Varning!

Jag har precis ätit något av det äckligaste som någonsin passerat mellan mina läppar. Någon slags marängsommartårta. Den bestod av an soft marängbotten varpå grädde hade strukits för att toppas med jordgubbar. Tro mig - det var mycket äckligare än vad det låter, och då inser jag hur skabbigt det låter.
Redan innan kände jag mig lite osäker på om jag faktiskt skulle våga smaka, speciellt då jag såg att marängen mest liknade halvsmälta marshmallows. Men ville inte framstå som feg då alla andra provade. Så här i efterhand så önskar jag att jag hade valt att vara feg istället. - Lätt att vara efterklok.

Det värsta var att inte ens jordgubbarna var goda för de var i princip halvråa eftersom att det mest varit mulet idag. Plus att jag är inte speciellt road av jordgubbar. Vi brukar nämligen få massor i landet, så för något år sedan så försvann tjusningen.

Fast det allra värsta var nog ändå chokladen. Det skulle nämligen ringlas choklad över tårtan. Saken var den att P som var den som bakade och inhandlade till baket köpte vanlig mjölkchoklad. Och för er som inte är så insatta så är vanlig mjölkchoklad inte helt idealisk att använda till smältning. Man borde använda blockchoklad. I alla fall så började det vid första försöket från P:s sida att brinna i micron. Nästa försöksresultat var inget annat än en grynig massa som påminde oroväckande mycket om hundbajs.

- Känns av någon anledning överflödigt att nämna att jag nu mår illa...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback