verkligen att jag tar mig i kragen och ordar allt tills ikväll. Så att jag kan gå på filmkvällen om det blir någon sådan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback