Djup diskussion med mig själv.

Jag har envist hävdat att julpyntningen inte får ske förrän på söndag. Detta har jag gjort utan att tänka efter mer än att det då är första advent. Nu har dock min otålighet börjat fundera. Julkalendern börjar ju faktiskt på lördag, alltså den första december, och man måste ju få julpynta om julkalendern går - eller hur?! Jag har nog lyckats övertala mig till det beslutet. Kan komma på några andra halvkassa argument, men det är just det faktumet att julkalendern är på lördagen som definitivt tar hem det. Jag menar, man måste ju få julpynta då. Vad är jul om inte julkalendern? Förutom Kalle Anka förstås, och julklappar och julmat och pepparkaksbak och julskyltning och upplysta träd och så har jag hört att det är något om någon stjärna och någon nyfödd unge vid namn Jesus - men det är jag inte helt säker på.

I alla fall så ville jag bara officiellt meddela att jag vill göra en pudel. Jag hävdar inte längre att man måste vänta till på söndag, är helt okej att pynta på lördag. Innan dess är det dock helt oacceptabelt!

Kommentarer
Postat av: Andreas

Man får adventspynta ett par dar före första advent tycker jag. (eller egentligen tycker jag inte det utan jag bara vill). Viktigaste är att det inte trillar fram en massa tomtar och julgranar för tidigt.

2007-12-01 @ 16:07:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback