Ord från en avvänjd.

Det är verkligen så fruktansvärt längesedan jag suttit framför en dator. Och då menar jag inte när man är tio minuter framför mailen utan verkligen gjort något. Har suttit i ungefär en timme med protokollet nu och jag har ärligt talat fått ont i ögonen. Så går det när man vänjer sig av med något.

Fruktansvärt är även protokollet. Inte det i sig utan det faktumet att jag inte skrivit det förrän idag, mötet hölls nämligen den tjugosjunde. Saken var dock den att under tentaveckan så var det ointressant och när jag sedan åkte hem så glömde jag anteckningarna och väl tillbaka i Linköping så har jag helt enkelt kopplat bort det. KOm på det igårkväll ungefär.

---

I vilket fall så var Gotland roligt, jag har blåmärken som bevisar det. Sedan så träffade jag på A från gymnasieklassen och fick då reda på att P skulle upp i fjällen i vinter. Blev väldigt avundsjuk då. Var ju min dröm att vara åtminstone en säsong i fjällen, men så blev det böckerna istället.

Men är ändå grymt skönt att vara hemma igen. "Hemma bra men det hem man betalar för är ändå bäst" är min nya slogan. Är galet hur fort man vänjer sig med att bo själv. Sedan så skulle jag ju såklart vilja träffa lillebror mer, men nu har han i alla fall med min hjälp skaffat msn, så mer kontakt blir det ju - även om det inte är samma sak. Dessutom så ses vi hos faster nästa vecka!

---

Hur ska den ultimata gruppen vara fick vi som fråga under en övning häromdagen. "Lite dynamisk sådär" svarade då någon. Man måste förmodligen ha varit där för att förstå, men jag tyckte det var roligt.

---

Imorgon så kommer min S-PMgrupp hit så ska vi jobba på nästa PM, känns bra för då får man mer motivitation till att städa. Därefter ska vi se på rättegångsspelet, är så galet tacksam att jag inte fick någon roll. Och på fredag är jag ledig! Så blir långhelg även denna vecka, precis som förra, nästa och veckan därpå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback