Ni kan kalla mig Lappen.

image123
Fick mina beställda glasögon idag. De är verkligen grymma! Även om jag kommer fortsätta bära linser så har jag nu i alla fall ett alternativ om man skulle vara seg någon dag och inte orka med linspåtagningen. Kommer de dagar då glasögonen åker på inte få kommentarer i stil med "Titta där kommer Therese!". Istället så kommer repliker liknande "Se, där kommer ett par glasögon! Och Therese är visst också med!" att fällas. De är nämligen inte ens lite diskreta, men var ett par sådana jag var ute efter.

Dock så känns de här lite off i själva synaspekten. Tror inte att slipningen blev helt hundra, men kommer testanvända dem här hemma de närmsta dagarna för att se om det är något bestående eller helt enkelt beror på ovana med nya glas. I alla fall så kom glasögonen med en lapp, en lapp som inte får tas bort ifall man vill returnera dem kostnadsfritt. Lappen får glasögonen att framstå som diskret så mitt nya nickname här i hemmets kretsar är "Lappen".

Hoppas verkligen att mina solglasögon kommer snart också, och att slipningen känns mer normal på dem. Skulle vara så skönt att kunna åka iväg på smågrejer utan att behöva ta på linserna!

MedVänligaHälsningar
Lappen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback