Make Up.

Idag så sminkade jag mig. Det låter inte som någon bedrift i sig, men faktum är att jag inte genomfört en ordentlig sminkning sedan tiden kring min första tenta. Jag har väl fusksminkat mig genom att måla på lite kajal, men inte ens det har hänt sedan min andra tenta. Det är helt enkelt så skönt att inte sminka sig. Så behändigt.

I alla fall så upptäckte jag idag att jag saknat det, och sannolikheten att det händer någon dag snart igen är definitivt stor. jag har helt enkelt bara varit för lat för att sminka mig. Inte så mycket sminkningen i sig, för det tycker jag är roligt, utan snarare tanken på att jag, ifall jag sminkar mig, måste tvätta bort det när jag kommer hem. Det är så fruktansvärt skönt att komma hem och inte behöva gno in ögonen i stickande borttagningscreme.

Fruktansvärt intressant inlägg det förstår jag, men när man får höra "det är så konstigt att se dig i smink" så vet man att det är dags att öppna sminklådan lite oftare. Inte för att man måste sminka sig, utan för att det är roligt.

---

- Imorgon ska jag för övrigt ringa och beställa tid för mitt öra...
Är dock osäkert när jag ska ha tid att åka dit...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback